Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Skam för den som ger sig. Nya krafter nya tag. Mjölkfri ersättning och olje-massage. Imorgon har jag bokat tid hos Jean för behandling. Fan håll tummarna för oss nu!

You Might Also Like

 • Maria
  13 januari, 2014 at 19:55

  Bra! Nutramigen fick vår son också, om han spottar och fräser så kan ni ha liiiite socker i toppen på nappen och lura honom. För lukten avslöjar nog hur det smakar! Håller tummarna!!

 • farmor
  13 januari, 2014 at 19:58

  Han kan ha magkatarr, inte alls så ovanligt hos små barn. En vän till mig har ett barnbarn som från det han föddes, alltid var jätteledsen och skrek. Visade sig när han började kräkas blod, att han hade blödande magsår….

 • Josefine
  13 januari, 2014 at 20:00

  Jag hade nästan likadant med min dotter, och vi insåg till slut att hon ville sova på mage.
  Bara ett tips 🙂

 • Elisabeth
  13 januari, 2014 at 20:01

  Det finns andra mjölkfria ersättning om den lille inte vill ha den.. Den både luktar och känns konstig. Jag fick rådet att hälla i massa socker i den för att lura min bebis att dricka det i början. Jag vägrade och letade rätt på en annan de fick skriva ut och den var det inga problem med. Jag har en regel när ert gäller mina barns allergier. Om jag vägrar äta det… Varför ska jag tvinga dem? Det finns ju alternativ. Stort lycka till!

 • Sofia
  13 januari, 2014 at 20:09

  Du kan ju alltid fråga blondinbella om råd- hon är världsbäst på bebisar och enligt henne handlar allt om inställning 🙂 tillåt mig småle.

 • annak
  13 januari, 2014 at 20:12

  Fruktansvärt äckligt med denna ersättning gick inte att få i mitt barn detta

 • Sandra
  13 januari, 2014 at 20:18

  Pepticate är en mjölkfri ersättning som min son fick efter att ha skrikit i 2 månader. Efter 2 dagar märkte vi skillnad, efter en vecka skrek han inte längre (mjo, alltså inte mer än en ”vanlig” bebis;-)). Hoppas mjölkfri ersättning funkar lika bra för er som det gjorde för oss.

 • Mini
  13 januari, 2014 at 20:19

  Jaaaa Nutra var det jag menade. Luktar ju absolut urken och kostar multum. Men väl värt att undersöka om det är en bebis som har ont i magen av hunger. Jag menar, ni måste ju i vart fall kunna utesluta det.
  Lycka till!

 • Anna
  13 januari, 2014 at 20:27

  Hej Katrin och grattis till en fin kille. Jag vill bara avråda dig att börja med ersättning , varför ? jo oftast tar det överhand så amningen inte funkar längre då barnet upplever att det får i sig flaskmjölken lättare-
  Så amma bara snälla Katrin , det är ju så kort tid ändå som man ammar .
  Det är ju alltid lite bökigt i början med amningen men det brukar ordna upp sig ganska snabbt. Lycka till med allt.

 • Elin
  13 januari, 2014 at 20:29

  Läs Anna Whalgrens ”Sova hela natten” Han har inte kolik utan icke stillad överlevnadsångest. Du ska va där och mata direkt vid minsta lilla pip från bebisen dygnet runt, sen vid 4 -5 månader ska han sova hela natten. Ät vad du vill, spelar ingen roll.

 • mersi
  13 januari, 2014 at 20:33

  Katrin antingen prövar du lite ljummen kamomilte eller rysk te finns på lösvikt hos araben. Ja kör några såna skedar om dagen med semper verkqr bli bättre iaf hon e 20 dagsr imorn… men vissa nätter trodde ja skulle typ dö föe ja inte orka 🙁 försök med det!

 • jonna
  13 januari, 2014 at 20:48

  Får hoppas att det inte är något ALLVARLIGT med barnet. Finns många anledningar till varför ett barn har ont i magen. Bra att du skall till läkaren imorgon Så du kan få hjälp med problemen!

 • Stina
  13 januari, 2014 at 20:49

  Fy ja förstår vad ni går igenom, vår minsta kille sov inte, skrek hela nätterna, problem med bajsningen, å spydde… Provade allt, uteslöt allt, inget hjälpte… Han blev sämre å sov inte ens dagtid längre å gallskrek så fort han somna till en stund. Träffade massa BVC-sköterskor å barnläkare. En natt när han skrikit flera timmar tänkte vi ”nä nu åker vi på akuten så dom får se hur ont han har” för det syntes hur han spände hela kroppen som en pilbåge å gallskrek. Där träffade vi världens bästa barnläkare som tyckte symtomen stämde in på reflux, fick medicin å han blev liiiite bättre, fick en annan medicin (nexium) å då vände det tillslut! 10 mån var han då, 10 mån av skrik å utan sömn å massa funderingar va det kunde vara… Ville bara dela med mej om ni inte hittar orsaken till hans magproblem så kan ni kolla symtomen på reflux ifall det kan va nå sånt…
  Hoppas lillkillen blir bättre snart.

 • Maria
  13 januari, 2014 at 20:50

  Hej!
  Mitt bästa tips är akupunktur. Efter tre korta och smärtfria behandlingar (vår son sov sig igenom dem, de tog ca två minuter per gång) hade vi en bebis som inte hade ont i magen mer. Har flera i bekantskapskretsen som blivit hjälpta av detta, även om de varit skeptiska från början. SÅ värt det!! Ska du pröva alla möjliga kostråd som ges kommer det ta flera månader och du kommer bli galen på kuppen (om du inte redan blivit det av. sömnbrist). Vår BVC-sköterska trodde inte heller på kolik, men det är ju du som känner ditt barn bäst.
  Lycka till!

 • Maria
  13 januari, 2014 at 21:04

  Nutramigen smakar vedervärdigt. Min baby hade exakt lika problem. Fick ProSobee…sen funkade det klokrent. En äldre barnmorska sa att pojkar ibland har en mage som är lite ”omogen” men att det rättar till sig med tiden. Och det stämde!

 • Sara Ivarsson
  13 januari, 2014 at 21:10

  Hej, tack för en fin och ärlig blogg. Jag har en son på fyra månader som var precis sådär de tre första månaderna. Vi gjorde allt, akupunktur, mjölkfritt etc. Inget hjälpte, vi kände till slut att vi fick acceptera läget och bara försöka trösta så bra som möjligt när han skrek. Men en tanke som jag får när jag läser, och du har säkert redan fått den här kommentaren men jag har inte läst kommentarerna, är att han verkar sova väldigt lugnt och mycket på dagarna? För oss blev nätterna (men inte kvällarna) bättre när vi försökte hålla AW:s standardmodell på ett ungefär. Alltså försöka hålla schemat sömn 2 timmar/vaken 2 timmar. Så att de verkligen är trötta på kvällen… Och jo, mycket mat på dagen! Och ni gör det säkert redan men ha det mörkt och tyst på natten och mycket ljus på dagarna. Du gör säkert allt redan! Jag blev tokig av att tänka att det var mitt fel, vad jag ätit och vad jag druckit och fan och hans moster. Vissa ungar är sådana bara. Jag har haft två. Du är min raka motpol politiskt sett men jag tycker att du verkar vara en grym mamma! Det verkar vara en evighet tills dess men snart är han tre månader och då släpper det oftast på nåt magiskt sätt. Håll ut! Lycka till!

 • Jenny
  13 januari, 2014 at 21:15

  Om du tar dig tid att svara här, varför inte ta dig tid att läsa i bloggen först också så du vet vad du egentligen skriver om? Amning är inte alltid lösningen på allt!

 • Jennie
  13 januari, 2014 at 21:21

  Nutramigen kan vara svårt att få i lillkillen. Det finns en sort som luktar och smakar bättre, men man måste fråga efter den och den är dyrare. Althera. Om nu Nutramigenen inte skulle funka.
  Och återigen, bärsjal. Då ligger bebis tajtare mot kroppen.
  Håll ut. Det blir bättre. Kram.

 • S.a
  13 januari, 2014 at 21:27

  hahahhaha ääälskar din kommentar

 • Maria
  13 januari, 2014 at 21:27

  Jag tycker ni ska ge er nu, alla som förespråkar amning trots att bäbisen
  skriker av smärta hela natten!!

 • Christine
  13 januari, 2014 at 21:40

  Har två mjölkprotein och äggallergiska barn och dom har ätit Pepticate båda två, ett tips om inte Nutra funkar. Sen gäller det att verkligen utesluta Allt tom tex där det står skummjölkspulver, vasslepulver mm mm listan kan tyvärr göras lång.

 • Anne
  13 januari, 2014 at 21:45

  Han har reflux, tveklöst. Slapp övre magmun har alla bebisar men vissa mer. Det gör ONT när magsyran åker upp i halsen. Dessa barn ogillar att ligga ner, sover helst upprätta. Går oftast upp fint i vikt, men ledsna när de läggs ner skriker o spänner sig oftast i en båge. Behandling? Det växer till sig dvs förslappningen minskar ju äldre barnet blir. Medicinsk behandling? Vid svåra fall ….Zantac eller losec. Huskurer? Höjd huvudända. Lycka till!!!!

 • Lisa
  13 januari, 2014 at 21:51

  Man går väl till en barnläkare innan man anlitar en klåpare?!?? Pojken kanske har något medicinskt fel?? Annars kan jag ju påminna om att kolik är vanligare bland barn som plockas ut med snitt….. Lata mamman som inte ville föda kanske får igen det nu?…

 • Linda
  13 januari, 2014 at 21:59

  Be om att få ALTHERA utskrivet istället. Nutramigen smakar svavel och är så äckligt. Althera är snällare och fås också på recept. / linda (bvc sköterska)

 • Sophie
  13 januari, 2014 at 22:21

  Det där va bara riktigt svinigt skrivit, lata mamman som inte ville föda får igen det nu!
  Hur fan kan man skriva så till en annan människa.
  Jag fick också kejsarsnitt pgr av svår havandeskapsförgiftning men man va väl kanske lat som inte hann trycka ut ungen innan man höll på att dö!! Väljer jag att ha ett barn till så kommer jag absolut att välja ett kejsarsnitt precis som Katrin. För jag antar att hon valde det av en ANLEDNING som en dramatisk första förlossning. Och nu har jag ju inte ”fött” barn men gissar på att det läker lättare och man mår bättre efter man fött vaginalt än vad man gör efter ett kejsarsnitt för det va fan tufft..
  Har man inget snällt att säga så säg inget alls!

 • Nina
  13 januari, 2014 at 22:30

  Nutramigen luktar och smakar illa, min dotter vägrade dricka det och blev då tipsad om Pepticate, den går att beställa från Apoteket och vi fick den på recept, 120kr för 10 burkar. Ett tips ifall han inte tar Nutramigen:)

 • Lotta
  13 januari, 2014 at 22:43

  Gör ont i hela kroppen av minnen. I 9 månader lyssnade vi på BVC, mammorna på familjecentralen och även mammorna på familjeliv. Tips, råd, desperata grepp. Tusentals kronor på gungande sängar, elektriska babysitters, sjalar, selar.. Tills 112 och ambulans, andningsuppehåll, kramper och konstaterad reflux av uppmärksam barnläkare.

 • Ber
  13 januari, 2014 at 22:52

  Ha en droppe vaniljextrakt i. Rekommenderas av läkare då den är så äcklig.

 • Hon
  13 januari, 2014 at 22:55

  Vad är problemet? Inställning till situationen inte att inställningen orsakar en viss situation. Inställningen får saker att hanteras lättare inte tvärt om.

 • Linda
  13 januari, 2014 at 23:04

  Eller Nexium.

 • Jenny
  13 januari, 2014 at 23:10

  Heja er! Jag håller tummarna, sömnbrist och kinkighet är tortyr för nerverna.
  Jag har ammat och inte ammat (har tre barn), vaggat och inte vaggat, lirkat och lagt mig platt, och i min värld finns inga rätt och fel. Du gör rätt Katrin, som gör det som känns bäst för dig, skit i puckon som anser sig ha rätt i att kritisera en annan mammas vardag.
  Kämpa på och heja er!

  Och ps, Lat är du inte!

  Vänliga hälsningar Jenny

 • nikki
  13 januari, 2014 at 23:21

  När barn skriker så är det inte alls enbart för att de har ont i magen. Barn kan skrika i timmar av olika orsaker utan att det beror på sjukdomar osv… Barn som skriker drar också nästan alltid ihopa sig så det är lätt att tro de har ont i magen…. Han kommer att bli en glad och go kille, se bara till att vara cool själv… Min mellanson skrek massor och jag blev stressad av det vilket bara gjorde att han skrek ännu mer… Med yngsta sonen så var jag mycket mer lugn och harmnoisk själv. Min kompis hade förlorat sin lilla nyfödda bebis några månader innan så när det någon gång var lite skrikigt så tänkte jag, var glad för att han skriker….. Han skrek väldigt lite och han mycket kortare stunder än mellansonen….

 • lena holmberg
  13 januari, 2014 at 23:26

  Katrin. Jag är 58 år och skickar aldrig mejl. Därför använder jag nu min mans adress. För 28 år sedan fick jag mitt första barn. En flicka. Hon skrek hela tiden och jag menar hela tiden. Jag trodde aldrig det skulle ta slut. Eftersom jag var utbildad kock kunde jag mycket näringslära. Jag visste att komjölk kunde ge mycket magont och tarmproblem. Så jag tänkte att det är värt ett försök. Slutade med ALLT som innehöll något spår av komjölk. Alltså även skummjölkspulver. Absolut inga mejeriprodukter. Det finns mjölkfritt smör. Manfår lusläsa alla innehållsförteckningar och hålla sig till ren mat. Fortsatte att amma och efter två dygn slutade tösen att skrika. Ja det är sant Vill du ge det ett försök så tar det ju inte så lång tid att testa i alla fall. Historien har också en fortsättning. Om du tycker att du vill veta mer och att detta kan tillföra något kontakta mig gärna. Med vänlig hälsning Lena Holmberg.

 • dina
  13 januari, 2014 at 23:28

  Du måste vara väldigt naiv Sofia., eller så är du avundsjuk på blondinbella!

 • S
  13 januari, 2014 at 23:37

  Testa gripe mixture eller gripe water. Säljs på apotek över hela världen förutom här i Sverige. Finns dock i en indisk livsmedelsbutik i Göteborg. Jag fick det när jag var liten och min ettåriga son som betedde sig ungefär som din fick det. Hjälpte hur bra som helst! Bad en kompis skicka från London, säljs som sagt överallt utom här.

 • Isabelle
  13 januari, 2014 at 23:38

  Testa Pepticate! Det är en riktigt bra mjölkfri ersättning. Min son fick den när han var 2 veckor gammal (4månader på Söndag). Efter att ha skrikit konstant i nästan 2 veckor och i 15 timmar i sträck kom min BVC-sköterska hemkörandes till oss med pepticaten, redan på kvällen blev han lugnare och efter ett par dagar skrek han inte mer. Sen om han var
  KoMjölkallergiker eller om tarmsystemet bara var omoget har jag ingen aning om. Lycka till!

 • Lotta
  14 januari, 2014 at 00:17

  Jag tänker inte skälla, inte berätta hårresande historier om mina eventuella barn. Jag tänker inte ge dig råd om att äta ellr dricka suspekta saker som KAN komma från moder jord. Det jag rekomendera, om ni har tid att lyssna är att testa får&getprodukter (ex ost,kefir, fil. Min mage klarar det och det underlättar‼️ hoppas bara innerligt att ni kommer tillrätta med problemet/problemen. Ljumma oljebad kan ju funka

 • Anna
  14 januari, 2014 at 00:26

  Låter klokt. Jag gar gått igenom exakt samma med ena barnet. Shit vad jag kämpade… till slut åt jag bara luft kändes det som. Mjölkfri ersättning (valde Pepticate, Nutra var så sjukt äcklig) i kombination med en osteopatbehandling gjorde susen efter att ha kämpat i många månader. Mjöljöverkänsligheten gick sen över runt 1,5 (testade med jämna mellanrum att ta tillbaka mjölken).

  Vissa barn är ju extra känsliga i tarmarna. Det behöver eg inte betyda matallergi men vissa ämnen är tuffare att hantera för tarmarna om man är känslig (t ex mjölk, ägg, fisk, fibrer…).

 • Natalie
  14 januari, 2014 at 00:59

  Precis så där hade våran lilla kille också det! Ett konstant bärande på en skrikig och ledsen bebis som aldrig gick att lägga ifrån sig! När han var 3 månader började det sakta men säkert bli bättre. Idag är han 4 månader och en helt annan bebis. Dock har han fortfarande en känslig mage så jag får köra på mjölkfri kost. Så håll ut! Jag blev rekommenderad b la akupunktur, kan vara värt att testa! Ge lilla killen några teskedar kamomillte om dagen. Det kan lugna magen! Kram

 • Natalie
  14 januari, 2014 at 01:01

  Och om inte denna ersättning fungerar så prova med althera. Ett godare alternativ 🙂

 • jeanette
  14 januari, 2014 at 01:39

  Blanda i lite vaniljsocker så dricker han

 • B
  14 januari, 2014 at 01:47

  Nutramigen är ett jätte-bra val!

  Det smakar skit för oss, men strunta i det – man vet inte det förrän man har annat att jämföra med så min dotter ääääälskar det pga att det var det första varma, mättande som inte hon fick ont i magen av.

  Vissa skriver att man kan fixa smaken med socker – det hade jag aldrig gjort. Min unge är 2 år nu och har aldrig fått socker i form av godis, glass eller kakor. Hennes ”godis” är bär och frukt! Och åter igen – hon har inget att jämföra med så hon vet inget annat. 🙂

  Och som sagt, en burk Nutramigen utan recept kostar 122 kr på Apoteket. Funkar det, så be att få det på recept från BVC, då får du 6 burkar för 122 kr. Liiiiiite skillnad så att säga.

  När han är för stor för 1:an så finns det även Nutramigen 2, så de kan få ha ”sin välling” länge. 🙂

  Lycka till!

 • s
  14 januari, 2014 at 05:54

  Stacka barn gissa om hon komma bli en gottegris sen! varför göra tabu med godis? stört!

 • Helen
  14 januari, 2014 at 05:59

  Hej.
  Det måste vara te utan koffein. Det finns på hälsokost.

 • Doris
  14 januari, 2014 at 06:15

  Vi köpte Gripewater även i någon liten butik i Stockholm som endast sålde engelska varor..har ingen susning var den låg och vad den hette men det går väl att googla!

 • Kamilla
  14 januari, 2014 at 07:08

  Kan vara reflux! Min son hade det och vi kämpade i 9 mån innan vi slutligen blev tagna på allvar och fick träffa en barnläkare. Efter två dagar med nexium hade vi en ny bebis. Många bebisar som har kolik har i själva verket reflux men får inte diagnosen och får lida i onödan eftersom att det finns medicin mot reflux. Mjölkfritt brukar ofta lindra besvären även vid reflux, men det betyder inte att de har en allergi. Snälla läs om reflux!

 • Lotta
  14 januari, 2014 at 07:55

  Min son har komjölksproteinallergi och dricker Nutramigen LGG sedan han var 3 veckor och vi har inte haft några problem alls med den. Han dricker för fulla muggar.

  Han hade kolik liknade symptom och fick blod i avföringen innan vi fick reda på att han var allergisk.
  Idag är han fem månader och är en glad kille som mår toppen och dricker fortfarande Nutramigen.
  Lycka till 🙂

 • Jennie H
  14 januari, 2014 at 08:19

  Althera är inte dyrare, inte i Stockholm iaf.
  Jag började ge min son Althera men bvc rådde mej att ge Nutramigen. Den sorten med både Lipil och LGG i, den innehåller probiotika som inte dom andra gör. Så den är så lik bröstmjölk du kan komma iom att den stärker immunförsvaret. Min son dricker båda utan problem, har inte behövt ha något socker eller andra grejer i.

 • B
  14 januari, 2014 at 08:20

  Att ens fråga vad fördelarna är med att hålla nere sockret för barn, gör att jag betvivlar att du är förälder själv.

  Kanske är du så pass ung att du inte förstår bättre, men givetvis kan jag ge några orsaker för att förklara för dig:

  – Du minskar risken för hål i tänderna.

  – Du ger ditt barn hälsosamma värderingar som riktar dem mot ett sundare liv.

  -Du förebygger fetma och andra sjukdomar.

  – Du förebygger koncentrationssvårigheter, svängande blodsocker, hyperaktivitet och underlättar rutiner som tex läggdags.

  Sen finns det studier som visar att tidigt socker-intag och socker-beroende ökar risken för beroende senare i livet tex drog-missbruk och mat-missbruk.

  Om du inte visste allt detta, så är jag glad över att ha kunnat upplysa dig inför framtiden.

  Mvh

 • Lollo
  14 januari, 2014 at 08:24

  Katrin!
  Gå in på akupunktur.se och boka tid. De har jätte bra resultat

 • Anna
  14 januari, 2014 at 09:55

  Hej

  Du har fått så många råd och jag tänkte först inte lägga mig i debatten men då jag har haft det likadant så kunde jag inte låta bli. Min minsta var överkänslig mot komjölk. Det tog 1,5 veckor av totalt mjölkfri kost innan min mjölk var ren och han slutade med magontet. Visst var det lite trixigt men på köpet blev jag väldigt smal. Åt ägg och grapefrukt till frukost och sen bytte jag ut mjölken, grädde mot havremjölk i nödfall alt lagade mat utan mejeriprodukter dvs mer medelhavsmat.

  Men Tycker även att ni bör boka läkartid för att utesluta Reflux. Låter tyvärr som det och det går ju lätt att bota så innan du börjar mixtra med din kost, besök en läkare. Ni går väl på Martina? Åk dit imorgon och ta hjälp.

  Kram

 • Johanna
  14 januari, 2014 at 10:05

  Hur har du mage att säga något sådant? ett kejsarsnitt är även ett sätt att föda, och man är inte lat för man väljer de framför ”naturlig” födsel.
  Jag födde mig dotter ”naturligt” och min dotter har varit exakt likadan!
  Jag vet känslan när ens barn bara skriker och de inte går och hjälpa ens lilla älskling. Så tycker du inte att du är lite känslig?!?
  Katrin ber om tips och råd och hjälp. Hon gör allt hon kan för sin lilla älskling.
  Så har du inget vettigt att säga tycker jag att du ska låta bli!.
  Katrin jag ger också nutramigen till min dotter, fungerar de så kan du få de på recept och då blir maten mycket billigare! 🙂

 • Moa
  14 januari, 2014 at 10:28

  Kolla youtube Happiest baby on the block – alpha mom TV

 • Cassandra
  14 januari, 2014 at 11:08

  Katrin skrev i texten, att hon bokat tid i dag till Jean. Man undrar om du är läskunnig???

 • Katarina
  14 januari, 2014 at 14:13

  Kamomillaté innehåller inte tein. (té som du förstår innehåller tein och inte koffein!) Det är ett s k örtté, vilket jag starkt förespråkade i ett tidigare inlägg. Då fick jag bara skit av någon idiot som inte känner till kamomillans fantastiska läkande förmåga. Denna väst har använts på små bebisar, barn och vuxna sedan romartiden. Det bästa rådet jag har fått från min mans italienska familj! Med tre små barn var jag alldeles för påverkad av bvc-råd med första barnet. Hjälp, pröva detta som de avråder från.. Vid barn två och tre blev jag modigare. Faktiskt redan när den förstfödde var ett par månader. Mirakelmedisin kan man säga att det är. F n är min 4-årige son med helt igenkläggade ögon, baddade igår och imorse, nu är ögonen bra. Invärtes för att lugna tarmar och mage bl a och utvärtes för diverse åkommor. Bra skrivet, M! Du har helt rätt. Lycka till Katrin, men vad heter din son enligt dig? Inte Rambo vad jag förstår?

 • K
  14 januari, 2014 at 14:20

  och du Cassandra verkar inte ha fattat att Jean inte är en traditionell läkare.. Vad gäller ev reflux måste Katrin och lillen gå till en läkare!

 • Karin
  14 januari, 2014 at 19:17

  Snälla, ni tror väl inte på att vi skall ge våra barn nedanstående och tro att det är bättre än amning??? Att barnet reagerar på det mamman äter beror i många fall på att mamman har en läckande tarmslemhinna som släpper igenom vissa proteiner ut i hennes kropp. Tål barnet inte ex mjölk gör inte heller mamman det och det är där grundproblemet ligger. hon löper därmed också i sig högre risk att drabbas av bl.a. Autoimmuna sjukdomar sjukdomar. ” glucose syrup, vegetable oils (palmoléine, coconut oil, soybean oil, sunflower oil), casein hydrolyzate, emulsifier (modified corn starch), fructose, calcium phosphate, potassium citrate, calcium carbonate, chloride potassium, calcium citrate, L-cystine, choline bitartrate, choline chloride, L-tyrosine, inositol, magnesium oxide, L-tryptophan, ascorbic acid, ferrous sulfate, taurine, zinc sulfate, L-carnitine, nicotinamide , DL-alpha-tocophérylacétate, calcium pantothenate, copper sulfate, pyridoxine hydrochloride, riboflavin, retinyl palmitate, manganese sulfate, thiamine hydrochloride, sodium iodide, folic acid, chromium chloride, sodium molybdate, phytomenadione sodium selenite, cholecalciferol, biotin, cyanocobalamin, Lactobacillus rhamnosus GG (0.02%). ”

 • Erika
  14 januari, 2014 at 23:00

  Min lillebror fick den ersättningen då han var kraftigt mjölkproteinallergiker när han föddes. Hade röda utslag på hela kroppen och ont i magen. Den var inte god, men spedsade man den med lite socker så slank den ner!

 • Carrie
  16 januari, 2014 at 04:35

  Bra skrivet Katarina! Folk behöver informeras om ört teers läkande egenskaper.

 • Helene
  3 februari, 2014 at 12:25

  Den vällingen är den bästa på hela marknaden!!! Guld värd. Mitt barn blev en mycket lyckligare bebis utan magont. Det var som att vända på ett mynt. Veckor av skrik, magont och förtvivlan var borta när vi började med denna vällingen. Du och din son kommer att bli helnöjda. Happy family:)