Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Syrran @monikanisell fyller år idag så då hade man roddat med överraskningsfest @cremenassos som blev superlyckad. Så då vet ni vad jag har pysslat med de senaste veckorna. Hade festen på Nybrogatan så jag kunde kila hem och amma var tredje timme. God mat, sköna drinks, glada folks. La vita e bella. Kom just hem. Ringo skrek till så jag kilade in och kröp ner hos honom. Gosade in mig i halsen. "Mamma det räcker. Du kan gå tillbaks nu" Så jag gick tillbaks. Snart vaknar Rambo och vill käka. Bingo snarkar bredvid mig. Han ska upp om fem timmar och hålla fotokurs. Han tar med sig kidsen. Jag stannar i sängen med bebisen. För fyra år sen bodde jag själv i den här lägenheten idag bor vi fem här. La vita e bella!

You Might Also Like

 • Cornelia - Stil & Ungmamma-blogg
  26 januari, 2014 at 06:48

  Ibland kan jag sakna det där ”här bodde jag själv.”
  Inte så att jag inte älskar min nyfödde son och min sambo, men att hela tiden behöva hålla, vagga, mata min bebis kan trötta ut ibland, haha!
  Önskar ibland att jag kunde lägga ned honom 30 min utan att det blir skriiiiik.. Tur att han är världens finaste, det överväger liksom.. 😉

  Kram
  http://cutelittlethings.se – Stil & Ungmamma

 • Carries
  26 januari, 2014 at 08:10

  Oj ni är lika! Samma näsa 🙂

 • KP
  26 januari, 2014 at 10:00

  La vita è bella! Annars blir det ”Livet och vackert: la vita e bella. Bara så du vet…

 • Linda
  26 januari, 2014 at 10:42

  Psyksjuk, äcklig, svettig, sunkig och vidrig är mina associationer till KZ. Hennes associationer när det gäller treåringar är petting??!!. Fy f..

 • Jossan
  26 januari, 2014 at 10:56

  ha ha du är riktigt underhållande men jag kan också tycka lite synd om dej eftersom du har Ks blogg som något slags hatobjekt. du måste väl kunna hitta något mer passande än en mammablogg att kommentera i? fast det är ju det som samtidigt gör dej så underhållande – sök hjälp ändå för en dag pyser det över för mycket och du börjar må riktigt dåligt när du exploderar och då räcker inte en mammablogg.

 • j
  26 januari, 2014 at 10:56

  Psyksjuk, äcklig, svettig, sunkig och vidrig är mina associationer till dig ”Linda”. Dina associationer när det gäller treåringar är petting??!! Fy f..

 • Maria
  26 januari, 2014 at 11:08

  J och Jossan:

  Tur Katrin har sina försvarare av pedofili här…. I övriga Sverige är hon utskämd. Mammablogg? Nej, pedofilblogg. Heeeelt sjukt att accossiera petting med en treåring.

 • yvonne
  26 januari, 2014 at 11:46

  Har grammofonskivan hakat upp sig?

 • Kattis
  26 januari, 2014 at 12:04

  Ja, det är lätt att den hakar upp sig när man närmar sig 70, och inte har något eget liv.

 • Kattis
  26 januari, 2014 at 12:15

  Faktum är att jag också börjar tycka hon ÄCKLIG. snuskig…….

 • Anna
  26 januari, 2014 at 12:41

  Men du då som har skrivit ”barn” och ”petting” i samma mening typ 100 ggr de senaste dagarna. Man skulle lätt kunna tro att du njuter av det. Varje gång du skriver det så tänker du på det?

 • Maria
  26 januari, 2014 at 13:25

  När blev det här en mammablogg Jossan ???

 • Caroline
  26 januari, 2014 at 15:30

  Det är nog du själv som har gjort det Anna.

 • Veronica
  26 januari, 2014 at 16:27

  Har följt KZ här och på Insta, men håller mig mer till Insta för där är det god ton bland kommentarerna till skillnad från här. Varför? För att på Insta kan man inte vara anonym och inga av dessa ägghuvuden som skriver här skulle någonsin stå för vad de säger.

 • Lisa
  26 januari, 2014 at 16:48

  Fast det läskiga är ju att det är samma personer som skriver här och på Insta …. Anonymt vågar folk säga/skriva vad de verkligen tycker. Fegt och falskt eller bara inte värt att ta striden? Både och kanske.

 • Camilla
  26 januari, 2014 at 18:09

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1790kr. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Tess
  27 januari, 2014 at 00:46

  Orka??!!