Okategoriserade

En ljuvlig dag två

Den här tonfiskröran är magisk tänk va duktig jag varit! Ett tips är att använda halvhårda ägg istället för hårda. Idag äter jag inte finncrisp utan gjorde dubbel sats av receptet (fast utan lök) och mosade ner ägg som jag kokat i fem minuter alltså där gulan är rinnig. Jesus crist så gott det blev. Köp den här boken och kör säger jag bara! Och tonfisk i vatten använder jag numera. För att jag vet bättre.

Köp boken här!

Katrins Snapshots

Dag 2: tonfiskröra till frulle och kycklinglårfilé med stuvad broccoli till middag. Det är inte för sent att haka på. #dagsattblismal2014

You Might Also Like

 • Gia
  28 januari, 2014 at 11:06

  Blev lite nyfiken på varför du använder tonfisk i vatten och inte i olja…. Vad vet du som inte jag vet? 🙂

 • Angelica
  28 januari, 2014 at 11:10

  Nej nu jäklar! Tack för att du inspirerar! Jag gick nyss med i lchf-klubben! Nu ska det bli förändring! ska kämpa järnet nu! Tack!

 • susanne
  28 januari, 2014 at 17:35

  Det vill jag med veta…är det för att det är solrosolja ???? Man häller ju ändå av det mesta så det lilla kan väl kvitta?tonfisk i olja smakar ju sååååå mkt godare än den i vatten

 • Bagge
  28 januari, 2014 at 18:08

  Jag har på allvar panikångestkrypningar i hela kroppen och det enda som hindrar mig från att gå ner till affären och köpa lösgodis/glass/naturgodis/vad-fan-som-helst-med-socker, är att det är för kallt! För 2-3 år sedan landade jag på 64 kilo, min målvikt efter att ha vägt 115 kilo (inte LCHF, jag höll koll på kalorier). Jag har sedan hållt den vikten rätt så bra (pendlat lite mellan 64 och 67 typ). Tills i höstas när jag plötsligt gick över 70-strecket( 74 stod vågen helt jävla plötsligt på). Insåg mitt misstag och hetsbantade mig ner till 70 i början av december. Det gjorde mig så trött att jag la mig platt ner och gav upp. Nu, inte ens 2 månader senare står vågen på 76 kilo! 76?!!! Jag mår illa av mig själv och hatar vad jag gör med mig själv. I går bestämde jag mig för att jag måste lägga av med skitmaten så jag kan bli glad när jag går förbi en spegel igen. 12 kilo är ingenting, jag har gått ner 51 kilo innan. Men motivationen finns inte där!!! Jag vill äta! Nu har jag plågat mig igenom 2 dagar med nyttig mat men mitt sockerbegär dödar mig! Men jag ska verkligen försöka att inte ge upp. LCHF verkar ju så gott men jag äter inte kött (bara fisk) och jag älskar grönsaker. Är det ens möjligt att köra LCHF ändå? Jag hat provat tidigare men jag gav upp för jag tyckte att varenda liten grönsak gjorde att kolhydraterna sprang iväg…

 • liv
  28 januari, 2014 at 19:29

  Hej! Du inspirerar mig vill gärna gå ner ca 5-6 kg men älskar frukt och grönsaker…hm är lchf rätt tro. Bjuder du på ngn kampanjkod?

 • Emma
  28 januari, 2014 at 22:03

  Katrin skrev i princip alla recept i bloggen innan hon kom på att hon skulle göra en bok av det hela. Borde det inte gå att söka i historiken istället för att shoppa boken? Själv skrev jag ut alla recept (matscheman) från bloggen på den tiden det begav sig.

 • Py
  28 januari, 2014 at 23:53

  Ca 10 dagar säger man att det tar för sockerbehovet att avta… du har redan avverkat 2! Bra! Motivationen är ju att du ska gilla spegelbilden, eller hur? Sätt upp ett foto på dig själv som du inte gillar…
  Lycka till, du kommer att fixa det!

 • Sofie
  29 januari, 2014 at 00:03

  Yes, nu kör vi! 12 kilo! O sen ytterligare 5. Boken beställd idag. Mysigare o bläddra i en bok än på nätet ju!

 • emma
  29 januari, 2014 at 04:12

  Du far ju vaga dig forst o visa vagen sa vi kan folja o ganska dig fran topp till ta! Fore bild o sen efter bild 🙂 Spannande! Gar du ner sa koper jag boken 😉

 • Carrie
  29 januari, 2014 at 07:27

  Visst borde det gå om man bara är ute efter recepten och tycker det är värt allt sökande för att spara en hundring 🙂