Okategoriserade

Långtån

Katrins Snapshots

Älskar de här små tårna med den sötaste långtång. Softar framför Nyhetsmorgon och Malou. Från och med nu håller sig stortån och lilltån hemma. #RSvirus

You Might Also Like

 • anna
  28 januari, 2014 at 12:29

  Förkyld?

 • Anette
  28 januari, 2014 at 13:23

  Vad är långtång?

 • Linda
  28 januari, 2014 at 13:40

  Ja, söt! 🙂

 • Agneta
  28 januari, 2014 at 13:42

  Tjena Katrin, härligt att du börjat med LCHF igen – det har jag också. I kombination med träning, minst en halvtimmes löpning tre-fyra (om jag lyckas klämma in fyra pass är det extra bra) gånger i veckan. Om 100 dagar ska jag vara i mina ”smaljeans” från garderobens djup. Jag har sikte på minus sex kilo, väger 60 idag (just nu två kilo plus pga menshelvetet, finns det fler som samlar kilovis med vätska???) och är 159 cm lång. Tror att den ”perfekta” vikten ligger på 54 max 55 för mig – men om jag ska gnälla lite så tycker jag det är för jävla svårt att gå ner när man inte är överviktig! (Iaf inte enligt BMI, men visst en knubbis är jag!)
  Det går liksom trööööögt tycker jag.
  Men nu jävlar SKA smaljeansen på. Har du några plagg/något plagg att rota fram också? Skulle vara kul.
  Och det skulle vara enormt kul och peppande om du svarade på kommentaren också…
  PS. Jag tränar till Tjejmilen, kunde inte du fixa en Tjejmilen-grupp, där alla vi går på LCHF? En riktig pepp/motivationsgrupp där deltagarna lottas ut och så får vi följa resultaten? Kanske på bloggar? Jag har ingen aning men nåt sånt vore kul…

 • Angelica
  28 januari, 2014 at 13:44

  Jag har googlat och googlat men tycker inte att jag kommer fram till något vettigt. Jag och min sambo tänkte dra igång med LCHF nu i februari (efter att ha blivit grymt taggad av din bok!) men han är komjölksallergiker.. Kan man använda havre och sojaprodukter i stället?

 • Kickan
  28 januari, 2014 at 14:04

  Undvik sojaprodukter, de innehåller fytoöstrogen vars innverkan på kroppen är omdiskuterad

  Kanske ska din sambo fokusera på Paleo-kosten i stället, där utesluter man mejerprodukter helt.

  Bra blogg att börja med är http://birgittahoglundsmat.wordpress.com/

 • Camille
  28 januari, 2014 at 14:35

  Hej Katrin,
  sitter här och kollar klippet på dig om din planerade kejsarsnitt tankar. jag och min man fick genomgå ur akut kejsarsnitt med vår första barn och är förskräckt över att skaffa fler barn efter dramat vi fick uppleva – eller jag… rättare sagt. jag vill ha fler barn men är skit nervös över att gå igenom snitt igen, men att se dig så positiv inställd på planerad snitt fick mig ändå att ändra någorlunda inställning. jag är nämligen väldigt rädd för operationer och har svårt att se ifall jag hade klarat av ett planerat snitt. hur var det att ha ett planerat snitt? tack för att du är du!

 • Pernilla
  28 januari, 2014 at 15:37

  Och du tror på riktigt att Katrin skulle bemöda sig med att svara på ditt inlägg?…. .

 • Lisa
  28 januari, 2014 at 20:30

  Ha ha, den lilla tåvarianten känner man igen från bilder på dina fötter på vågen. Roligt:) Kram

 • .......
  29 januari, 2014 at 10:45

  Hej det här kanske är en väldigt dum fråga men det skiter jag i!! Kan man äta lchf även om man är gravid?? Eller är det någon fara för barnet????

 • .......
  29 januari, 2014 at 10:59

  Jag kan säga att det var det bästa jag har varit med om