Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

På katrinz.se har jag lagt upp en film som visar hur kul man kan laga nyttig pizza med sina barn. Världens godaste pizza nu för 55 kr alltså!

You Might Also Like

 • Julia
  3 februari, 2014 at 17:07

  Hej Katrin! har läst din blogg väldigt länge och inspireras av din framgång inom LCHF. Jag har dock en fråga, blir det inte dyrare att äta LCHF än ”vanlig” mat? jag som fattig student har alltid svårt att få matbudgeten att gå ihop i slutet av månaden, dock vill jag verkligen börja med LCHF. Vill ju inget annat än att få vara smal och fin på min student och balkväll då jag är och alltid har varit lite ”småmullig”. Att börja på nån sopp/shakediet känns inte så lockande då jag hört att man går upp det dubbla av det man går ner.

  Du är verkligen en stor idol och all denna vilja att börja med LCHF är verkligen tack vare dig

 • P
  3 februari, 2014 at 17:56

  Om du ska ersätta det du äter nu med LCHF varor så blir det säkert dyrt. Men ta bort allt som innehåller mjöl och socker så ska du se att det blir resultat, men inte dyrt alls.

 • Carrie
  3 februari, 2014 at 19:00

  Tryck i dig fett! Bacon billig Gouda ost i tvåkilos block, margarin mm är jävligt billigt!

 • Mimmi
  3 februari, 2014 at 19:29

  Bra tips!! Jag köper bacon på Willys i trepack och äter två såna paket per ( 6 pkt totalt ) mättar bra sedan kletar jag på margarin o är jag inte så fattig geggar jag på stevia sötad nutella mmmmummmmmssss

 • Rakelspektakel
  3 februari, 2014 at 19:39

  Margarin är big no no just saying.. SMÖR ska det vara:)

 • Cornelia - Stil & Ung mamma
  3 februari, 2014 at 20:05

  Jag har kört lchf sen två månader då jag födde min son. 🙂 Har dock såå svårt att låta bli vissa saker som cola light.. Hoppas inte det förstör?

  http://Cutelittlethings.se – Stil & Ung mamma-blogg

 • P
  3 februari, 2014 at 20:43

  Vet inte om du är ironisk.. Cola light innehåller ju sötningsmedel, så det triggar ju igång sötbehovet överhuvud taget

 • Anna
  3 februari, 2014 at 20:58

  Sötningsmedel triggar inte igång sötsug för alla!

 • Mimmi
  4 februari, 2014 at 05:26

  Jag o Kjerstin har bokat tripp ner till Ghana ska bli så kul o skönt 🙂

 • Mmm
  4 februari, 2014 at 09:20

  Har inte så stort sötbegär men de gånger jag känner något funkar cola light perfekt. Får mig definitevt inte att vilja ha annat sött också!

 • Jen
  4 februari, 2014 at 09:48

  INTE margarin, smör ska det vara!! Och det är inte dyrare att äta LCHF, man struntar ju i att köpa kolhydraterna/sockret och istället köper fett (majonnäs, creme fraiche, remouladsås, grädde, SMÖR, bea, aioli m.m.) Strunta i att köpa bak-saker så kommer du inte märka någon skillnad i budgeten. Jag klarade det, du kan klara det! Lycka till och jag önskar att jag visste om LCHF på min student, då hade jag varit ännu snyggare i min klänning och sluppit dom där extra kilona. Kör hårt!

 • Jen
  4 februari, 2014 at 09:49

  SMÖR!

 • laura
  4 februari, 2014 at 10:56

  jaha?

 • Carrie
  4 februari, 2014 at 11:42

  Hahaha…Carrie! Ta det lugnt. Det verkar finnas folk som tar dina kostråd på allvar 🙂

 • Carri
  4 februari, 2014 at 11:45

  Hon driver med er. Självklart vet hon att det är smör och inte margarin man använder 🙂

 • Kjerstin
  4 februari, 2014 at 19:02

  Det blir mycket vilda nätter med mycket ligga! 😛 två tanter släpper lös bland alla unga svarta män som står på rad, det är värt att lägga 100000:- på den resan! 🙂