Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Äntligen lite mammahäng! Tack @sarasommerfeld för att du drog ner mig till Brillo. "Jag lovar här är både barnvagnar och hundar välkomna!", sa Sara och det stämmer. Dessutom lät de mig komponera en egen tallrik som består av en avokado, två löskokta ägg, en bit buffelmozarella, en bit av Silvias, en bit talleggio och lite tomat. Bravissimo! Här sitter jag bra.

You Might Also Like

 • Tyra
  6 februari, 2014 at 11:40

  Var är Ringo. Barn behöver sin mamma. I morgon kan du vara död. Tänk på det.!!!

 • ak
  6 februari, 2014 at 12:00

  Vad spelar det för roll hur mycket vikt man har.Människan är väldigt liten egentligen undrar när Yellowstone får ett utbrott det var nåra år sedan tror att det sker snart så ät och mågott.

 • Erika
  6 februari, 2014 at 12:11

  Katrin! Jag har tidigare kanske tyckt du är en smula hård och lite väl tuff och rak på sak. Men jag måste säga att jag ändrat åsikt. Är inte alls intresserad av lchf osv, men blir SÅ insipirerad av hur du brinner för dels dina barn och lchf:andet! Och, att du är manisk? Ta det som en komplimang. :’) Ha en bra dag!

 • Emma
  6 februari, 2014 at 12:13

  Alltså… Va? Korkad kommentar.

 • anna
  6 februari, 2014 at 12:22

  Förlorade min mamma 28 år gammal i anerysm. När jag var på dagis och hon var hemma för att ta hand om min lillasyster.Svårt att förlåta henne att hon lämnade bort mig. När jag kunde vara hos henne!

 • Paulina
  6 februari, 2014 at 12:23

  Tycker jag inte

 • Paulina
  6 februari, 2014 at 12:29

  Ja så ser det verkliga livet ut tyvärr. Var glad att du inte har förlorat någon nära anhörig!

 • Cornelia - Stil & Ung mamma
  6 februari, 2014 at 12:58

  Åh härligt. Önskar jag kände fler mammalediga tjejer här i stan..

 • pelle
  6 februari, 2014 at 13:03

  Förstår inte att läsarna på denna bloggen för det mesta förmedlar att livet är en dans på rosor. När det i själva verket kan vara ett helvete. Det var bara det jag ville säga!

 • mamman
  6 februari, 2014 at 13:28

  Ja, du hade säkert mått så mycket bättre av att vara hemma och se din mamma dö

  Sök hjälp

 • Maria
  6 februari, 2014 at 13:49

  Så roligt att se en liten kille som ser nöjd ut.

 • P
  6 februari, 2014 at 13:52

  Jag förstår att man kan må så dåligt att man inte fattar hur andra människors liv kan rulla på som vanligt. Men det funkar tyvärr inte för alla att leva som om de eller deras anhöriga kan vara döda imorgon. Man orkar inte tänka så i längden bara för att det drabbat andra. Och samhället fungerar inte. För om mitt barn eller jag lika gärna kunde vara döda imorgon så skulle inte jag gå till jobbet idag. Och antagligen ingen annan med barn heller. Vi kan inte låta oss förlamas av att livet innehåller en massa lidande, innan lidandet drabbar oss själva eller våra nära. Jag har själv en nära anhörig med cancer så jag vet vad jag talar om.

 • anna
  6 februari, 2014 at 14:04

  Ja så är det.Du kanske skiter i om du inte hinner säga adjö till din mamma innan hon dör. Men det är ditt problem. Jag var 10 år när hon dog. Och nu är 21 år.Och har klarat mig tack vare min familjs stöd. Hoppas att livet är snällt mot dig mamman!

 • pelle
  6 februari, 2014 at 14:05

  man är inte på dagis som 10 åring

 • Jennifer
  6 februari, 2014 at 14:16

  Ibland undrar jag om jag läst samma inlägg som många andra när jag även läst vad folk kommenterat…

 • pelle
  6 februari, 2014 at 14:26

  Tack! P

 • Charlotte
  6 februari, 2014 at 14:44

  Nä, då har man skolplikt och MÅSTE vara i skolan om man inte är sjuk.

 • Danni
  6 februari, 2014 at 18:01

  Att ha sin 4 åring på dagis 40 timmar i veckan när man ändå är hemma tycker jag är rent bedrövligt! Varför skaffa barn om andra ska ta hand om dom? Givetvis är dagis bra och barnen får det sociala och stimulans men de är små och behöver också bara vara hemma med sin mamma. Hade min son 15 timmar i veckan när jag var hemma med lillebror. Han var ledig mån och fre. Nu jobbar jag 75% för att jag inte vill att mina små ska gå 40 timmars veckor. Lönen blir lidande men jag umgås hellre med mina barn! Det sticker i hjärtat att du går hemma och ändå skickar Ringo på dagis så många dagar från mån-fre. Sorgligt.

 • Johanna
  6 februari, 2014 at 18:27

  Risken är väl att det äldre barnet känner sig helt utbytt av det yngre syskonet. Bedrövligt av Katrin att springa ute och fika som om hon vore en förstagångsmamma. Ta hand om Ringo och fika med honom!

 • Svea
  6 februari, 2014 at 21:32

  Är det ingen som har tänkt att Ringo kanske själv vill gå på dagis?

 • Maria
  6 februari, 2014 at 22:20

  @ Svea
  Sen när ska en treåring få bestämma vad han behöver? Han behöver mest få vara med sin mamma nu, det är en stor förändring att få syskon. Samtidigt behöver han få träffa sina kompisar och behålla rutiner på dagis. Men inte 40 timmar i veckan.

 • Jenny
  6 februari, 2014 at 23:16

  Dagis 8-12 vore väl lagom , lika som lekisbarnen och barnen i småskolan (1 klass) går. Sen får dom inte vara på fritids om en förälder är hemma.
  Här får dagisbarnen gå 8.30-11.30 och gå hem precis innan lunchen serveras om dom vill gå varje dag, annars mellan 9-14, tre dagar i veckan. Ja alltså dom barnen som inte har föräldrar som arbetar eller studerar andra tider.

 • Olli
  6 februari, 2014 at 23:33

  Det gnälls på stora barngrupper på förskolan. Det skulle minska om inte lata morsor/farsor lämnar ungarna där när dom är lediga. Samma med arbetslösa. Ta hand om era ungar hemma när ni inte har jobb!

 • Dingo
  7 februari, 2014 at 02:22

  Sluta för f-n att skriva så idiotiska kommentarer! Du har väl ingen aning om vad vi har förlorat!!! Du är sjuk!

 • Paulina
  7 februari, 2014 at 06:24

  Sköt wr själv och skit i andra!

 • Paulina
  7 februari, 2014 at 06:26

  Atg ha rn liten nebid är ett jobb kävla mifgo. Dessutom så har hon ett företag!

 • laura
  7 februari, 2014 at 10:08

  lögner ger dålig karma, i synnerhet groteska sådana

 • Maria
  7 februari, 2014 at 21:07

  Katrin är sjukt lat. Har aldrig haft ett riktigt jobb. Lämnar ungen på dagis fast hon är barnledig. Bebisen har hon väl barnflicka åt. Latsubba.