Okategoriserade

Förlåt mig

Fan förlåt mig jag har varit dum mot er. Jag har hånat er och jag skäms. På riktigt. Det var liksom inte riktigt min mening fast jag inser att jag har svårt att slingra mig ur det för jag har ju trots allt gjort det.

Jag skriver ofta saker för att elda igång er jag erkänner det. Jag tycker att det är kul att jävlas med er det har jag alltid gjort. Jag har inte helt lika åsikter som de flesta av er, tror jag, eller så är det så att jag har lika åsikter med de flesta av er bara de att den lilla gruppen som inte håller med mig är den som är så proffsig på att kommentera. Förmodligen är det så men jag antar att vi aldrig kommer att få svaret på den frågan.

Nu till saken. I förrgår la jag ut en bild på mig och Bingo där jag skrev att jag kände mig ful, fet, att mitt hår var narigt och att min hy vad flottig. Eller vad jag nu skrev. Jag skrev så bara för att jävlas och nu skäms jag. Jag skäms för att det är så himla många fina människor som skrivit både på min insta och här att jag är fin och vacker och inte alls ska må dåligt över hur jag ser ut…

Jag gör ju inte det såklart. Jag tycker tvärt om att jag är drop dead gourgeous och jag är medveten om att jag har 10 pannor kvar att tappa men det gör mig inget alls och det var ju bara slumpen att jag lade ut bilden på min familj utan mig i den för det var jag som tog bilden och sen när folk började skriva att jag slutat lägga ut bilder på mig själv så kände jag för att jävlas lite och så blev det så fel.

Jag vill att ni ska minnas en sak. Ni som följer mig och har planer på att fortsätta att göra det. Det finns ingen människa på jorden som har bättre självförtroende och självkänsla än jag och det är helt sant. Jag tycker att jag är störst bäst och vackrast hur fet jag än är. Det var fel av mig att skriva så där men jag trodde att fler skulle förstå att jag var ironisk. Fel av mig och jag kommer aldrig att göra om det. Förlåt.

Katrins Snapshots

Jag har skrivit en låååång ursäkt till er på katrinz.se angående den här bilden. Förlåt.

You Might Also Like

 • Carrie
  14 februari, 2014 at 11:34

  Hahahahaaaaaaa 😛 jag tror jag dööööör. . . 😛 nu var du ironisk på riktigt ! 😛 tack fick dagens största skrat 🙂 🙂 🙂 🙂 älskar dig ännu mer nu 😛

 • Nancy
  14 februari, 2014 at 11:36

  Ha ha ha…..jag har läst din blogg sååå länge nu att jag tog för givet att det var provokation från din sida….men det är kanske för att jag är likadan…..a bitch like U ha ha ha….men det var moget av dig att be om ursäkt för det du gjorde……men gör inte om det bara….fyyyyy Katrin 🙂

 • Pia
  14 februari, 2014 at 11:57

  Jag gillar dig så jävla mycket!

 • Ammi
  14 februari, 2014 at 12:04

  Fast du ser sjukt trött ut på denna bild. Trodde inte alls du va ironisk

 • Ammi
  14 februari, 2014 at 12:07

  Du är såå Bipolär! Så e det bara

 • Ammi
  14 februari, 2014 at 12:12

  Jättetrött faktiskt … Mer concealer, typ en liter 😛

 • Ammi
  14 februari, 2014 at 12:13

  Bipolär är det samma sak som impopulär ?

 • Ammi
  14 februari, 2014 at 12:14

  Jag tycker att leopard är tant, varför dra på sig det före sjutti års ålder frivilligt … *skakar på huvudet*

 • anna
  14 februari, 2014 at 12:21

  hahahaha- katrin, du är verkligen galen!
  Har man följt dig så känner man igen ironi på högsta nivå! Du är en förebild! 😉

 • Evelinasfina Skönhetsblogg
  14 februari, 2014 at 12:26

  Det inlägget var det färsta jag läste från dig och jag förstod direkt att du provoserade 🙂 dock fattar inte alla det verkar det som…

 • na
  14 februari, 2014 at 13:11

  Du är väl för söööööt ändå :-)/Nina

 • bea
  14 februari, 2014 at 13:19

  Tycker du är sååå vacker ..

 • M
  14 februari, 2014 at 13:24

  Haha du är bäst!

 • Esmeralda
  14 februari, 2014 at 14:11

  Tänk. Det förstod du direkt. Nästa steg blir att lära sig stava .

 • Thess
  14 februari, 2014 at 15:29

  Du är fan bäst!!

  Jag har 5 kilo som måste bort Innan min bukplastik som ska ske inom 3 månader! Då jag var så smart att sluta röka för lite mindre än en månad sen. men efter att ha tappat mellan 120-140 kilo så känns dessa 5 som en spott i havet, men fan så dryga! 🙂

  Allt finns i min blogg!
  http://www.memyselfandlchf.wordpress.com
  Thess

 • Anna
  14 februari, 2014 at 16:21

  Underbart med sånt självförtroende !! Fler borde titta, lyssna och lära 🙂
  Alla borde tycka att de är bäst. Man måste tro på sig själv !
  Puss och happy valentines
  Ps du är jätte fin 😉

 • L
  14 februari, 2014 at 16:32

  Hahah, alltså du är så jävla rolig. 😛 Något måste ju vara fel i hjärnkontoret- men då är vi två. du får mig alltid att skratta 😀

 • sofie
  14 februari, 2014 at 16:46

  Hahah fyfan vad grym du är Katrin, fler borde va som du!

 • foppa
  14 februari, 2014 at 17:01

  Psykiskt störda menar du verkligen det!!

 • Lojs
  14 februari, 2014 at 18:06

  stoppapressarna.blogg.se
  Provokation för feminister är alltid kul!!!
  stoppapressarna.blogg.se

 • Lojs
  14 februari, 2014 at 18:19

  hur fåniga är inte ni som skriver små peppande kommentarer, till en människa med ett självförtroende som Il Duce !!! ho ho ho ! riktiga små undersåtar är ni….

 • emma
  14 februari, 2014 at 19:39

  du är så jävla skön!

 • Fia
  14 februari, 2014 at 19:43

  Det är så roligt att du tror att alla vi som läser din blogg är idioter.. De flesta här inne har säkert längre och bättre utbildning än dig.
  Kanske har vi har god självkänsla och ett gott självförtroende också? 😉
  Kan va så..

 • J
  14 februari, 2014 at 20:04

  Blir alltid glad av att höra att någon tycker om sig själv!

 • Carrie
  14 februari, 2014 at 20:15

  Att få skratta är ju nästan aldrig fel 🙂

 • m
  14 februari, 2014 at 21:40

  Hahahaha, fattade jag direkt att du drev med oss. Vet att du tycker du är störst, bäst och vackrast eller vad du skrev. Just på bilden du la ut såg du ju ganska bra ut. fattar ändå att många tog dig på orden 😉

 • selma
  14 februari, 2014 at 21:52

  Jag anser att en människa som är så viktfixerad som du är omöjligen kan ha ”världens bästa självkänsla oavsett hur fet du är”. Oavsett om din text var avsedd som provokation/hån/whatever så är det ett obestridligt faktum att du delar in människor enligt deras vikt och jag anser att du omogen, en solklar mobbartyp och genom detta beteende en dålig förebild för Nova men även för dina söner. Att kalla folk för ”fetton” är bara elakt och ytligt och översittaraktigt. Det finns inget kul eller skoj med det.
  I övrigt gillar jag din blogg för du är så ohämmad men thank God att du inte är min morsa, jag hade nog skämts ihjäl av att ha en pajas som dig till mamma. All uppmärksamhet är inte bra uppmärksamhet. Jag bor inte i Sverige och har flere gånger förundrats över hur du kan ha fått rykte om dig som provokatör-jag tycker som sagt att du ger ett ganska omoget intryck och verkar sakna impulskontroll till en viss grad. Folk brukar liksom utvecklas med åren men du kör på samma bana hela tiden tycks det som. Vulgär, ja så heter det nog. Men ofta skojig.

 • minime
  14 februari, 2014 at 23:45

  Om du är så intelligent hur kommer det sig att du blir så provocerad? 🙂

 • Agnes
  15 februari, 2014 at 00:49

  återigen förundras jag av hur mycket en blogg kan engagera så många! oavsett om man är känd…

 • kim
  15 februari, 2014 at 03:49

  Vem bryr sig vad du tycker?då är var och vannan 18 åring tant lol

 • selma
  15 februari, 2014 at 05:56

  Jag vet inte om engagera är rätt ord, det är ju inte lixom så att jag går omkring och grubblar över innehållet i de bloggar jag följer. Men eftersom bloggarna har kommentarsfält så skriver jag gärna min åsikt om saker o ting. Jag tycker att vikthetsen kring kvinnors kroppar inte är klok. (jag är dock av den åsikten att man ska ta hand om sin kropp om inte annat så av hälsomässiga skäl-en övervikt är inte bra för någon. Men bästa sättet att peppa ngn är ju inte att kalla den fetto el dylikt. Och alla måste inte vara en size zero) Att man som kvinna tycker att man ska kalla andra kvinnor för det fullkomligt nedvärderande ordet ”fetton” är för mig obegripbart. Noll solidaritet, noll empati. Jag är 100% säker på att Katrin Z skiter i min kommentar men jag tycker att detta är viktigt så jag säger min åsikt. Det är lite som att delta i politik fast på ett annat sätt–samhällsengagemang!

 • Cathrine
  15 februari, 2014 at 14:02

  Katrin kan ju inte driva med oss alla gånger heller. Det är ju en ”öppen dagbok” för henne och dessutom hon är en promenerande ”hormonbomb” just nu så känslorna är på ytan som säkert alla som AMMAT vet?….

 • Mikaela
  15 februari, 2014 at 17:34

  Undra om det är något polskt detta… Min man är halvpolack och han tycker också att han är störst, bäst och vackrast i hela världen. Om någon inte fattar vad han menar är det alla andra som är tröga inte han som förklarar dåligt… Förstår att Bingo älskar dig, jag hade aldrig kunnat leva utan min polack heller!

 • filli
  15 februari, 2014 at 22:36

  Tror du har missat någonting där Ammi lilla 🙂

 • sol
  15 februari, 2014 at 22:39

  Nästa steg för dig Esmeralda skulle kunna vara att hålla inne med dumma kommentarer

 • Anneli
  25 februari, 2014 at 11:10

  Skönt med ett sånt jävla bra självförtroende Katrin, det SKA man ha, du är jättefin och söt så håller med dej 100 %.Däremot vägrar jag tro på det Perfekta Livet,,,,det FINNS inte….inte ens hemma hos dej vill jag tro.Säger inte det för att vara elak, mer för att poängtera att INGEN jag vet om har det perfekta livet….alla har sina problem….Puss på dej