Okategoriserade

Sundhetstecken

Halloj bloggers! Jag glömde typ bort min blogg igår vilket inte hänt… någonsin tror jag. Jag ser på det som ett sundhetstecken och ett bevis på att jag inte är beroende av att blogga. Bra så. Jag var absolut bakis men vi fick ju sova ut eftersom Ringo sov hos syrran så vi steg upp vid tolv och sen promenerade vi över till syrran och Laulau och Ringo skrek som vanligt ”Mamma gååååå!”, när jag kom (han gör det varje gång som jag hämtar honom) men sen hade vi en trevlig dag med Patrik, Jackie, Sofia, Pascal, Mona, Laula, pappa Bingo, Nova, Bingos syster Olivia så det var härligt! Vi strosade i fältan, handlade god mat, lagade god mat, Olivia gjorde de godaste lamfärsbiffarna, Nova gjorde Tzatziki, jag åt många kalamataoliver och så där…

När vi gick och la oss kollade vi Mello från i lördags. Vad hade Carola på sig? Var det nåt slags skämt eller vad hände? Det kan ju omöjligt vara Petra Tungården (samma som stylar Gina) som stylat Carola?! Det var bland det sjukaste jag sett faktiskt. Hade hon blöja i de där beiga shortsen eller vad var det där egentligen? Bulligt och knögligt och alldeles för kort och en gördel som syntes genom plusen… jag fattar ingenting…? Men sjunga kan hon så man kanske köper konceptet vad vet jag?

Bra att Robin vann tycker jag. Han är gullig, låten är bra och det blir ingen risk att vi slås ut från den där listan för det här kommer att gå hem i Europa det är jag säker på. Men alltså det här med metrosexualle killar? Vi måste prata om det för jag kan inte begripa mig på det. Jag inser att det har med min ålder att göra och att jag inte har koll och så men vad är grejen med att unga killar ska se så otroligt feminina ut är det sexigt tycker unga tjejer? Dessutom har alla ”innekillar” EXAKT samma frisyr. Samma frisyr som Elin Klings kille satte på kartan för minst fyra år sen… Kan det verkligen gå så trögt bland unga människor? Jag minns när jag var ihop med Alex att han blev klippt så där på Corinne&Friends och det var över fyra år sen. Kan det ha kommit tillbaka igen? Tycker ungdomen att det är något nytt och trendigt? Jag pratar om samma frippa som Danny, Robin, Anton har… Ja i alla fall så ställer jag mig frågande till det här nya modet. Jag tror alltid att alla pojkar är gay och blir lika chockad varje gång som jag får veta att Robin har tjej, Anton har tjej.

Idag ska jag gå till en öronspecialist. Det har inte blivit någon förbättring i mina öron så nu fick jag remiss till specialist. Stackars mig.
Katrins Snapshots

Fantastisk god middag! #instacollage #LCHF

You Might Also Like

 • Tina
  11 mars, 2013 at 11:01

  Älskar att du skriver vad du tycker! Även fast jag inte alltid håller med dej! Dock håller jag med dig fullständigt när det gäller Carola!! Fy fan vad ful hon var i sin blöja=)

 • Kjerstin
  11 mars, 2013 at 11:16

  Ja Carola såg ut som en vandrande Bullf*tta, anskrämligt fult 🙁

 • A
  11 mars, 2013 at 12:12

  Det visar bara att du är mamma:) 10% av det du uppfattade som viktigt förr kommer att kännas och bli mindre och mindre viktigt.:)

 • Irene
  11 mars, 2013 at 12:12

  Jepp mello var en katastrof och carola snälla ge henne en stylist!

 • Maria
  11 mars, 2013 at 12:26

  Haha…Det var precis det vi också sa när vi tittade på melodifestivalen. Det måste iof alla tyckt. Vad hade hon på sig.. Ingenting satt ju bra. Kameltå, bullf*tta, såg ut som allt …och någon snörning som satt ovan för magen och magen hängde över de konstiga shortsen… Usch, det var inte trevligt!

 • Evelina
  11 mars, 2013 at 12:55

  Well, säga vad man vill om Carola 😉
  Lycka till hos läkaren idag!
  http://www.finest.se/evelinasvärld
  en blogg om livet, LCHF, mat, bak, inspiration!

 • Fia
  11 mars, 2013 at 13:07

  Huvudsaken hon trivdes i det så är det skitsamma vad andra tycker!

 • Fia
  11 mars, 2013 at 13:08

  Jag tycker det är härligt att Carola vågade klä sig i så utmanande kläder med tanke på sin övervikt. Härligt med folk som har självförtroende och skiter fullständigt vad andra tycker och tänker!

 • Lisa
  11 mars, 2013 at 13:35

  Man kan ha självförtroende utan att klämma ner sig i ett par nummer för små skinnshorts.

  Angående metrosexuella killar…jag har tänkt på det jag också Katrin! Unga killar idag är ju mer feminina än vad tjejer är! Vad är det som har hänt!? Jag var övertygad om att Anton och Robin är homo. Men icke…Anton dejtar tydligen en tjej och Robin är tillsammans med Molly från Idol. Sen har vi Yohio också…metro så det skriker om`et.
  De får vara vad de vill, det är inte det. Tycker bara att det är så märkligt att det har blivit såhär.

 • Erik
  11 mars, 2013 at 15:18

  Här i Finland tror man att alla svenska män ser ut som YOHIO! 😉 (men jag som gay & nyanländ i sverige klagar ej när mina straighta killkompisar ockuperar toa för sin frilla längre än vad jag gör)

 • kjerstin
  11 mars, 2013 at 15:33

  Hur kan folk tycka att La Carola är överviktig?!
  Hon klär sig bara fel, det är det som är hennes problem! Se på feta i USA o jämför sen med Carola!!!

 • M
  11 mars, 2013 at 18:20

  Bingos frisyr och stil är väl så ute som det bara går, fråga istället varför han vill se ut som en medelålders tant..Då är dom unga killarna mycket manligare än din gubbe..

 • BELLA
  11 mars, 2013 at 19:29

  CAROLA ÄR FÖRFAN INTE ÖVERVIKTIG? Kolla midjan och benen? Hon hade ett par shorts som inte var smickrande men att säga att hon är överviktig? Blir RÄDD av en sådan människosyn

 • Maria
  11 mars, 2013 at 19:33

  Varför feta i USA, säg i stället feta i Sverige.
  Kan inte förstå att någon skrev att Carola var överviktig, den termen avser 30 kilos
  övervikt.

 • Cat
  11 mars, 2013 at 20:11

  Precis, bra sagt.

 • Cat
  11 mars, 2013 at 20:12

  Helt övertygad om att hennes BMI är inomnormalvikt även om hon inte är size zero…..

 • Cat
  11 mars, 2013 at 20:13

  Poäng där…..

 • Kjerstin
  11 mars, 2013 at 20:25

  Jag med ! Hon har jättefina ben tex men som sagt efter alla år som kändis lyckas hon fan inte träffa rätt när det gäller outfits. Problemet måste va fel eller brist på stylister samt så är hon kort i rocken så svårt för henne o se snygg ut i udda kläder för hon är ju inte mannekänglång precis men nån bra stylist vore på sin plats 😉

 • Kjerstin
  11 mars, 2013 at 20:36

  Jag har vant mig och nu älskar jag Bingos stil, en söt liten farmor med penis 😉

 • Hs
  11 mars, 2013 at 21:52

  Word från korkad kärring…

 • Kjerstin
  12 mars, 2013 at 06:59

  Är du i farten igen din bittra elaka filur från h*lvetet 🙁

 • Hs
  12 mars, 2013 at 19:21

  Du stiiiiinker Fetto!

 • Joni
  13 mars, 2013 at 08:21

  Haha, satan. Klockrent, tänkte samma under melodifestivalen. Om både grabbarna och Carola.
  Hahaha
  Herregud