Spagetti vongole: körsbärstomater, vitlök om man kan, färsk chili och olja i en djup panna. Fräs. Kasta ner musslorna sätt på lock. Häll på vitt vin och grädde. Låt puttra nån minut och rör sen ner sjögräsnudlar. Magnifikt middagstips.
Spagetti vongole: körsbärstomater, vitlök om man kan, färsk chili och olja i en djup panna. Fräs. Kasta ner musslorna sätt på lock. Häll på vitt vin och grädde. Låt puttra nån minut och rör sen ner sjögräsnudlar. Magnifikt middagstips.
lilli
18 februari, 2014 at 21:22Katriiiiiiiiiiiiin, jag önskar det fanns mer intervjuer med dig där man får höra dig snacka live! Du och dina åsikter är så underhållande!!! #mermänniskorsomvågaryttrasigomvadfansomhelst!!!!!!!!
hade inget med din matbild att göra..
Åttio ska bli sextio
18 februari, 2014 at 22:51Såg inte så dumt ut det där! Idag började min resa till 60 kilo – från 80 kilo, och jag kommer kika in här för tips och inspo! Jag är så otroligt svag för socker och kolhydrater och äter därför så lite av dem som jag klarar av, och desto mer protein och fett. Gick ner 11 kilo på det för några år sedan. Sen gick jag upp allt igen när jag en kväll smakade på en nybakad brownie och så låg jag i fällan igen och festade på bullar, choklad och chips som om jag skulle dö imorgon. Min plan nu är att hålla i vid en sund livsstil, och inte pendla mer än 2 kilo upp (eller varför inte ner.) Lycka till i din viktnedgång, och alla andra som läser det här och kämpar med sina kilon, chokladtankar och mål!
Cornelia - Stil & Ung mamma-blogg
19 februari, 2014 at 08:50Tack för all matinspo! Såg så gott ut!
Ninni
19 februari, 2014 at 12:09Nu är det TÄVLING http://www.vadmenarhan.se/pages/tavling
Wilma
19 februari, 2014 at 13:27Usch vad äckligt det såg ut, men kanske är gott. Törs inte testa.
Rut
19 februari, 2014 at 14:54Åh, det där såg bara så gott ut, det ska jag bjuda mannen på nästa vecka! Såsen ser så gul ut, vad är det som ger den gula härliga färgen?
Kan tillägga att din tonfiskröra görs ofta här hemma nu, så god!
Rut
19 februari, 2014 at 14:57Ska kanske joina dig i ”viktnedgångsäventyret”….. Härdanefter bilresa stopp med sötsaker, och riktig mat istället, promenader och frisk luft, tror vi alla mår så mycket bättre av det!
Tomi
19 februari, 2014 at 15:18Det där ser riktigt drömmigt ut för munnen.
Måste göras 🙂
mimmi
19 februari, 2014 at 16:35Så jävla tråkig din blogg har blivit. Blev inte ens nominerad i någon katerogi till finest awards. Det säger allt vad dina läsare tycker om dig. Då de inte röstade på dig!!!
Katarina
19 februari, 2014 at 18:15En spagetti alle vongole tillreder man aldrig med grädde! Enbart olivolja samt de övriga råvarorna.
UlrikaZ
19 februari, 2014 at 18:41Jag ska prova med grädde i, jag brukar bara ha olivolja, en massa smak och ganska mycket tomater. Älskar musslor!!! Bra mat.
Man kan väl inte bli nominerad på finest om man inte har sin blogg där för övrigt? vet inte, men tror det, men antalet läsare är väl bästa priset. Men jag läser några där också.
emma
19 februari, 2014 at 18:53Det gäller för alla som bloggar oavsett var. Alltså inte bara för dem som bloggar för finest!!
VG
19 februari, 2014 at 19:36Jag tycker det ser äckligt ut 😛 blä 🙁 bättre kan du Katrin, öva på presentationen!