Okategoriserade

Raj raj Mathem och spadag

Jag fick ett ryck och bestämde mig för att det är dags för mig att ta hand om min hälsa och välbefinnande. Jag har trots allt burit på ett barn i nio månader, fött ut det, gått ner 15 kilo, och nu burit på det (mest på vänsterarmen) i två månader så jag är i stort behov av lite vård. Rättare sagt eller som ni så fint uttrycker det: Mina fötter är äckliga, mina naglar är äckliga och jag har svinont i min kropp och framför allt rygg och nacke.

Så idag har jag bokat in mig på en massage, manikyr och pedikyr. Sen ska ni få se på flotta damen på Öfvre!

Dessutom har jag tokhandlat på Mathem så det blir leverans (som jag inte tar emot själv eftersom jag då är på spa tihi) och Mathem vill gärna ge mina läsare rabatt igen så här kommer info:

Befintlig kund får 10% rabatt vid angivelse av rabattkod: Lchfrabatt

Ny kund får 150 kr i rabatt vid angivelse av rabattkod: Katrinz14

Asså snälla folket, gör er själva en tjänst och köp hem mat mellan varven. På mathem hittar ni våra produkter också. Naturligtvis.
Katrins Snapshots

Rabatt på Mathem: befintligt kund anger Lchfrabatt och får 10%. Ny kund anger Katrinz14 och får 150 kr. Do it!

You Might Also Like

 • Carrie
  7 februari, 2014 at 13:28

  Å så fantastiskt med så mycket pampering stuff 🙂 du är så värd detta 🙂 hoppas att du snart får komma ut på krogen igen 😉 vi Pumor måste lufta oss emellanåt 😉

 • Chattis
  7 februari, 2014 at 13:35

  Sorry men du har inte”fött ut” något barn. Du har fått kejsarsnitt och barnet togs ut av läkare.

 • Runar
  7 februari, 2014 at 13:43

  Flotta damen på Öfre? Du är så otroligt rolig som driver med dig själv.

 • Men
  7 februari, 2014 at 13:44

  Men…och?? Antar att du då fött på det ”ordentliga” viset och att du därför är en riktig kvinna och en riktig mamma och att du är lite bättre på grund av det här och vill känna dig bekräftad och respekterad?
  Igår simmade jag 4km. Det gjorde säkert inte du. Därför är jag bättre än du och därför borde inte du få något fredagsmys den här veckan. (Själv tycker jag visserligen fredagsmys mest är för töntar och små scouter, men du gillar det nog.)

 • Ewert
  7 februari, 2014 at 14:35

  Du är en kul och uppfriskande person, men FIN Dam lär du aldrig bli…!

 • Carrie
  7 februari, 2014 at 14:53

  Här Carrie får du några smilegubbar som du glömde 🙂 🙂 ;). Sen kanske Rogbert kan lära dig det din svenskalärare misslyckades med.

 • Carrie
  7 februari, 2014 at 15:02

  Precis, du har låtit någon operera ut barnet, inte fött det.

 • Emma
  7 februari, 2014 at 15:37

  Svensklärare*
  Kasta inte sten i glashus!

 • P
  7 februari, 2014 at 15:54

  Nu har jag bara fött vaginalt men jag utgår från att en stor operation som ett kejsarsnitt är rätt så påfrestande det med. Inte minst efteråt. Nu handlade det om att motivera varför man är värd att gå på spa, tycker kejsarsnitt (planerat eller akut) räcker gott.

 • Carrie
  7 februari, 2014 at 15:54

  Du har så rätt Emma. Det där såg inte riktigt klokt ut! Man ger sig ut på djupt vatten när man ska börja rätta andra. Lesson learned 🙂

 • Carrie
  7 februari, 2014 at 16:00

  Fast jag tycker ändå att det borde heta Svenskalärare 😉

 • m
  7 februari, 2014 at 16:16

  Katrin har faktist inte fött barn utan låtit ett läkarlag snitta och dra ut ungen..Jag har gjort båda och snittet ej planerat utan blev akut sjuk under sessionen..Så att föda själv med all smärta och all kraft, energi så är snitt rena semestern då man bara ligger och får allt fixat och inopsytt på några minuter…Så det så

 • Carrie
  7 februari, 2014 at 16:30

  Håller med dig P!

 • anna
  7 februari, 2014 at 16:50

  Värd o gå på spa? Så jävla Svennigt att gå på spa, jag kan gå varenda dag om jag ville, men det är töntigt 🙁

 • anonym
  7 februari, 2014 at 18:41

  Du förtjänar varje lackdrag på manikyren och varje kläm från massagen Power mamman!

 • Maria
  7 februari, 2014 at 19:07

  Vad fan är det med alla som orkar kommentera så taskigt hela tiden? Jag har läst bloggen två månader o är förfärad! Åh vad skönt att fixa till sig lite o få egentid när man har småbarn hemma som kräver av en hela tiden! Jag har en dotter på knappt sex veckor o har bokat ansiktsbehandling på torsdag. För att jag kan o vill, ingen behöver tala om för mig om jag är värd det eller inte. Det spelar naturligtvis inte heller någon roll hur man fött sitt barn. Att vara gravid, föda o ta hand om barnet är ett stort jobb som aldrig upphör utan pågår dygnet runt. Då är det skönt att få vara själv då och då. Jag förstår att jag talar för döva öron här men kan inte låta bli att skriva. Jag födde ”ofrivilligt” hemma med pappan som barnmorska o utan bedövning eftersom det gick så snabbt, men inte är jag bättre eller sämre mamma eller människa för det. Härligt positiv anda från dig Katrin, synd att det tas emot av så många negativa som måste plocka ner hela grejen o gärna dra med sig nån annan som skrivit nåt också. Men jag antar att du för länge sen slutat bry dig om dessa människor men låter dem uttrycka sin åsikt här, för det blir lugnast så.

 • fian
  7 februari, 2014 at 19:13

  tycker om att handla själv dock inte städa men jag måste ju städa

 • Cilla
  7 februari, 2014 at 20:01

  Men, hur kan du få det till att Chattis tror att hon är bättre än någon annan? Det var bara ett enkelt konstaterande hon gjorde. Du verkar själv ha mindervärdeskomplex vad det verkar. Man är ju inte mindre kvinna och mamma för att man har gjort kejsarsnitt. Hur kan du få det till det? Det är kanske din egen åsikt du pratar om…?

 • Men
  7 februari, 2014 at 20:33

  Det HETER svenskalärare såvida man inte försöker poängtera att läraren i fråga är svensk.

 • Men
  7 februari, 2014 at 20:36

  Om du tolkar min kommentar som att jag skulle ha mindervärdeskomplex, är du så efter att du inte borde få gå lös. Kanske ett par timmar om dagen eller så. 🙂

 • P
  7 februari, 2014 at 21:29

  Vi är flera här som tänker som du och läser bloggen för att vi uppskattar den, men de som går in här för att avreagera sig hörs tyvärr mest.

 • Shanna
  7 februari, 2014 at 22:18

  Tror själv att födda vaginalt eller kjesarsnitt är plågsamt båda två. Sen är väll alla olika med hur dem hanterar smärta. Bara ungen kommer ut och är frisk!
  Roligt när folk hänger upp sig på småsaker, ni har gjort min kväll! 😉

 • Lisen
  8 februari, 2014 at 05:44

  Du är ju inte riktigt klok i huvudet. Själv låg jag öppen 10 cm i 5 timmar och 30 min. Efter MYCKET kraft och energi och SMÄRTA så blev det ett akutsnitt. Inte fan var det glamorösare än en vaginalförlossning. Tänk på vad ni skriver! Jävla hycklare

 • Carrie
  8 februari, 2014 at 08:51

  Vad bra 🙂

 • Malin
  8 februari, 2014 at 09:22

  Det brukar vara så att de som har mindervärdeskomplex inte vet det själva. Men det är helt uppenbart att du Men lider av det 🙂

 • Mia
  8 februari, 2014 at 09:26

  Det är skillnad på ett planerat och ett akut kejsarsnitt. Det går inte att jämföra dem. Katrin har ju inte ens behövt ha värkar denna gång.

 • Men
  8 februari, 2014 at 14:28

  Det är uppenbart att jag lider av mindervärdeskomplex Cilla/Malin? Det är ungefär lika ologiskt som att jag skulle ”anklaga” dig för att ha ätstörningar för att du kommenterar en blogg som oftast handlar om mat. ”Helt uppenbart” säger du tillika.

  …alltså jag har väldigt svårt för att resonera med dumma människor. Kan du ha missat min sarkastiska underton? Förstod i inte att min kommentar angående 4km din var relaterad till ursprungskommentaren? Mao…var i tolkningsprocessen gick det fel för dig?
  Antar att det du menar är uppenbart är att jag då själv skulle vara en kvinna som fött barn genom kejsarsnitt och nu då lider av komplex och någon form av skam pga detta. He he…du kunde inte ha ner fel om du försökte!!

  Nej, 2 saker lider jag av:
  1. Din låga intelligens, samt
  2. Chattis bittra avundsjuka.

  Ha en bra dag 😉

 • Men
  8 februari, 2014 at 14:34

  För att förtydliga:

  Katrin skriver ett inlägg om att hon är glad över att gå på spa en dag efter att ha fött barn och gått och burit på en bebis sedan dess.

  Vilket vidrig liten fitta måste man då inte vara som knappar in ”du födde inte på riktigt” på tangentbordet för att posta?

  Det får du till att jag har mindervärdeskomplex. Alltså, jag kan inte skita mer i vad du anser och tror, men logiken hos vissa av er som postar här är helt skrämmande. Allvarligt talat, är det här normalt??