Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Det är precis lika tråkigt som det ser ut. Byggvaruhus. Hade jag varit en 16 åring som höll på att spåra och som skulle behöva lite verklighetsuppfattning så skulle man sätta mig på heltid på ett byggvaruhus. Det är så tråkigt, obegripligt och komplicerat och jag har inte mer kapacitet i min kropp för att lära mig mer saker eller ta in mer information. Tur att jag har en sjukt het byggledare med mig. Pappa Bingo är på fotbollsträning med kidsen och jag hänger mest på byggvaruhus och renoverar Sturegallerian hela dagen! Som vanligt med mig ska det bli klart nu, ha ha. Senast torsdag öppnar vi butiken. Säg att jag är usel om det inte blir så. Nu ska det välja reglar.

You Might Also Like

 • Petra
  2 februari, 2013 at 10:39

  Ja, roligare kan man ha det än att vara på en byggmarknad. Men stort grattis till din nya butik och tack för att du bidrar stort till att göra grymma produkter mer tillgängliga!

 • Eva
  2 februari, 2013 at 10:48

  En bild på den sjukt snygga byggledaren, tack 🙂

 • anonym
  2 februari, 2013 at 10:52

  NU ÄR DU ANMÄLD OCH ÄR ILLA UTE!!!!!

 • Pinglish
  2 februari, 2013 at 11:05

  Det är härligt att ha byggprojekt på gång. Fast när man drömmer om fyrtumfyra så kanske det gått lite väl långt….

 • Marianne
  2 februari, 2013 at 11:14

  För vad?

 • jag
  2 februari, 2013 at 11:53

  amen för i helvete sluta nu helt sjukt hur störda folk de finns å hur lite liv dom måste ha? fy vad olycklig du måste vara som person, stackare

 • Annika
  2 februari, 2013 at 11:58

  Först och främst grattis till affären! Tänk om det kunde öppnas liknande här i Göteborg också!

  Jag är gravid och när jag plussade la jag till mer kolhydrater i min kost för jag har inte läst så mycket om lchf och graviditet. Jag vågade helt enkelt inte utan körde mer på livsmedelsverkets råd. Men efter att ha mått rent ut sagt skit i flera veckor så går det inte. Uppblåst som en ballong, konstant hunger och magknip, öm i hela kroppen. Fan heller att jag tänker ha det ¨så här i 9 månader. Kan aldrig vara bra. SKulle gärna vilja vet mer om dina tankar kring lchf och graviditet. Om du skaffar fler barn, ska du fortsätta äta lchf?

 • Marthina
  2 februari, 2013 at 13:31

  Det är inte farligt att äta lchf när man är gravid, snarare bättre med tanke på vikt och så.
  En vän till mig tyckte även att själva förlossningen gick mycket ”lättare” än när hon födde sitt första och åt en massa kolhydrater.
  Dock är det inte bra att lägga om kosten till lchf när man ammar, bröstmjölken kan börja smaka konstigt då av alla gifter som ska ut ur ens egen kropp.

 • Anna
  2 februari, 2013 at 13:35

  Själv jobbar jag på ett byggvaruhus, och har aldrig haft så bra arbetskamrater som där. Skulle å andra sidan inte stå ut i kostfixerad butik, så det är väl skönt att vi är olika.

 • Camilla
  2 februari, 2013 at 15:18

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Peter
  2 februari, 2013 at 16:25

  Du är verkligen en doer Katrin!

 • Lisa
  2 februari, 2013 at 18:50

  Jobbade på Beijer bygg i sex år. Lärde mig aldrig jobbet, sorgligt nog.

 • Hanna
  2 februari, 2013 at 19:55

  Jag älskar byggvaruhus. Jag får galet mycket inspiration och kreativiteten flödar. Man kan ju göra allt man vill med materialet där inne.

 • anna
  3 februari, 2013 at 11:49

  jag gillar byggvaruhus OCH lchf-butiken. varför måste man välja?