Okategoriserade

All good

Jag blev så till mig av att ha fått sova i natt så jag skuttade upp för att göra en smoothie men alltså de där KitchenAid-maskinerna är så jävla värdelösa så innan jag hann reagera rann det blåbärssmoothie över hela diskbänken och spisen och hyllor och golv. Har alla mina maskiner i det här märket och inte en enda av dem funkar som de ska. Dyrt skit.

Jag håller inte med er om att den mjölkfria ersättningen luktar illa. Fick för övrigt göra smoothie med handmixer så nu tuggar jag hela linfrön och mandlar så det känns ju inte så lyckat. Och äggen blev hårda istället för mjuka. Men lillen sover i sin säng och det har aldrig hänt att han somnat in i sängen på dagen så det känns som att vi är på väg åt rätt håll. Älskar Babybjörns vagga, sitter och skriver och vaggar den är fantastisk!

Jag har inte uteslutit mjölkprotein helt och nu hoppas jag att jag kanske inte behöver göra det heller. Jag har uteslutit det nästan helt men inte till 100. Kanske till 90 skulle jag säga. Hoppas att jag kan fortstätta äta ost och prinskorvar och LCHF-kakor. Vill ni ha ett grymt tips från mig? Panera i pofiber. Igår vände jag vit fisk i ägg och sen i pofiber. Sen stekte jag i olja eftersom jag håller mig borta från smör (hemskt) och det blir så ljuvligt gott. Idag ska jag panera kycklinglårfilé på samma sätt. Okej, jag ska passa på och ta en dusch när lillen sover för jag luktar. Eftersom jag svettas så mycket på natten (hormoner) så måste jag duscha mycket mer än vanligt nu. Men alltså kan det här amningstet verkligen göra så stor skillnad jag är helt superförvånad över att han ligger bredvid mig i sin vagga och sover…Okej, duschen var det.

Katrins Snapshots

Grym vagga #babybjörn

You Might Also Like

 • Anna
  16 januari, 2014 at 11:31

  skulle inte du köra anna wahlgren?? varför sover han i så fall på rygg?

 • Anna
  16 januari, 2014 at 11:40

  Det är säkert den franske osteopatens behandling som har hjälpt. FANTASTISKT!!!

 • eva
  16 januari, 2014 at 11:42

  Ja det är ju Katrins stora idol!

 • ina
  16 januari, 2014 at 11:55

  Har du fått ”KALLA FÖTTER”!

 • eva
  16 januari, 2014 at 11:58

  Varför köper du sånt dyrt skit, när maskinerna är så jävla värdelösa!

 • denise
  16 januari, 2014 at 13:03

  Vad skönt för er, håller tummarna att det håller i sig nu!!!:-)

 • Emma
  16 januari, 2014 at 14:06

  Vill tipsa om havregrädde som finns att köpa i vanliga affärer. Den är jättegod att ha i maten tex köttfärssås. Min son var var allergisk emot mjölkprotein men är fri ifrån det nu men vi använder fortfarande havregrädden. Tror det är oatley eller liknande den heter, en svart förpackning. Finns bland laktosfritthyllorna. Den är helt mjölkfri!!!

 • Marie
  16 januari, 2014 at 15:38

  Hade alldeles glömt att jag också drack te när jag ammade, detta är 18 år sedan och jag blandade själv något med fänkål bla. det skulle öka mjölkproduktionen, Hade en liten som sov hela nätterna men vid 5 månaders ålder helt plötsligt började vakna och var hungrig på natten, minns att han pruttade ganska mycket när jag hade druckit detta te. Tror absolut det kan hjälpa.

 • Fia
  16 januari, 2014 at 16:12

  Hej!

  Vet inte om du läst mitt tidigare inlägg om linfrön. En BVC-sköterska sa till mig att det spelar i princip inte någon roll vad du äter när du ammar, så länge du inte äter linfrön för då får de flesta bebisar ont i magen. Hade jag varit dig hade jag bara uteslutit det och se om det hjälper 🙂

 • Lisen
  16 januari, 2014 at 16:16

  ååå vad mysigt han ser ut att ha det….

 • Kristina
  16 januari, 2014 at 16:42

  Panerar alltid i pofibrer då min dotter har gluten;)
  Perfekt till fisk mm.

 • Carrie
  16 januari, 2014 at 17:44

  Självklart gör det skillnad. Jag kunde tom äta lök när jag drack amningste. Hade weledas amningste och Salus fänkålste. Kul att du testar själv och märker skillnad. I Tyskland är det traditon att ge ammande mödrar dessa välkända örter. Tyska läkare är liiiite smartare än svenska.

 • Anna
  16 januari, 2014 at 20:50

  Vilket amningste är det du testat? Har en dotter på fem veckor med magont så vill gärna testa teet

 • Linda
  17 januari, 2014 at 06:58

  Det hjälper inte att du slutar med mjölkprodukter. Är han allergisk och reagerar så reagerar han på bröstmjölken då får du sluta amma helt.

 • Mio
  17 januari, 2014 at 23:29

  Ha ha bröst mjölk är ju det naturligaste och den enda föda (förutom ersättning) som spädbarn behöver. Det är ju vad man stoppar i sig som delvis går över till bröstmjölken. Alla barn är olika känslig. Mjölkprotein är inte till för människan egentligen… Det finns i typ all livsmedel. Det man kan göra är då att sluta helt med mjölkprotein och ha sten koll på vad man stoppar i sig. Oftast är det mjölkproteinet som är boven. Man behöver då inte sluta amma pga det

 • Jenny
  18 januari, 2014 at 01:02

  Säger det igen… Skulle killen vara känslig för mjölk så måste du utesluta 100% – jag har massor av kompisar som haft bebisar med kolik/känslig mage… Alla har blivit bättre/bra utan mjölk men det går inte äta lite…det går över i bröstmjölken.. Kan ta 1-2 veckor innan det är ute ur din kropp! Bebisens mage är jättekänsliga.. Och, de vill inte ha komjölk som är processad innehåller en massa tillväxthormoner (för en stor kalv)

 • HS
  19 januari, 2014 at 09:50

  När det kommer till blender så är det Vitamix eller Blendtec som gäller. Kostar runt 5-7 tkr beroende på modell och utseende, men man har den hela livet.

 • Sofie
  19 januari, 2014 at 14:06

  Tråkigt att KitchenAid inte fungerar bra har velat ha deras maskiner since forever.. Känns ju ovärt att pröjsa så mkt om dom är kassa. Dock är dom sjukt snygga 😉