Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag är en riktig martyr nu kan jag säga. Fast jag messade Bingo och skrev att han ska komma hem så sent som han bara kan för att slippa mig för jag är vidrig nu. Syrran tog med Ringo hem till dem så jag fick gå hem och lägga mig. Jag somnade på en sekund och vaknade nu och känner att om jag inte hade Ringo hade jag gärna dött. Det är inte fysiskt för jag har inte alls ont utan det är psykiskt. Det är som att jag är döv. Sen kliar det på hela kroppen och så har jag diarré. Ja, jag har kollat FASS. På den där rutgrejen jag knåpat ihop är bara en bild från nu, den andra på mig är gammal. Ni fattar vilken som är vilken. Jag var tvungen att äta för få bort mitt illamående så jag gjorde en pannkaka med fiberhusk. Gott. Fast varje tugga ekar i skallen så det är ju måttligt roligt att äta. Aja. Jag fortsätter att titta på "Vem vet mest". Kul.#instacollage

You Might Also Like

 • virosa
  8 mars, 2013 at 19:48

  ja du katrin… krya på dig!
  det är mycket konstigt skit i omlopp just nu..
  förkylningar som kan sätta sig precis vart som helst ju..inte bara i hals eller näsa…men det går ju över.. allt förutom magsjuka känner jag spontant.. skulle prova att supa till lite kan ju inte skada menar jag..haha jag skulle bli doktor;) kram =)

 • Svea
  8 mars, 2013 at 19:52

  Krya på dig!! Vi vill ju inte ha en Grönsaks-Katrin 😛

 • MC
  8 mars, 2013 at 20:00

  Mina öron tjöt ca två veckor efter, höll på att bli hysterisk! Tjöt och surrade… Men det får över och vips har man glömt det småkorkad som man är.
  För mig hjälpte avslappning en del, att slappna av helt i nack och halsmuskler.

 • Maria
  8 mars, 2013 at 20:00

  En sådär sväng hade jag förra året. Den lycka jag kände när det så smått började vända var obeskrivlig!!!! Jag trodde ett tag på allvar att jag svårt sjuk. Bara försök vila ut skiten. Jag hade precis samma dövhet också fast jag hade en vaxpropp!! Lyckan när jag efter x antal veckor började höra är också obeskrivbar! Det bara sprakade till liksom….

 • emmi
  8 mars, 2013 at 20:01

  krya på dig älskling! Tycker om dig så jävla mycket Katrin du är verkligen superwoman! Keep going<3

 • Kjerstin
  8 mars, 2013 at 20:16

  Du ser ut som en Living Dead på översta bilden … Jösses… O bara pga lite öronvärk …

 • Jag
  8 mars, 2013 at 20:16

  Va vad läser jag! Är du sjuk IGEN! Va? :-O du är ju ständigt sjuk nu för tiden. Du påstår ju att man blir frisk av LCHF det stämmer inte in på dig. Vitaminbrist och massa konstiga sjukdomar. Tänk om… Ät rätt… Må bättre.

 • anonym
  8 mars, 2013 at 20:25

  Hoppas att det inte är något allvarligt!

 • Marie
  8 mars, 2013 at 20:48

  Klådan och diarrén är en allergisk reaktion på penicillinet.

 • Moa
  8 mars, 2013 at 20:56

  Krya på dig, Katrin!

 • Johanna
  8 mars, 2013 at 21:24

  Att vara småbarnsförälder kan väl resultera i en del sjukdomar. Det behöver väl inte bero på att K äter LCHF?

 • Py
  8 mars, 2013 at 22:16

  När man har småbarn som drar hem baciller, så har man några år då man blir sjuk rätt ofta, kan jag tala om. Vare sig man äter LCHF eller inte.

 • Pia
  8 mars, 2013 at 23:07

  Stackars dig vad du mår eländigt ofta. Ska jag säga, som nu varit sjuk i 24 dagar. 3 veckor med hög feber och influensa, läkaren sa att jag visst råkade ut för alla tre influensor som går. När det äntligen gick över kom migränen, som ett brev på posten och höll i sig i tre dagar.
  Ja du, jag blev jättedeppad 🙁

 • Jenny
  8 mars, 2013 at 23:08

  När jag hade vätska i öronen så käkade jag rinexin och det funkade rätt så bra. Det är visserligen inte receptfritt men det kan vara värt att testa med tanke på hur ont du verkar ha. Krya på dig! 🙂

 • K
  9 mars, 2013 at 02:46

  Jag fick ngt konstigt precis före jul. Mina öron blev helt täppta jag hörde nästan ingenting (nu vet jag hur det är att vara döv) fick skruva upp tvn för att över huvudtaget höra ngt, försökte läsa folks läpprörelser för att förstå vad de sa..vidare så hade jag feber ocxh suddig syn och var väldigt trött,. Detta höll i sig i två månader!.. och sedan släppte det. Nu hör jag bra och synen är bra osv. Väldigt konstigt var det i allafall.

 • LOT
  9 mars, 2013 at 05:55

  Jag hatar verkligen instakollage.

 • Malina
  9 mars, 2013 at 06:47

  Ja, och stress gör ju inte saken bättre! Stress bryter ner immunförsvaret ):

 • Ingrid
  9 mars, 2013 at 09:30

  Ja Lchf verkar ju ha några riktigt fina effekter på hälsan. Trött och sjuk hela tiden.
  Hur kan du förespråka en diet som helt klart gör dig sjuk och svag.

 • Monika
  9 mars, 2013 at 10:15

  Har ”tjut”och lock i ett öra sen en ½ vecka efter en långflygning. Döv och ilsken har jag blivit av det. Fick rådet att köra med nässpray och Revaxör i några dagar. Krya

 • Martha
  9 mars, 2013 at 11:10

  Rinexin!!

 • Helena
  9 mars, 2013 at 16:27

  Undrar om det kan vara tidig pollenallergi som spökar, jag är också jättetäppt i öron och helahuvudet!

 • Nathalie
  9 mars, 2013 at 19:34

  Att vara döv är inte kul, jag vet exakt hur du känner dig. Åkte på en rejäl infektion för ett par månader sedan och då fick jag hörselgångsinflammation där jag blev döv på båda öronen. Gjorde så fruktansvärt ont och allt sög balle. Men efter penicillin och terracortril (örondroppar) så blev jag bättre. Gick över efter en månad cirka. Kämpa på! Kram

 • Nathalie
  9 mars, 2013 at 19:37

  Glömde tillägga: Använd gärna fetvadd i öronen när du duschar eller badar för att förhindra att vatten/schampo kommer in i öronen då det kan bli fuktigt och varmt i örat och då blir det en infektion. Ett litet tips bara! 🙂

 • Betty
  10 mars, 2013 at 01:12

  Så du trodde helt allvarligt att alla som äter LCHF aldrig blir sjuka?? Då är du inte så smart!

 • Benny
  10 mars, 2013 at 01:13

  Ja, eller hur 🙂