Okategoriserade

Vem har koll på Twin Palms?

Den här Thailandsresan har blivit som min nya drog. Som en trader stressöppnar jag upp min dator varje morgon för att se vad som skett. Och jävlar om det sker! Jag har fem hotell som jag nu väljer mellan i Phuket dit vi ska åka. Tillgängligheten och prisbilden är helt olika varje dag, ena dagen kostar samma rum dubbel så mycket som nästa dag trots att det är exakt lika många rum kvar på hotellet. Jag försöker fatta logiken i det men det går inte. Skit samma det är skitkul och eftersom jag älskar det här (hade nog blivit en bra börsmäklare som var min ursprungsplan) så drar jag på det in i det sista. Närå inte sista men lite till.

En fråga har jag som jag skulle bli så himla glad för om jag kunde få svar på. Twin Palms i Phuket. Skulle ni säga att det är ett barnvänligt hotell med barnpool och kids club? Jag lyckas liksom inte fatta det från deras hemsida och jag måste bekräfta rummen idag om jag ska ha dem. Jag har lovat syrran en sak och det är att inte boka in oss på ett hotell där vi tvingas hyscha kidsen. Med andra ord prioriterar vi ner oss själv (äsch det är bara jag som är kräsen i hela resesällskapet) för att ungarna ska ha ett grymt upplägg. Först hade jag bokat The Surin men det fick jag släppa på en gång. Det värsta jag vet är att störa med barn. Jag hatar när andra gör det och jag hatar att göra det själv. Mövenpick verkar väldigt barnvänligt men är det tillräckligt trevligt för mig?

Säg gärna vad ni har för erfarenhet men viktigast av allt är att jag innan dagen är slut vet om jag ska släppa Twin Palms. Tack!

Katrins Snapshots

Är Twin Palms i Phuket ett barnvänligt hotell? Kan man bo där med två stökiga kids på 3 och 4 år? Har de kids club? Vet någon?

You Might Also Like

 • Annika
  13 februari, 2014 at 10:59

  Hej Katrin, Nej jag rekommenderar inte Twin Palms som är ett lite tjusigt hajpat designhotell. Varför tar ni inte och bokar VIngs fina familjehotell på Kamala Beach- stranden istället? http://www.ving.se/thailand/kamala-beach/sunwing-kamala-beach

 • siri
  13 februari, 2014 at 11:11

  Lilla gulliga Rambo.

 • svea
  13 februari, 2014 at 11:19

  Tror att priserna kan styras lite efter hur många som är inne och söker och tittar på hotellen

 • Veronica
  13 februari, 2014 at 11:38

  http://www.i-escape.com/twinpalms-phuket/kids

  Hej. Hoppas denna info hjälper.

 • Veronica
  13 februari, 2014 at 11:43

  http://www.phuket.com/hotel/recommendations-family-resorts.htm

  KOlla även denna för barnvänliga hotel.. =)

 • Erika
  13 februari, 2014 at 11:53

  Rekomenderar Bangtao Beach med Ving. Var där med 3 barn carav den ena var 6 mån.

 • A
  13 februari, 2014 at 12:01

  Herregud, det är väl bara att ringa själv eller maila till ´Twin Palms då du ena stunden skryter med att du är ¨så effektiv och ALLTID får den infon du behöver—

 • Rita
  13 februari, 2014 at 12:19

  Vi har två barn, 5 och snart 4. Vi åker alltid till Sunving hotell (Ving) med barnen, där behöver du aldrig hyscha dem, finns barnklubb med minidisco, maskotarna Lollo och Bernie, vattengympa för barn, Miniland mm. DET är lyx!

 • Alice
  13 februari, 2014 at 12:22

  Underbart ställe, vet inte hur hotellbilden ser ut idag men fanns ett underbart fyrstjärnigt hotell där! Absolut barnvänligt och kommer garanterat passa även dig 😉

 • Ingela
  13 februari, 2014 at 12:31

  Priserna brukar sjunka i mars som är den varmaste månaden, vi fick bäst priser när vi stod öga mot öga och dealade.
  Thailand är så barnvänligt att ni kan bo var som helst men jag skulle nog välja Phuket Yacht Club Hotel nere i Nai Harn. Stranden perfekt för ungarna, härliga små matställen och snabbt med taxi till andra platser. Hit till den internationella mixen, många långseglare ankrar i viken, återkommer man mer än gärna och sällan möter man på en svensk resenär.
  Min bror var med sju barn till Cape Panwa och var inte nöjd, omständigt att ta sig dit/därifrån när de var så många, inget att göra och ungarna blev begränsade till hotellets strand och pool.

  Tänk på att stränderna påverkas mycket av tidvattnet och att den västra sidan av ön har ”lugnare vatten” så här års.

 • Julia
  13 februari, 2014 at 13:01

  Kolla indigo pearl, och dewa Phuket dessa hotell ligger intill stranden naiyang beach. Inga ryssar, väldigt barnvänligt, mysiga genuina restauranger. Vi har varit ett stort gäng som bott på dewa 2 år i rad över nyår då har vi varit i åldrarna 2år-50år och 14personer. Vi har rest otroligt mycket i både Thailand Mexico och Mauritius och detta är en favorit för oss alla och vi kommer garanterat återkomma. Det är barnvänligt men absolut inget som övertar. Lycka till i dit letande 🙂

 • Annie
  13 februari, 2014 at 13:01

  Håller med, nyss hemkommen från Vings Kamala Beach som vi besökte för andra gången. Sitter just nu och ska boka inför nästa år igen, helt suveränt-särskilt för barnen med dess utbud! Kolla hemsidan men vill ni vara ”anonyma” så kan jag nämna att det är en del svenskar där lustigt nog.. 😉 Hör gärna av dig om du vill veta mer, trevlig resa var ni än bokar!

 • J
  13 februari, 2014 at 13:10

  Skulle inte säga att Twin Palms är ett bra hotell för små kids. OBS, det finns två Twin Palms, det ena har dåligt läge, det andra är i Surin (trevligt), men som sagt, kanske för stiff med småbarn. Vings olika hotell är allt du inte vill ha, vidrigt. Tips är att hyra något hus i Surin, ofta ingår personal vilket kan vara skönt. Raya Island har annars ett nice hotell.
  Trevlig resa.

 • bianca
  13 februari, 2014 at 13:13

  Ja som sagt. Vad vore Katrin utan sina läsare!!

 • PR.
  13 februari, 2014 at 13:15

  Prova att tömma ditt Cache innan du går in på hemsidan. Hemsidor brukar dra upp priserna om dom märker att du varit inne mycket och kollat på samma rum för att stressa dig till att boka snabbt.

 • mam
  13 februari, 2014 at 13:16

  Det finns inga rum att boka där så sent. Tipsa mej var ifall du lyckas, vi åker nästa tisdag och har ännu inget hotell till första veckan.

 • Annie
  13 februari, 2014 at 13:19

  Nyss hemkommen från Kamala Beach Ving där vi varit två gånger tidigare och kör samma resa nästa år igen… Har skrivit två tidigare kommentarer som verkar försvunnit men du får gärna maila om du vill veta mer då jag varmt kan rekommendera denna resort. Har höga krav på våra familjesemestrar och är renlighetsfascist så det är ett gott betyg att vi återkommer! ;o)

 • Charlotta
  13 februari, 2014 at 13:27

  Inga ryssar??

 • AnnaW
  13 februari, 2014 at 13:29

  Förstår inte varför alla svenskar vill åka till pedofil/hor-träsket Thailand när det finns så många andra underbara resmål där man slipper se gamla feta ful!västerländska gubbar med småpojkar… 🙁

 • ölma
  13 februari, 2014 at 13:37

  Precis!

 • larry
  13 februari, 2014 at 13:50

  access resort,,,,

 • svea
  13 februari, 2014 at 13:55

  Ryssarna är ökända i Thailand. Om man är på ställen där det är mycket Ryssar ska man säga att man kommer från Sverige då är priset mycket lägre helt plötsligt 🙂

 • Emelie
  13 februari, 2014 at 14:18

  Tror redan Katrins familj varit på sunwing resort i bangtao, om jag inte blandar ihop med någon annan bloggare

 • katten
  13 februari, 2014 at 14:25

  Hej, kan inte du skriva va du tycker om blondinbellas nya utlägg om vad feminister består av för typ av människor? Hon är helt ute och cyklar enligt mig och är pinsamt opåläst. Antagligen provocerar hon för att få mer läsare, men det är roligt att hon gör det eftersom som hon alltid klagar på att du brukar göra. Så vore kul att få höra din åsikt på detta =)

 • Mickilina
  13 februari, 2014 at 14:30

  Usch 🙁 vidrigt med alla dessa gräsliga feta fula fulla gubbar som springer runt med dessa barn 🙁 o hemskt att Thailand blivit som det har blivit. 🙁

 • Louise
  13 februari, 2014 at 14:52

  Varför åker alla svennar till porrsunkträsket Thailand 😮

 • Annica
  13 februari, 2014 at 15:08

  Jag tycker inte Mövenpick Karon var så jätte bra. Måste ju gå över bil väg till stranden. Mövenpick Bang Tao är bättre men Kamala har ju mer lång grund strand för så små barn som era. Finns ett nytt hotell på Kamala stranden mot Surin ser fint ut och lugnare än vid Ving. Har hus i Bang Tao och kom hem nyligen. Jag tyckte inte myggorna var så hemska i år och då är jag och min yngsta son mygg magneter och får jätte mycket bett. Oroa dig inte så mycket för dengue kanske citronellan fungerar på små barn den är ju naturlig du kan ju spraya kläderna om inte annat. Lycka till och ha en fin semester.

 • Åsa
  13 februari, 2014 at 15:18

  För att där kan vem som helst ligga som har lite pengar på fickan 😛

 • TL
  13 februari, 2014 at 15:39

  Ja gör det!!! Helt enig med pinsamheten i BB’s inlägg i debatten (så sjukt okunnigt) …OCH spendrups (näringslivs ordf) han kan dock inte skylla på okunnighet utan där är det bara sorgligt att han inte förstår vikten av att i hans roll inte outa sådana fördommar som han uppenbarligen har. Så din åsikt vore ett fräscht inlägg! Ha så kul i thailand. Avis!!:-)

 • Jeanette
  13 februari, 2014 at 15:49

  Säger bara centara tropical resort i karon!! Bästa! Varit där 3 gånger med mina småttingar! Kolla upp det

 • Sara
  13 februari, 2014 at 15:50

  Jag skulle tipsa dig att söka på hotellet på tripadvisor.com. Där kan du kolla in bilder som privatpersoner lagt in (dvs ostylade bilder så att man kan se hur det FAKTISKT ser ut) samt läsa tips och rekommendationer. Där är bilderna även kategoriserade så att du enkelt kan kolla på bilder som har med barnvänlighet att göra och sedan själv göra dig en uppfattning om det duger :-).

  Använder mig alltid av den sida då vi ska resa iväg, är smått beroende 😉

 • maria
  13 februari, 2014 at 15:54

  Skriver som ovanstående. Bangtao Beach deras sunwinghotell. Ni har väl varit där redan va? Grymt ställeför barnen. Var där förra året med en 3-åring och en 7-åring. Om 3 veckor åker vi tillbaka till samma ställe!

 • Liv
  13 februari, 2014 at 16:00

  Märkligt ändå Rambo är inte lik dig ett endaste dugg.

 • Renée
  13 februari, 2014 at 16:01

  Hej!
  Välj ett av vings sunwing istället !!!

 • Linda
  13 februari, 2014 at 16:11

  Självklara valet, sunwing bangtao beach på phuket, vann pris som bästa barnhotellet 2013, drömsemester med barn! kan bokas via ving eller egen hemsida, eller på andra bokningssidor typ booking.com
  http://www.ving.se/thailand/bangtao-bay/sunwing-bangtao

 • Kati
  13 februari, 2014 at 16:43

  Indigo Pearl. Nay yang beach. Kids club, barnpool, spa, vuxen pool, 5 topprestauranger. Nära flygplats (ej störande) dvs transfer på 10 min. Bra atmosfär o standard! Har egen beach strip med full service. Diskret klientel. Trevlig resa!

 • e
  13 februari, 2014 at 17:55

  Kan rekommendera Sheraton i Pukhet, fantastiskt hotell både för vuxna och barn, varje dag går dom runt med en liten elefant bebis som barnen kan mata. Privat Strand, fantastiskt frukost och en liten båt som tar en runt på som små privata öarna som tillhör hotellet. Vi bodde inne på själva hotellet men går även bra att hyra en villa med egen pool. Värt varenda krona 🙂

 • ACDC
  13 februari, 2014 at 18:03

  Angsana Laguna Phuket!
  Är själv på Merlin Beach Phuket just nu men har även varit på Angsana och det passar nog sällskapet i alla avseenden!

 • Fredrik
  13 februari, 2014 at 18:08

  Stackars baby som släpas med till Thailand. Han mår bäst hemma.

 • minime
  13 februari, 2014 at 18:19

  Så det är därför så många barnfamiljer åker dit…?

 • P
  13 februari, 2014 at 18:24

  Du skämtar nu va, när du skriver att det är fantastiskt att dom går runt med en elefantbebis… säg att du inte menar det..!

 • Lisa
  13 februari, 2014 at 18:34

  Jag håller absolut inte med. Vings Kamala Beach var vedervärdigt på alla sätt och vis tycker jag. Vi bytte hotell efter några dagar på detta hysteriska ställe. Jag tror inte att det är vad du söker Katrin. Har haft härliga semestrar med barn på andra ställen, exvis http://www.tripadvisor.se/Hotel_Review-g297914-d1167079-Reviews-Chongfah_Beach_Resort-Khao_Lak_Phang_Nga_Province.html
  /också kräsen

 • Alvina
  13 februari, 2014 at 18:34

  Hej! Var på Indigo Pearl över jul. 5 min med transfer från flyget till hotellet. Var där med 4 kids 13,5,4 och 1,5 år det var grymt god mat bra pool för dom små. Man behövde inte säga åt kidsen hela tiden dom fick leka hur dom ville. Nanys för kidsen om man ville lämna dom på ”dagis” Stranden var grym för alla. Ingen jätte väg att kors mycket nära. Grym service. Verkligen att rekommendera. Hoppas ni får en trevlig resa// Alvina

 • ...
  13 februari, 2014 at 18:41

  Kolla Baan Yamu Residense!

 • diana
  13 februari, 2014 at 19:00

  Elefantbebis! Det är ju rena djurplågeriet! Att ingen reagerar, Huu…

 • J
  13 februari, 2014 at 19:04

  http://www.fritidsresor.se/resa/Thailand/Phuket/Tri-Trang-Beach/Blue-Village–Merlin-Beach-Resort/ här har du ett fantastiskt hotell för både barn och vuxna! 🙂

 • Anonymous
  13 februari, 2014 at 19:15

  Mm,som t.ex fd dokusåpa-doktorer från 90-talet som tror de är anonyma..

 • elise
  13 februari, 2014 at 19:17

  Elefanten tas ifrån sin mamma, när de är små. För att tränas till att bära runt på turister hela dagen lån De får utstå hugg och slag, och vara utan mat och vatten i dagar. Bara för att bli undergivna!!!

 • INDIGO PEARL
  13 februari, 2014 at 19:35

  INDIGO PEARL& DEWA PHUKET
  ? tripadvisor.com

 • laura
  13 februari, 2014 at 19:49

  intressant. Hur gör man det?

 • Patricia Karlsson
  13 februari, 2014 at 20:12

  hur lyckas jag med allt!?

  HUNKIGASTE HUNKEN av dom ALLA står och POSERAR i MITT SOVRUM!!
  MISSA INTE DETTA!!!! STOOOOOR överraskning till och med något lättklätt påväg!! HOPPAS HOPPAS han ställer upp!

  http://patriciakarlssons.blogg.se

 • me
  13 februari, 2014 at 20:18

  Ang olika priser. Alla travel foretag har cookies som nu vet att du letar och vilka datum sa varje gang du kollar fran din dator gar priserna upp. Nar du bestammer dig for att boka ga in pa en annan dator och boka da kan du fa det till billigare pris, men du maste boka fran den datorn pa en gang annars hander samma sak ang. priserna igen. Bra info att veta men sa fungerar det tyvarr. Lycka till ME.

 • karin
  13 februari, 2014 at 20:51

  Usch. Fy!!!!!

 • kalle
  13 februari, 2014 at 21:23

  Stackas dig, gnäller i bloggen. Du mår bäst av att stänga av datorn

 • Lisa
  13 februari, 2014 at 21:47

  Ville bara säga att jag inte kan läsa dina inlägg Katrin, fast jag vill 🙂 den där Wellness reklamen blockerar halva texten på högersidan och den går inte att få bort.. även om jag klickar på den! Är det bara för mig det blir så här?

 • Tanja
  13 februari, 2014 at 21:50

  Hyr ett hus! Då ingår städerska, kock och barnvakt om man vill. Underbart att ha hus med pool och vara ensamma.

 • Kajsa
  13 februari, 2014 at 22:41

  JW Marriott i Khao Lak är väl värt bilfärden 🙂 Vi var där över jul/nyår förra året med vår son som är född -10 och vår dotter född-06. Helt underbart ställe med internationell känsla. Lycka till!

 • Camilla
  14 februari, 2014 at 00:51

  reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1790kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Hanna
  14 februari, 2014 at 10:52

  Sluta SÄRSKRIVA människa!!!!

 • Maria
  14 februari, 2014 at 22:33

  Gnälla?
  Åsiktsfrihet gäller!

 • Amina
  16 februari, 2014 at 20:09

  Du går in på inställningarna i internetfönstrets meny och nollställer cookies/cache, alternativt väljer ”surfa privat”. Jag tror det går också. Kan man inte det är det smart att låna någon annans dator när man gör köpet eftersom den datorn/internetanslutningen inte känns igen av sidan får du ofta också några hundra lägre pris!