Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Det är torsdag så det är omelett med mycket ost och skinka sid 104. Jag hade en öppen bacon och en stängd skinka så det blev tre skivor hackad bacon i en liten panna. När den är knaprig kastar du ner tre skivade körsbärstomater (om du vill), sen två ägg. Sprinkla över riven ost. Voilà! Proppmätt, håller mig definitivt till middag. #dagsattblismal2014

You Might Also Like

 • Nathalie
  30 januari, 2014 at 13:26

  Omeletter är väldigt mättande, brukar också kunna hålla mig till middag! 🙂

 • Sam
  30 januari, 2014 at 14:29

  Jag gjorde scrambled egg och strödde över ost, stekte bacon och strödde över mycket ost! Sen var jag mätt till nästa dag sent på kvällen.

  Gått ner 3,4 kg på tio dagar med lchf.

 • Tina
  30 januari, 2014 at 15:11

  Gick ner 13 kg i höstas, från augusti- november med lchf, har nu fuskat före och efter jul och det märks… Hade tänkt ta mej i kragen efter nyår, men det har bara inte blivit av! Men NU! Strikt diet nu några dagar och det känns redan mycket bättre, Tack Katrin för att du drog mej med igen! Blev så inspirerad av din omstart så det blev en sådan för mej med! Min frukost såg ut dom din lunch, minus bacon, endast tomat och ost + persilja! jättegott!

 • Ml
  2 februari, 2014 at 00:02

  Själv gick jag ner lika mycket bara av att sluta med glass och choklad som var min huvudsakliga föda

 • Ml
  2 februari, 2014 at 00:02

  Själv gick jag ner lika mycket bara av att sluta med glass och choklad som var min huvudsakliga föda