Okategoriserade

Det var inte så illa

Alltså ni får inte missförstå mig jag har inte slutat banta. Jag kan bara inte göra det så explosivt som jag hade hoppats på. Jag måste ta det lite piano, dvs äta en liten lunch. Annars skippar jag lunch när jag bantar. Eller frulle. Två mål om dagen kör jag men nu kommer jag alltså att äta tre för att inte bli av med min mjölk.

Jag ställde mig på vågen nu och jag ser att det inte var så illa som jag trodde. 66,6 är ändå 0,2 ner så det känns ju lite bättre. På måndag ska jag fan väga 66. Då blir det 0,5 per vecka istället för 1 kg fast det går inte för då är jag smal lagom till hösten ha ha ha. Okej satsar på 0,7 per vecka. Från och med nu. Och från och med nu är det en rask på 1,5 timme varje dag. Precis som några av er skrev. Så får det bli.

Katrins Snapshots

Bantarveckan #2 – ner 0,2 kg. Tråkigt men motiverande. Måste träna hårdare helt enkelt. #dagsattblismal2014 #beach2014

You Might Also Like

 • Cornelia - Stil & Ung mamma-blogg
  11 februari, 2014 at 09:49

  You go! Ta det i den takt som funkar bäst med Rambo och allt. Min mjölk sinade bort och det gjorde mig superledsen.. 🙁 han får flaska nu. så kämpa på! Mjölken först!
  🙂

  http://Cutelittlethings.se – Stil & Ung mamma-blogg

 • c
  11 februari, 2014 at 09:54

  Tre mål om dagen kan man lätt äta och gå ner i vikt, utan att ens träna, på LCHF. Det handlar väl också lite om att få bra och hälsosamma kostvanor hoppas jag. Att däremot hoppa över mellanmål är helt ok och att motionera är ju aldrig fel.

 • Cornelia - Stil & Ung mamma-blogg
  11 februari, 2014 at 10:08

  You go! Ta bantningen i den takt som blir bäst för dig och Rambo. Min mjölk sinade bort vilket gjorde mig såå ledsen 🙁 nu får han flaska.

  Så kämpa på! Mjölken först 🙂

  http://Cutelittlethings.se – Stil & Ung mamma-blogg

 • klara
  11 februari, 2014 at 10:26

  ???

 • natalie
  11 februari, 2014 at 10:36

  Jag blir så trött på ditt TJAT om vikt HELA TIDEN!! Jag vet att du jobbar med mat men jag tror aldrig jag hört om någon som är så NOJJIG över sin kropp som du är. Det är verkligen miss-peppande. Det blir som ett tvång – väldigt osunt. du påminner om mig när jag var 18 år och hetstränade och var helt strikt med min mat – mådde inte bättre av det, hade en mycket tråkigare liv! Kan du inte försöka lugna ner dig med all stress? känner jag måste typ andas ut efter att jag varit inne här på bloggen, det äter min energi. Så ska det ju inte vara 🙂 kram på dig,

 • greta
  11 februari, 2014 at 10:37

  Du vet att om du bantar och ammar så frigör kroppen gifter som går över till din bebis? Det vet du säkert, Du har nog fått det påpekat för dej många gånger. Förstår att du vill bli av med extra kilona, MEN det är farligare för bebis än vad du kanske tror.

 • lollo
  11 februari, 2014 at 10:49

  Bra skrivet!

 • kia
  11 februari, 2014 at 11:09

  Du verkar fullständigt viktfixerad. Det gränsar till det sjukliga. Du kan inte må bra. Har du ingen du kan prata med?

 • Monika
  11 februari, 2014 at 11:40

  Äter min energi, varför är du här inne då ? Fritt val, eller hur ? Så korkat !!!

 • C
  11 februari, 2014 at 13:02

  Håller helt med dig. Hon är totalt viktfixerad.

 • jhk
  11 februari, 2014 at 13:22

  Det är djävulen nummer du har på vågen.

 • Suddenlovebysweden
  11 februari, 2014 at 14:24

  Måste bara tipsa alla lchfare min veckomeny. Är 160cm lång med startvikt 68,3 och efter 2v väger jag idag 66.3 Frukost: 4 st skivor bacon och 2 ägg. Lunch: kokt torsk 130g, 20g-25g smör 2-3st ägg (beroende på hur hungrig jag är. Sjud torsken med 1-2dl vatten och smöret tillsammans med örtsalt, frystpersilja och citronpeppar. Middag: ostpizza på 450g-500g ost med lök, champinjoner, tomat och paprika på. Ibland har jag toppat med skinka eller räkor. Krydda med torkad oregano och cayennepeppar. Första veckan åt jag upp hela pizzan denna vecka har jag ätit halva pizzan tillsammans med en avokado och 2 stora teskedar majonnäs. Dricker te både grönt och svart. Detta är vad jag ätit varje dag och två dagar har jag ätit lchfkokosbollar. Är mycket nöjd och mätt. Hoppas vara tillbaka till min trivselvikt 58kg snart eller ännu hellre min önskevikt 55kg. Ha en fin dag!

 • Linda
  11 februari, 2014 at 14:27

  Jag helammar mitt barn som nu är 7 månader. Jag har ätit som en HÄST (megaportioner, godis, kakor, snack varje kväll etc) under hela amningsperioden och väger nu mindre än jag gjorde innan graviditeten. Att köra på fri amning och inte tänka för mycket på vad man äter kan också leda till viktminskning. Man är ju vrål hungrig när man ammar så att hoppa över måltider eller minska matintaget leder troligen till humörsvängningar och trötthet utav dess like. Ha lite ”tro” på amningen när det gäller viktnedgång så kommer du bli förvånad.

 • ylva
  11 februari, 2014 at 14:57

  Katrin har i tidigare inlägg skrivet, att hon använder amning som en form av bantning. Då hon gick ner mycket vikt i början Men nu är tydligen stopp, trots amning!

 • gudrun
  11 februari, 2014 at 15:09

  Hon kankse inte helammar längre då brukar viktnedgången avta!

 • Linda
  11 februari, 2014 at 15:20

  Jovisst är det så emellanåt när de inte hunnit bli så gamla än. Det är när de små blir lite fler månader som de tar rejält på kroppens reserver.

 • Marie
  11 februari, 2014 at 15:28

  När ska du inse att det inte GÅR att styra exakt hur många gram du ska tappa / vecka, det beror ju på vätska i kroppen och andra saker. Är det inte bättre att sätta en mer långsiktigt mål och se fram emot det. Väg dig var tredje vecka istället för varje, du är ju helt manisk!! Och bara för att det funkade för några år sen betyder det inte att din kropp reagerar identiskt nu.

 • lisa
  11 februari, 2014 at 17:50

  ???

 • P
  11 februari, 2014 at 18:07

  Tycker det är så märkligt att det är så många korkade människor här inne! Om du Linda går ner i vikt medan du ammar, och kan äta allt du vill, så vad är det som gör att du tror att alla fungerar som du???
  Tror du på riktigt att alla är likadana?
  Kan berätta att det inte är så!

 • lisa
  11 februari, 2014 at 18:09

  Eller också gör den det! Varför ge upp innan man har startat?

 • Thess
  11 februari, 2014 at 19:04

  Jag lider också idag av hets att gå ner, eller rättare sagt stress att gå ner. Jag har fått godkänt bukplastik inom 3 månader, så jag gått ner 120-140kg på två år, men ”dum” som jag var så sluta jag röka för ca 3,5 vecka sen vilket gjorde att jag fick upp 4 kg. Skit crap!!! Men jag mår underbart. Om man vill kan man följa mig på min blogg http://www.memyselfandlchf.wordpress.com
  Där min resa finns och även den nya redan. Bukplastiken, före och efterbilder finns på bloggen!
  Men har även läst att stress gör att man går upp i vikt samt står still! :-/ så de vi måste göra är att sluta stressa!! 😉
  Tack för att du finns!
  Thess

 • Linda
  11 februari, 2014 at 20:35

  Vilken ton! Korkad är nog det sista jag är. Men lycka till! 😉

 • Linda
  11 februari, 2014 at 20:36

  Men hallå 🙂 du har ju gått ner 0.4 kg …du skrev att du vägde 67 ju . Kämpa på .

 • P
  12 februari, 2014 at 01:03

  ”Men lycka till”??

 • Suddenlovebysweden
  12 februari, 2014 at 14:13

  Räknat fel på dagarna jag har gått på lchf sedan 3 feb och det är ju inte 2v utan 9 dagar om man inte räknar med idag. Sorry så mina resultat är baserade på första veckan med lchf. Kan vara mkt vatten eller omställningen som gör att jag i morse vägde 66kg men tänker fortsätta och hoppas på fler positiva resultat veckorna framöver. Är väldigt nöjd med -2,3 kilo på 9 dagar. Med tanke på vad jag ätit. *se tidigare kommentar.