Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Nä han fattar INTE varför jag är sur idag och låter honom ligga själv och skrika i två fucking minuter så jag kan vaska av mig! Ut jag måste uuuuuut. Fyra timmar har vi sovit inatt. Han har inte ont i magen längre jag ser ju det herregud han är bara en bortskämt liten gnällspik. Jag börjar känna mig redo för att kura snart. Vi måste vända på dygnet.

You Might Also Like

 • isa
  22 januari, 2014 at 12:28

  Varför följer du inte din idol Anna Wahlgrens råd om ”att få barn att sova hela natten” Det gjorde du ju med Ringo, och verkade helnöjd!

 • alma
  22 januari, 2014 at 12:44

  Men natten till igår, sov han ju hela natten. Varför! Du är för rolig!

 • Sandra
  22 januari, 2014 at 12:45

  Haha de där känner jag igen, vi har en tre veckor gamal pojke som ”aldrig” sover. Inte när man vill att de ska sova i alla fall, bara och bära och kånka och mata! Man blir lätt knäpp, går omkring i en dimma och kommer knappt ihåg vad man åt till frukost! Man lever på hoppet om när de äntligen vänder och man får sova mer än tre timmar i sträck! ❤️ Tur att de är så söta och värt allt besvär! 😉

 • Sandra
  22 januari, 2014 at 12:46

  TRE timmar i sträck på NATTEN!!!!! :))

 • Carrie
  22 januari, 2014 at 12:49

  Om blickar kunde döda….:P

 • Sandra
  22 januari, 2014 at 12:50

  Jag heter Sandra, [email protected] … Neeeeej det gör jag inte 🙁

 • Majsan
  22 januari, 2014 at 13:22

  Du måste ju verkligen vara mentalt efterbliven som kallar en unge som bara är ett par veckor gammal för ”bortskämd liten gnällspik”. Herregud, stackars barn som ska växa upp med en sån morsa. Socialen, var är ni?

 • pia
  22 januari, 2014 at 13:23

  Söt bild på ”gnällspiken”, men kan inte se någon likhet med storebror. Ringo såg alltid så pigg och alert ut, mer lik dig. Lilla Rambo är så lik Bingo 🙂

 • Moi
  22 januari, 2014 at 13:24

  Min pojke är en vecka äldre och jag har märkt precis samma sak senaste tiden. Magen är ok men det finns ingen dygnsrytm. Sitter just nu och är glad åt att han är vaken på dagtid idag, andra dagar sover han hela dagen (med pauser för att äta) och då kan han vara vaken 24-03, vill äta då, ”prata”, och blir jätteledsen om man lägger honom ner för att sova trots att vi samsover och har det väldigt mysigt. Det påstås att det tar 1-2 månader till innan bebisen kan få en dygnsrytm, och jag tycker ändå att det här funkar så jag kommer vänta ut det. Men jag kanske ändrar mig om du lyckas 🙂

 • jag heter inte isa
  22 januari, 2014 at 13:52

  Ja så ser han också MISSNÖjD ut!

 • jag heter inte pia
  22 januari, 2014 at 13:59

  Säger bara Anna Wahlgren!!!!

 • donna
  22 januari, 2014 at 14:03

  Det var länge sedan du nämnde henne! Varför gör du inte det längre?

 • Annika
  22 januari, 2014 at 14:04

  Bortskämd gnällspik? Hm.
  Du vet att en del barn kräver mer närhet än andra och det är bara att ge dem det. Vi hade en son liten en ino familjen. Han skrek som en besatt så fort han inte var i mammans famn. Det höll i sig i 6 mån. DET är inte kul, men det skriket han körde med skar genom allt så det var inte bara att ”låta honom vara”. Trösta dig med att det går över och njut över att vara nära istället.

 • river
  22 januari, 2014 at 14:11

  Han är väl SUR för hans namn är Rambo!. Det hade jag också varit. Huuu så hemskt!!!

 • vivi
  22 januari, 2014 at 14:24

  Men Katrin bara tänker på sig själv, viktigt att hon får sova, så att hon orkar komma uuuut!!!

 • Linda
  22 januari, 2014 at 14:29

  Herrejävlar vad fult detta barn är.

 • Fiffi
  22 januari, 2014 at 14:40

  Sån jävla ful baby alltså

 • Annika
  22 januari, 2014 at 14:43

  Föll visst bort bokstäver ”Vi hade en sån liten en” ska det stå.

 • Sandra
  22 januari, 2014 at 14:44

  Ja, Katrin bara längtar tills hon kan komma ut och supa sig full och krypa hem.

 • Tina
  22 januari, 2014 at 15:01

  Moget beteende här inne.. Ge sig på barn är ju verkligen lågt.
  8 veckor brukar det ta innan man har kommit in i rutiner, dygnsrytmer osv..:) Kämpa på bara snart vänder det..:)

 • svea
  22 januari, 2014 at 15:11

  Men snälla nån..var för faan glad att du får sova så mycket som fyra timmar ! äckligt lat och bortskämd är du ..

 • K
  22 januari, 2014 at 15:59

  Min yngsta vägrade sova på rygg eller sida så som rekommenderas för att minska risken för PSD
  Så jag la honom på mage och ungen sov som en stock.
  Sen att jag blåljög på BVC när de frågade ”han ligger väl på rygg och sover” det är en annan sak, orkade bara inte ta diskutionen med kärringen på BVC (vi hade mycket olika åsikter ändå hon och jag)

 • anki
  22 januari, 2014 at 16:19

  En liten fundering bara:
  Kanske missnöjd att det inte blev en liten flicka, som spåtanten sagt.

 • Therese
  22 januari, 2014 at 16:31

  8 veckor tar det inte att komma in i rutiner snarare runt 4 månader! Efter 2 månader kan man skönja ett mönster men så små bebisar har inga rutiner bara behov. Att kalla barnet fult är bedrövligt även om man tycker det behöver man inte skriva så! Elakt! Och ang Katrin som kallar sin bebis som inte är mer än en månad drygt för bortskämd gnällspik är skrämmande. Igår natt sov han jättebra i natt sämre så är det med bebisar. Ingen dag eller natt är den andra lik bara att gilla läget. För er som inte vet vad kura betyder är just det Anna whalgrens tortyrmetod. Så nu ska Rambo förstöras. Fy fan vad sne jag blir av denna blogg. Både pga alla idioter som skriver elaka saker om en värnlös bebis och på Katrin som verkar urbota urblåst.

  Har en dotter på 6 år och en son på 2 månader inte fan får jag sova om nätterna men det visste jag innan jag skaffade barn!!!

 • Cathrine
  22 januari, 2014 at 16:34

  Jag lider med dig Katrin, du måste få sova på dagen eller åtmistone på em. Be om hjälp att du kan sova lite och nån kollar efter Rambo om ej Bingo är pappaledig? Kan tänka mig att det är liv i luckan när bingo i ringo kommer hem och ringo vill ha din uppmärksamhet. Försök sova på dagen när babyn sover 😉 Ta upp vagnen in i lägenheten, många barn sover bättre i vagnen. Det finns hjulskydd att lägga på hjulen så slipper man allt smuts.

 • Me
  22 januari, 2014 at 16:44

  Hårt sagt om ditt barn. Dessutom låter 4 timmar per natt inte så farligt. Jag sover ofta ca 4 timmar och då har jag inte nån bebis som väcker mig om nätterna. Men självklart är det för lite, men vad förväntar du dig efter några veckor? Kom ut ur din innerstadsmammabubbla litegrann…

 • Satu
  22 januari, 2014 at 16:51

  Stenhård vändning av dygnet tycker jag! Funkade fint för oss! Hela familjeruljansen skall ju funka och då behövs det sömn på natten! Good Luck!

 • Lina
  22 januari, 2014 at 16:54

  Är ju så kul att se att folk gnäller och märker ord hela tiden är det för mycket fridit må tro? Skaffa er ett liv istället för att skriv massa skit. Katrin du är grym

 • Vanessa
  22 januari, 2014 at 16:58

  Vilka ruttna kommentarer rent utsagt! Katrin är människa precis som alla andra! Bara för man skaffar barn så försvinner man inte som en parasit för att barnet kom till världen!

  Så ypperligt jäkla trött på människor som tycker att barn är allt och att man ska glömma sig själv för man skaffar barn!

  Alla har yttrandefrihet men att säga att en bebis är ful det säger nog mer om er än om Katrin! Tips gå och skaffa er en hobby! Det är inte sunt att hoppa på oskyldiga bebisar!

 • Tina
  22 januari, 2014 at 17:09

  Jag börjar känna sympati, för det här stackars barnet. Fult eller ej. Katrin är så klart besviken, för att det inte blev en söt mörkhårig flicka. Istället blir det en skrikig rödhårig pojke!!

 • Mormorn
  22 januari, 2014 at 17:12

  Hallegosingen så pluttinuttisöt lilla Rambo är.

 • Anna
  22 januari, 2014 at 17:32

  det verkar som , att det är en hel del missfoster som kommenterar här, tur att du Katrin kan ta sånt eller???
  att kalla spädbarn fula hm… jag hoppas dessa kvinnor kan se sig själva i spegeln och känna sig stolta och begåvade ,, nä det kan dom givetvis inte för det är omölligt :)) eller också så är dom väl aviga bortkämpa mindre begåvade :(( stackare, som inte har det så bra här i livet..
  Håll ut Katrin det ordnar sig , det vet du 🙂 KRAM

 • kajsa
  22 januari, 2014 at 17:39

  Du har ju fått sova två hela nätter inom en vecka. Vad klagar du över din gnällspik. Du skulle inte skaffat fler barn, Dessutom verkar du till att ha ett stort nätverk omkring dig som ställer upp för dig!!

 • J
  22 januari, 2014 at 17:41

  Kura AW-style, gör man när barnet har fyllt minst 4 månader. Innan dess så använder man sig utav Anna Wahlgrens ”Standardmodellen” där man kommer rätt från början så att man slipper dra på sig sömnproblem/kura senare. Funderar på varför ni inte kört SM från dag ett så att ni slipper kura? Kura är ju varken roligt eller behagligt för barn eller föräldrar medan man håller på.. Vi köpte Barnaboken och använde oss utav Standardmodellens schema och rutiner redan på BB. Fram till 3 veckors ålder sov hon 21-07 med ett kort nattmål vid 04. Från och med 7 veckors ålder sov hon 20-06 (10 timmar i streck) VARJE natt utan att vakna. Vid 4 månader sov hon 19-07 (12 timmar) och har gjort det sedan dess. Hon skrek/grät ALDRIG för att komma dit utan började sova hela nätter självmant, med hjälp utav mat och sömnschemat. Hon var trygg, nöjd och mätt. Vi styrde upp hennes dygnsrytm och såg till att hon åt allt hon behövde på dagtid. Hon sov på mage såklart, med andningslarm. Idag är hon snart 2 år och har sovit hela nätter sedan hon var pyttis som sagt. Hon har alltid följt sin kurva (snäppet ovanför medelkurvan) och är en välmåendes, lugn o glad tjej. Jag känner att vi har en stark anknytning som garanterat har gynnats utav att jag, hon och pappan varit utsövda och pigga sedan dag ett. Kommer garanterat använda oss utav Standardmodellen med nästa barn också. Lycka till och hoppas att ni får ordning på vardagen och nätterna snart! Kram

 • Heter inte Anna
  22 januari, 2014 at 17:52

  Barnet känner väl av sin mammas missnöje och rastlöshet. Tycker synd om barnet!

 • kajsa
  22 januari, 2014 at 18:07

  Ful är det sista Rambo är, hans namn är fult, gräsligt rentav, men de ska bara vara lite märkvärdiga får man väl tro 😛 …. ni som hoppar på den lille Rambos söta utseende, sök psykhjälp! Det finns hjälp att få om man står på sig!

 • Anonym
  22 januari, 2014 at 18:22

  Hej! Har läst lite på dina snusinlägg. Jag upptäckte nyligen att min 16-årige son snusar grov lös(men han vet inte att han är upptäckt). Vad ska jag göra nu?

 • Carrie
  22 januari, 2014 at 18:24

  Haha..kul bild! Så jäkla söt han är din lille gnällspik 🙂

 • heter inte carrie
  22 januari, 2014 at 18:34

  Herre Gud vad jag tycker synd om denna arma stackars pojke!!!

 • Maria
  22 januari, 2014 at 18:38

  Du skriver: att kalla spädbarn fula hm.?
  Lilla mor skriver under bilden på sin son
  ”han har inte ont i magen det ser jag, han är bara en liten bortskämd gnällspik”

 • Carrie
  22 januari, 2014 at 18:47

  Överraska med en stock General på hans 17- års dag. Haha..nej, usch! Den var dålig. Vad gör man? Hoppas du får något vettigt tips.

 • Bee
  22 januari, 2014 at 19:18

  Jag förstår inte hur folk kan bli upprörda… Katrin skriver alltid för att provocera. Tror någon verkligen att hon skulle göra nåt som gör att hennes barn far illa?

 • Helga
  22 januari, 2014 at 19:18

  Låg nivå ! Elaka kommentarer om mor och barn som får mig att vilja kräkas! Här har K lämnat ut sig själv och folk har mage att attackera!? Hoppas hon skiter i era kommentarer och inte lägger energi på er!

 • laura
  22 januari, 2014 at 19:45

  Det var ingen som tvingade Katrin att skaffa barn. Barn ÄR jobbiga och de förändrar livet, det borde hon ju vetat redan efter första. Har man nu valt att ha barn så får man väl ta hand om dom och inte påstå att en bebis är ”bortskämd” för att han kräver sitt grundläggande behov av närhet och omsorg. Men hon kan ju faktiskt skaffa barnflicka till natten eftersom hon har råd, så kan hon sova och barnet behöver inte ligga och skrika sig till sömns a la Wahlgren-sadist-metoder. Fråga Felicia hur nöjd hon är med sin mors uppfostran…

 • Emma
  22 januari, 2014 at 19:46

  Det är så härligt befriande att jag vet ( oftast) när det är med glimten i ögat du skriver och säger saker.
  Kul är det i alla fall.
  Klart det tar tid med bebisar. Det viktigaste för dig är tålamod. Det är det för alla föräldrar. Mer eller mindre.
  I alla händelser, perioder med trots och förändringar avlöser varandra och då gäller det att man är stark.
  Det är ju du!!
  Har bara läst lite om AW metod. Mycket är väl bra? Att du ska visa barnet trygghet, så här är det och du behöver inte vara rädd( den känslan )
  Så tänker jag för mina barn, ej vackla och själv vara orolig.

  Skäm inte bort Rambo nu och lycka till:)

 • Sofie
  22 januari, 2014 at 19:50

  Det är ju det hon gör.

 • Jenny
  22 januari, 2014 at 19:55

  Hej!
  Varför så många elaka kommentarer, ni kanske inte menar så illa trots allt hoppas jag!?
  Tack för en cool blogg förresten 🙂

 • Helena
  22 januari, 2014 at 20:02

  Mohaha vilken ”söt” bebis

 • miranda
  22 januari, 2014 at 20:07

  AW metoden kura = barnmisshandel!!! Men man kan väl inte vänta sig annat av Katrin!

 • erica
  22 januari, 2014 at 20:23

  Hon gör ju bara bort sig. Att tänka på petting när två barn pussar varandra. Då är man PEDOFIL! Hon är en snackis överallt. Äckligt. Men märker man att läsarsiffrorna sjunker drastiskt. Så kan man provocera om en sådan sak, för att få uppmärksamhet. Hon gräver sin egen grav!

 • Lise
  22 januari, 2014 at 20:28

  Hur kan en del här i kommentarerna vräka ur er så elaka saker? Sen när blev det ok att skriva sånt till folk? Jag har läst bloggen några år och undrar vad en del blir så upprörda över, tycker inte Katrin är elak. Ärlig snarare men absolut inte elak. Ni som tycker det är kanske aningens känsliga och det är absolut inte ok att vräka ur sig skit mot henne för det.
  Till Katrin: tack för en toppenblogg och vilka fina barn ni har.

 • P
  22 januari, 2014 at 20:33

  VAD HAR DU FÖR PROBLEM MARIA??? Menar du på allvar att du inte fattar hennes ”ironi” , hennes sätt att skriva? Är du på riktigt så korkad, eller vill du bara vara ett svin i största allmänhet?

 • anya
  22 januari, 2014 at 20:36

  Alltså din sjuka människa, hoppas du inte blir välsignad ned några barn och dör i ensamhet.

 • minime
  22 januari, 2014 at 20:36

  Det hade ju inte direkt varit BVC som blivit drabbade om något hänt din son. Det finns ju en anledning till att man vill att barnen sover på rygg. Det är ju inte för att BVC vill jävlas med dig…

 • Sara
  22 januari, 2014 at 20:37

  Fiffi din fula hagga

 • Sara
  22 januari, 2014 at 20:38

  Hur söt får man va? Gullunge!

 • Sara
  22 januari, 2014 at 20:42

  erica, det är DU som gör bort dig!

 • esmaralda
  22 januari, 2014 at 20:45

  Mår du bra P. Du måste ha mycket ilska inom dig. Ditt korkade svin! Eller är du påverkad av något?

 • Sara
  22 januari, 2014 at 20:46

  Hahaha, ju mer jag tittar på den här bilden på Rambo ju sötare blir han. Jättesöt ju! Ja okej då, Ringo var i en klass för sig, men så är det oftast har jag märkt. Ja, att den förstfödda är nåt utöver det vanliga. Sötare än sötast. Men lillkillen är också jättesöt. En riktig liten Bingo 🙂

 • Pjotr
  22 januari, 2014 at 20:51

  Mot en pedofil kan man det!!!

 • Natali BLOGGAR om livet med 4 barn ♥♥♥
  22 januari, 2014 at 20:59

  Asså, den där minen !!! Han är ju så jäkla söt den där ungen. Hoppas ni får rätsida på nätterna. Att inte få sova tär på en.

 • anonym
  22 januari, 2014 at 21:00

  Nå sås sö. Om man är så söt så får man vara lite divig. Haru inte fattare?

 • Eleonor
  22 januari, 2014 at 21:01

  Hahahaha, den där blicken alltså!!! 🙂

 • Anonym
  22 januari, 2014 at 21:15

  TROTS att hennes pålitliga medium sagt att det blir en mörkhårig FLICKA ,,,

 • Maria
  22 januari, 2014 at 21:17

  Det som står i denna kommentar är direkt citerat från bloggen.
  Korkat eller ej, tycker att man får stå för det man skriver på sin blogg, eller?

 • Anonym
  22 januari, 2014 at 21:19

  Ja Anna låste ju in sina barn på deras rum så hon kunde supa sej full med sina vänner och även lämmna dom för att fara in till city .

 • angelica
  22 januari, 2014 at 21:19

  Ja var glad att han inte knarkar som min 17åring gör…

 • corry
  22 januari, 2014 at 21:37

  Det är en tortyrmetod. Stackars barn!!

 • Pjotr
  22 januari, 2014 at 21:45

  Att tänka på sex när hennes barn pussar en kompis…det är verkligen så sjukt så visst riskerar hennes barn att fara riktigt illa .

 • Pjotr
  22 januari, 2014 at 21:46

  När ska du skriva vilka pedofiltankar du har om den lille ….Tvi faan !!

 • cinderella
  22 januari, 2014 at 21:48

  Han ser drogad ut i ögon, annars är det något fel på barnet!

 • Pjotr
  22 januari, 2014 at 21:51

  Är det ironi att fantisera om när hennes fyraåriga son ska börja med petting ??

 • Vera
  22 januari, 2014 at 22:21

  Så många knäppa underliga människor här i bloggen, jösses!!!

 • Sofia
  22 januari, 2014 at 22:23

  Kan inte annat än instämma, vi körde också den modellen och vår dotter har sovit exakt som er, på pricken verkligen! Hon är också två år nu.

 • M
  22 januari, 2014 at 22:25

  Du tror inte de kan vara olika från natt till natt med barn?! Du har troligen inga egna

 • mia
  22 januari, 2014 at 22:29

  Spädbarn sover aldrig, de ligger bara på laddning. Älskar det citatet. Ja herregud vad fruktansvärt och onromalt och konstigt att din bebis inte sover varje natt igenom. Självklart måste ju detta åtgärdas. Du ska väl inte behöva offra din sömn och annat under en kort period i ditt liv, eller hur? Usch vad fruktansvärt du har det. Jag förstår att du inte alls räknat med detta, inte ens då du redan har ett barn. Försök att skapa lite distans från din egen situation. Så kommer du själv tycka det är pinsamt. Jag har en unge här som inte tänkt somna, jag kan glömma duschen idag. Men jag vet att jag kommer att kunna ta igen det tusen gånger om sen när hon vuxit upp och inte har tid med mig eller är beroende av mig.

 • M
  22 januari, 2014 at 22:29

  Vem bryr sig

 • M
  22 januari, 2014 at 22:39

  Så man ska bara lämna bort sin bebis när de bli jobbigt då?! Att ha en familj och ett ” nätverk” är en sak, men klart de kan bli jobbigt ändå. Kajsa du verkar inte veta vad du pratar om!

 • M
  22 januari, 2014 at 22:47

  Barnplågaren?

 • Amanda
  22 januari, 2014 at 23:21

  Rambo är så fin och söt.

 • Ann-Sofie
  22 januari, 2014 at 23:30

  Ni som ej kan bete er vuxet i vad ni skriver plus till alla er som hoppar på ett oskyldigt litet barn borde banne mig skämmas.
  Det märks av kommentarerna att många här ej har egna barn.
  Katrin säger bara det som ALLA mammor känner när dem EJ fått sova ordentligt på MÅNGA nätter.
  Ni som leker super mammor ni ljuger för er själva och alla andra.
  Man blir rentutav knäpp av för lite sömn.
  Och för det så ÄR MAN INGEN DÅLIG FÖRÄLDER.
  Det är tufft att ha en nyfödd, särskilt om man har en liten till som man måste ta hand om.
  Man måste fungera som mamma trots att man bara vill gå och gräva ner sig pga tröttheten.
  Så alla ni negativa/omogna människor där ute, kommentera ej om ni inte har ngt vettigt att säga.
  Och Katrin vet att det blir lättare med tiden men vad hjälper det henne HÄR OCH NU.

 • Emma
  23 januari, 2014 at 00:16

  Men alltså…att kalla sitt barn bortskämd gnällspik är väl inte skrämmande? Jag tolkar det som ren frustration. Rambo är så liten så han kan varken läsa bloggen eller förstå vad Katrin sagt.

 • Sandra
  23 januari, 2014 at 07:52

  Gud kommer så straffa dig!! Var på din vakt!!

 • Sandra
  23 januari, 2014 at 07:55

  Gud kommer så straffa dig!! Var på din vakt!!

 • siri
  23 januari, 2014 at 08:46

  Om du aldrig tyckt eller kommer att tycka att din unge är jobbig så är du onormal.
  Det finns inte en mamma som inte gjort det. Tyvärr ska det vara så hemla fult att säga det. Man älskar inte sina barn mindre men ibland kan de vara för jävligt jobbiga. Speciellt om man inte får sova.
  Mina barn kunde vara as jobbiga ibland. Den yngsta vägrade äta välling och äta ur flaska för den delen.
  Just känslan att aldrig få en minut över för sig själv att inte kunna gå att skita i lugn och ro, äta en hel måltid ifred osv tar lite på humöret ibland. Att vara förälder är inte alltid en dans på rosor och att erkänna det är ett tecken på sundhet och inte ett tecken på att man inte älskar sitt/sina barn.

 • svea
  23 januari, 2014 at 08:48

  Att sprida falska och illvilliga rykten är olagligt och förbaskat elakt. Och troll som du verkar bara dyka upp när mörkret fallit.

 • Vera
  23 januari, 2014 at 10:20

  Men ge dig. Tror du på allvar hon är pedofil så är du knäpp. Dessutom är det förtal, vet du det?

 • Jenny
  23 januari, 2014 at 10:33

  @ svea

  Inga falska och illvilliga rykten. Enbart fakta utifrån bloggarens egna ord.

 • Jenny
  23 januari, 2014 at 10:35

  @ Vera

  Är det inte pedofili att associera till petting när två små barn pussas? Inte helt friska tankar iallafall…

 • svea
  23 januari, 2014 at 10:49

  Jenny
  Nej det är ni som tolkar helt sjukt. Det är inga fakta överhuvudtaget. Ni verkar helt sjuka människor som är helt besatta av pedofili. Är det ni som är intresserade av småbarn?

 • svea
  23 januari, 2014 at 10:57

  Söt som få!

 • Gäst
  23 januari, 2014 at 12:58

  Vad underbart söt han är!!

 • Jenny
  23 januari, 2014 at 13:09

  @ svea

  Nej, det är inte vi som associerar till petting när två treåringar pussas. Det är inte vi som lär våra treåringar att säga ”snoppen står”. Kanske du Svea är besatt av pedofili själv så du vill att bloggaren fortsätter skriva i samma anda?… eftersom du försvarar/förnekar faktum….

 • svea
  23 januari, 2014 at 16:18

  Nu får du fan ge dig. Om ni ska hålla på att skrika pedofil om alla möjliga människor när det inte är relevant som kommer alla utsatta barn bli lidande. Ingen kommer att tro på dem för massa idioter som inte gillar Katrin håller på att gorma om det stup i kvarten. Ta och tagga ner.

 • Jenny
  23 januari, 2014 at 17:29

  Tagga ner själv du Swea! Varför är du så angelägen om att det ska fortsätta skrivas om barn och sex här??? Du har inte ensamrätt på att tycka när saker är relevanta. Du lever i ett land med åsikts och yttrandefrihet… Respektera det eller ge dig iväg till Afghanistan. Se så schas!

 • Carrie
  23 januari, 2014 at 17:32

  Precis siri! Nu var det ju iofs mia som kommenterade och där har aldrig något vettigt kommit ut 😉

 • Sandra
  24 januari, 2014 at 09:12

  Jenny hoppas något hemskt händer dig snart! Dina ord kommer du få äta upp! Tro mig var på din vakt!

 • Linda
  24 januari, 2014 at 21:33

  Åh vad lik dig han är!

  Apropå namnet Rambo: mina ungar har snöat in sig på en film som heter Rango (huvudpersonens namn) och varje gång jag läser Rambo felläser jag och läser Rango och kommer på mig att tycka det hade varit ett passande namn.