Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Solen är här! Och jag lämnade på dagis första gången. Pappa Bingo var gäst hos TV4 Nyhetsmorgon. Åh vad man blir glad av solen. Går och fikar hos @pimtegner nu. Trevligt.

You Might Also Like

 • Cornelia - Stil & Ung mamma-blogg
  18 februari, 2014 at 10:53

  Härligt det ser ut. 🙂

 • Evelinasfina Skönhetsblogg
  18 februari, 2014 at 11:12

  Vad härligt vädret ser ut att vara 🙂

 • emma
  18 februari, 2014 at 13:05

  Fan vad du är grym…en kvinna som vågar stå för vad hon säger och tycker!!!! alla andra bloggare är ju bara så fake. tack för att du vill dela med dig av det ”verkliga” livet.

 • Håller med emma!
  18 februari, 2014 at 13:58

  Yes ”emma” jag håller med dig!!!

  Katrin ÄR helt grym, visar både det glada i livet och det lite mer ”oglada”.

  Perfekt bloggare och antagligen en helt perfekt kvinna.
  Bingo ska vara både glad och tacksam att han ”fått” Katrin!!!

  Visa vad du känner och tycker Katrin och du, du behöver INTE kämpa med vikten, du har nyss fått bebis och ALLA människor är vackra och om den sk insidan är vacker spelar ytan ingen roll.

  Keep it up Katrin!!!

 • Louise Pettersson
  18 februari, 2014 at 17:52

  hej katrin

  min högsta dröm är att starta eget. jag har ingen erfarenhet av eget och ingen i min omgivning heller har det. jag söker efter en ngn som kan svara på en del frågor jag har angående att starta eget och undrar därför om det finns en möjlighet till att mejla dig frågor.

  mvh louise

 • Carrie
  18 februari, 2014 at 18:33

  Du kanske kan anmäla dig till en starta eget kurs? Nätet tillhandahåller jättemycket information till dig som vill bli egenföretagare. Du kan också låna eller köpa böcker i ämnet. Lycka till!

 • Inger Axelsson
  18 februari, 2014 at 18:40

  Fan va snygg Du ser ut, Du behöver verkligen inte banta! Hatar banta, bara ordet banta, ger så mycket ångest till så många. Du som har sån ”makt” se till att ta bort ordet ”banta”. Har själv varit väldigt smal hela livet, till nu, va fan hände, 10 pannor plus inte kul va än alla säger. Är kock o behöver Du tips o råd om god/bra mat hör gärna av Dig. Ha ha låter helt sjukt med tanke på att jag själv ”gått” upp i vikt, men jag kan, jag vet! Älskar mat! Det måste man, eller hur?

 • Gossen
  18 februari, 2014 at 19:18

  Va Bongo var öppenhjärtlig på tv imorse 🙂

 • Bella
  18 februari, 2014 at 19:35

  Hejsan Katrin! Tack för en underhållande och rolig blogg. Jag bor i USA och försöker att hålla vikten genom att äta lchf. Eftersom jag bor på andra sidan jordklotet har jag en fråga som en lchf expert som du kanske kan svara på!? Är qinoua och ris okej att äta?

  Kram kram

 • Maria
  18 februari, 2014 at 20:04

  Hur ska du klara av er relation med förståndet i behåll? Ni är för unga för att leva i ett sånt dött förhållande som Bingo gjorde sken av i morse på tv att ni gör…. Jag satt och skämdes för hans uppriktighet. Småbarnsåren är tuffa, men så illa ska det INTE behöva vara.

 • Carrie2
  18 februari, 2014 at 20:21

  Ärlighet kallas det! Rosenröda förhållanden i småbarnsåren existerar inte. De ljuger . Detta förhållande lär hålla för de är medvetna att livet är upp o ner .hälsar Carrie nummer 2

 • Loli
  18 februari, 2014 at 20:36

  Haha ris?! Haha NEJ

 • ki
  18 februari, 2014 at 20:57

  Low carb? Ris??

 • Maria
  18 februari, 2014 at 21:10

  Sa inte att rosenröda förhållanden existerar men det behöver å andra sidan inte vara så dött som det lät på Bingo heller….

 • Goddi
  18 februari, 2014 at 21:57

  Jag uppfattade det inte som dött,bara att det är svårt att vara spontan med tre barn och en som ammas etc. Romantiken får planeras liksom. Tyckte han var hur glad som helst och kunde skämta om det. Tror katrin o bingo har en öppen och bra kommunikation. Sex är inte allt när man har kul ihop! Dessutom är ju Rambo fortfarande tokliten!

 • kim
  19 februari, 2014 at 05:47

  Ja folk har blivit helt hjärntvättade av ex blondinbellas lilla fantasi värld! alla förhållanden går upp och ner vare med barn eller inte!

 • Lotta
  19 februari, 2014 at 08:31

  Ja, fy för alla fake-bloggare. Jag skrev en kommentar häromdagen på Blondinbellas blogg, men den censurerades. Hon hade skrivit ”Ni som läser bloggen och väntar ert första barn kan jag säga att ni har världens bästa tid framför er.”. Jag skrev nåt om att allt är inte så bra som det ser ut, ja jag menade alltså inte BB utan rent allmänt. Min älskare sen två år ska vilken dag som helst få första barnet med sin sambo. HON har inte världens bästa tid framför sig om jag skulle avslöja vilken skitstövel till karl hon valt som far till sitt barn. Tur att jag inte är kär i karlsloken. Min poäng med denna kommentar är att livet är inte alltid gulligull och livet själv cencurerar sig inte! Så att lova ALLA blivande mammor världens bästa tid är enormt blåögt!

 • Jenny
  19 februari, 2014 at 09:58

  Fast min karl ville då ha mig fast vi hade små barn!?! Jag retade mig också på att Bingo var så babblig och sliskigt nog taggade MILF under bilden på honom och Tilde.

 • Fy
  19 februari, 2014 at 15:42

  ”Karlsloken”? Men vad fan är DU då? Hur fan kan du göra så mot en annan tjej, speciellt någon som är gravid! Oh fyyy…som din karma måste se ut! Kan inte du ta ditt äckliga könsorgan och gå och hitta någon som vill ha dig för annat än sex?
  Och varför skulle du komma med ”förståndiga” visdomsord till Blondinbella? D borde väl TA EMOT råd snarare än att ge!
  Usch..

 • Lotta
  19 februari, 2014 at 16:30

  Jag utnyttjar honom endast för sex…

 • Krokus
  19 februari, 2014 at 17:39

  Ja han är äcklig och falsk,med ett påklistrat leende!

 • Fy
  19 februari, 2014 at 18:32

  DET ÄR ALLTSÅ DIN URSÄKT TILL DEN GRAVIDA FLICKVÄNNEN???

  Alltså inte bara fullkomligt oempatisk utan DUM också.

 • Lotta
  19 februari, 2014 at 19:52

  P.S Jag har inte lovat någon trohet till någon. Frågan är vad HAN har för ursäkt till sin sambo… Ännu ett klassiskt exempel där en brudhalva skyller mannens otrohet på den ”andra kvinnan”!

 • Fy
  19 februari, 2014 at 20:30

  ”Brudhalva?” Vad är det för fel på dig?! Du har lagt upp fittan för en man som väntar ett liten barn med sin flickvän/fru – och det försöker du vända till någon slags feministisk kamp? Det är väl DIG jag kommunicerar med och inte HONOM?! Så bara för att han också gör fel så är du inte lika skyldig? ”Delat ansvar/mindre ansvar”. Det var det nazisterna skyllde på efter andra världskriget. Din dumma ko.

  Och det är så jävla roligt att du verkar lyckas intala dig själv att det är du som utnyttjar honom för sex. Du vill alltså enbart ha sex och är så jävla desperat att få knulla att du inte ens tar dig tid att välja med vem. Han betyder ju ingenting utan du känner att du behöver kuk och inte gör något fel, ungefär som om du svalt och slängde dig över brödsmulor någon kastat åt dig.
  Ärligt talat, du behöver hjälp. D kan inte må bra. Terapeuter har tystnadsplikt.

  Fan vad han måste känna sig utnyttjad när han går hem till sin flickvän…tsssssss!!

 • Lotta
  19 februari, 2014 at 20:38

  Jag har valt noga… Professionell fotbollsspelare = vältränad. Samt cute face. Och toy boy… Alla mina väninnor har i princip förbjudit mig att göra slut med honom. Och var lugn, jag ska inte skvallra för sambon. Jag sa OM. Hon kan få leva i sin villfarelse, sin rosa chimär, som många andra. Det var det som var min poäng! Allt är inte så bra som det ser ut på ytan!

 • Fy
  19 februari, 2014 at 20:42

  Om du åtminstone hade haft känslor för honom hade det funnits något av en ursäkt men du skiter i att en familj fördärvas för all framtid (JO det kommer fram till slut) enbart för att du ska få KUK..!

  Alltså du äcklar mig något så fruktansvärt. Du och han förtjänar varandra. Hoppas tjejen får ett underbart liv med någon annan. Adjö.