Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag är så jävla sugen och peppad på att bli smal nu så jag håller på att krypa ur skinnet. Jag fattar inte det där med att "passa på" och "njuta av att man får…" och det skitsnacket, jag vill bara bli smaaaaal! Och det nuuuuu! På ett hälsosamt sätt naturligtvis eftersom jag ammar men nu tänker jag tjuvstarta. Strikt LCHF enligt min bok och raska promenader från och med…måndag. För den som vill haka så är min bok på rea på LCHFklubben.se till och med 23.59 inatt. Där fick ni chansen så kom FAN inte och klaga i april om ni fortfarande är feta då.

You Might Also Like

 • Anna
  10 januari, 2014 at 14:50

  Vet du vad! Jag läser din blogg med helt andra ögon efter att ha kommit i gång med lchf. Jag har varit skeptiskt, till både dig och lchf. Första veckan -2,3 kg och jag är så sjukt superpeppad!! Det var enklare och framförallt godare än jag någonsin kunnat tro…

  Och filmen som Bingo gjort, ärligt. Jag grät som ett barn. Fantastisk 🙂

 • Sandra
  10 januari, 2014 at 14:54

  Om man väger 30 kilo för mycket så finns det ingen chans att man är smal i april…
  Möjligen smalare men fortfarande en tjockis i dina ögon. Men å andra sidan så skiter jag fullständigt i vad du tycker. Lev du i tron att man är lyckligare om man är smal. Själv ser jag mer till hur en människa är inombords och tro mig du är lika osympatisk både som tjock eller smal det kan inget ändra på.

 • Sandra
  10 januari, 2014 at 15:10

  Helt sjukt att det viktigaste för dig är att vara smal, särskilt nu när du har så jobbigt med en liten nyfödd. Men som du håller på o tjatar om smal, smal, smal till varje precis, så kan du ju absolut inte tillåta dig att bli tjock. Så hoppas att du lyckas igen då.
  Själv har jag tappat 2 kg sen i tisdags, bara av att sluta med alla sötsaker. Jag är sockerberoende, så det är inte lätt. Men LCHF, nej tack!

 • Chatrin
  10 januari, 2014 at 15:13

  Hej Katrin!
  Vill börja med att gratulera dig till din fina prins.
  Jag fick mitt fjärde barn i juli 2012. När hon var 6 veckor så köpte jag din bok och började med LCHF. Blev helt paff över hur bra det gick! Jag gick ner 17 kg så nog fungerar det alltid och jag tror ju föståss att amningen gjorde sitt också. Nu ska jag köra igen men utan amning förstås :-0. Hoppas det fungerade lika bra nu då jag behöver bli av med ca 15 kg till. Så nu kör vi!
  Kram till dig Katrin från en annan Chatrin
  P.s hoppas det löser sig med lillens magproblem, ett litet tips…prova att pumpa ur lite innan du ammar, mjölken kanske kommer för fort, Lilleman sväljer luft och får då ont i magen. 🙂

 • Sara
  10 januari, 2014 at 15:17

  Men herregud, inte hinner man bli nå smalare av LCHF, än av andra dieter till april. Själv äter jag ”rätt” och mindre portioner, och inget onyttigt godis och annat. Får vara glad om jag tappar 10-15 kg till dess. Sen har jag lika mycket kvar. Jodå, en riktigt äcklig tjockis är jag.

 • Sara
  10 januari, 2014 at 15:21

  Inne på 4e dagen! Läser lite i din bok varje kväll, du skriver så roligt och rakt på sak, jag lovar att inte komma fram till dig så länge jag är en tjockis!!!!! 🙂

 • Jenny
  10 januari, 2014 at 15:37

  Min bibel!:) började med Lchf när min lilla var 4 månader, har gått ner 20 kg. Har inte varit så här smal sen högstadietiden:) jag hel ammade henne upp till 6 månader sen del amning och hon mådde toppen precis som jag. Så kör igång tycker jag:)

 • Veronika
  10 januari, 2014 at 15:44

  Hej Katrin vad bra att de e bättre med lillen men köp dill tet kommer inte gråta och ha kramper. Han kommer prutta jätte mycket och få ut all luft. Kolla i polska affärerna el om någon kan skicka från Polen

 • isa
  10 januari, 2014 at 15:44

  Din bok på Rea. Men för fan kom igen

 • Rebecka
  10 januari, 2014 at 15:46

  Den 9:e december fick vi vår lille Zack, värkdens gulligaste lillebror till Izabella på 3,5 år. Innan jag blev gravid med henne käkade jag lchf och tränade regelbundet och var i toppform. Gick upp 14 kg som sedan bara ammades bort utan ngn som helst ansträngning. Pga detta gick jag sakta men säkert upp igen eftersom jag trodde att jag kunde äta hursomhelst även efter amningen. På min inskrivning när jag blev gravid med Zack vägde jag lika mkt som när jag födde Izabella!!! I nio månader har jag längtat efter att få ta tag i mitt viktproblem, så jag köpte din bok och sedan den 7:e har jag följt den slaviskt! Du är en toppeninspiratör och tack för du hjälper mig på min resa!

 • Natali BLOGGAR om livet med 4 barn ♥♥♥
  10 januari, 2014 at 15:49

  Jo det kan man faktiskt. Jag är levande bevis på det. December 2012 hade jag gått upp 35 kilo (gravid) och i Mars så kom jag i mina gamla jeans igen, dock något kilo kvar men då hade jag gått ner 27 kilo. Nu är jag nere på 52 kilo = normalvikt. Körde strikt LCHF och lite träning och promenader.

 • Pernilla
  10 januari, 2014 at 16:18

  Klart att du hade blivit av med dina kilon även utan LCHF. Det gäller ju bara att äta mindre kalorier och göra av med mer. Sen graviditetskilona brukar ju rinna av en ändå ju.

 • Frida
  10 januari, 2014 at 16:19

  Katrin, fick din bok ”Dags att bli smal” i julklapp av min mor, nej ingen pik från hennes sida, jag önskade mig den. Hade hon fått bestämma hade hon antagligen matat mig för att jag ska gå upp i vikt. Men som du skriver i boken och förklarar min situation väldigt bra ”alla har vi några kilon vi vill gå ner.” Efter två barn tätt så har jag låtit min kropp ”förfalla” lite. Är dessutom en gottegris utan dess like och lever inte alls hälsosamt, inte maten det direkt är fel på men det är allt sött jag inte kan låta bli. Nu ska det fanimej bli ändring på det! Tack vare att jag fick din bok känner jag mig motiverad till att starta ett ”nytt” liv och att jag faktiskt kan njuta av maten jag äter.
  Din bok är som en käftsmäll och det är precis vad jag behöver!

  Läser några av kommentarerna här hurvida LCHF funkar eller inte. ”Jag har minsann gått ner så och så mycket bara genom att ta bort sötsaker” osv. osv.. Men grattis till er! Dock funkar inte det för alla.
  Jag VET att man blir lyckligare av att vara smal. Efter jag fått min andra son vägde jag 47kg till mina 160cm och vet ni vad, JAG ÄLSKADE DET! Jag blev en gladare mamma och en bättre sambo. Nu är mitt mål att ta mig dit och jag kommer inte att ha några som helst problem med det då jag kommer köra LCHF.

  Varför ta illa upp av att någon inte gillar feta människor? Vuxna kvinnor som måste trycka ner någon annan för att hon inte gillar det alla andra gör. Så jävla typiskt Sverige, så fort någon avviker från mallen då ska man sparka och slå på den människan så att han/hon åter ställer sig i ledet för att bli precis som alla andra. Tragiskt att se att det är precis som i skolan. Fast nu hamndlar det inte om några finniga tonåringar utan om VUXNA kvinnor. Folk klagar på ungdomen, jag klagar på föräldrarna till ungdomen.

  Katrin, du är min förebild och jag ser upp till dig. Du har sån jävlar anamma och du är grym!

 • Frida
  10 januari, 2014 at 16:33

  Nej, graviditetskilona rinner inte av en. Alla är vi olika och det kanske känns konstigt för dig, men vissa får verkligen kämpa för att bli av med dem. Jag tror jag pratar för ganska många när jag säger att man inte vill gå hungrig, man vill inte äta kaninmat och annat som gör att man blir hungrig igen efter en timme. Bara för att man själv har haft lätt att gå ner i vikt har inte alla det.

 • Linda
  10 januari, 2014 at 16:33

  Hon kanske mår dåligt att vara tjock… Dom flesta gör det utan att erkänna..

 • Me
  10 januari, 2014 at 16:43

  Raska promenader? Jag tycker du ska springa istället, det ger snabbare resultat och bättre kondition. Börja med nån kilometer bara så kan du öka sen. Bra är ju också att börja med att varva löpning och gång. Lycka till!

 • CarolineEilondon
  10 januari, 2014 at 16:54

  Ah vad kul! Du skriver hur du gor va? Som du skulle gora om du fick 100 ja i kommentarerna? Hoppas pa det! X

 • Jag
  10 januari, 2014 at 17:00

  Böckerna reas på CDON. 89 resp 49.

 • Pia
  10 januari, 2014 at 17:21

  Tror inte det är bra med undervikt heller. Framförallt inte snyggt. 47 kg till 160 cm?

 • nora
  10 januari, 2014 at 17:34

  JAG VILL ATT DU SKALL VETA…………

 • Kristina
  10 januari, 2014 at 17:37

  Det funkar inte på alla!
  Jag är en av dem som försökt, tom riktigt strikt och inget hände:(
  Jag tillhör alltså kvinna 40+, läste hos Kostdoktorn 6 månader efter min start att, nästan enbart, kvinnor som fyllt 40 år inte går ner av denna diet.
  Givetvis finns det de med mer hormonproduktion och då går det kanon…

 • J
  10 januari, 2014 at 17:38

  Men går man ner i vikt så utgörs det gifter som går över i bröstmjölken eller? Oavsett om man bantar ellet inte, iallafall vad jag fått för mig. Men är det inte bättre att vänta tills du slutat amma? Så viktigt kan det väl inte vara att gå ner? Tror det är din man som ger dig ätstörningar.. Så som han är med andra små anorexifjortisar.

 • Frida
  10 januari, 2014 at 18:04

  Vem är det som ska trivas med det? Du eller jag? Jag går ner för min egen skull och skiter i om folk tycker att det verkar lite i siffror. Jag fick sjukt mycket kommentarer när jag vägde 47 kilo, folk tyckte jag såg frisk ut. Och det gjorde jag också, jag hade rosiga kinder och glansigt hår. Jag kunde ta på mig vad jag ville utan att behöva ha en mage som hänger utanför. Sen beror det på vad man har för kroppsform. Min syster som är precis lika lång som mig men har en annan kroppsform skulle se anorektisk ut om hon vägde lika mycket som mig. Man kan inte alltid gå på längd och vikt.

 • Sandra
  10 januari, 2014 at 18:11

  Hej Katrin!
  Jag har BF den 10/2 första barnet, inte långt kvar nu!
  Hitils har jag gått upp 25 kg.
  Jag kan säga så här, att jag har svullat som fan under den här graviditeten, jag har unnat mig godis och druckit kopiösa mängder med julmust nu under julhelgerna med advent och allt vad det är.
  Jag som du längtar efter att kunna börja träna, i vanliga fall brukar jag räkna kalorier för att å ner i vikt, en gång kombinerade jag LCHF och räkna kalorier för att gå ner några extra kilon till och det fungerade alldeles utmärkt!
  Det jag vill komma fram till är att man ska visst unna sig och passa på om man vill, så länge det inte går överstyr, och man vet hur man blir av med kilona sen.

 • Helen
  10 januari, 2014 at 18:15

  Men vilket skitsnack att du inte ” förstår det där med att passa på”! Det var ju exakt vad du gjorde när du var gravid med ringo och du planerade ju till och med det innan! Och du hade inte gått upp 20 kg nu heller om du ätit precis som du brukar så du passade du ju på nu med… Du är glömsk du!

 • Helen
  10 januari, 2014 at 18:20

  Jodå Katrin kommer gå ner allt till april, du får se! Sen vilken metod man använder spelar ju inte så stor roll men lchf funkar ju för henne…

 • Kia
  10 januari, 2014 at 18:41

  Fast det är skillnad på att vara tjock i samband med en graviditet och att vara tjock utan att vara gravid. Att man går ner massor efter att man fått barn är väl inget konstigt men försök gå ner 30 kilo som icke gravid så är det svårare. Jag säger inte att det är omöjligt men det krävs mer.

 • Therese
  10 januari, 2014 at 19:15

  Har du sett Biggest looser? Det går.

 • Adjunkt Vresig
  10 januari, 2014 at 19:25

  Hur tänkte du nu?

 • Adjunkt Vresig
  10 januari, 2014 at 19:26

  Hur tänkte du nu?

 • Adjunkt Vresig
  10 januari, 2014 at 19:28

  Hur tänkte du nu?

 • Adjunkt Vresig
  10 januari, 2014 at 19:29

  Hur tänkte du nu?

 • Agnetha
  10 januari, 2014 at 19:35

  Fänkål, fänkål, fänkål…
  Gör det som the och drick massor… går direkt ut i bröstmjölken snabbt…
  Skippa starka kryddor, lök och mjölkprodukter.
  Du kommer bli förvånad hur fort du ser resultat.
  Drick massor av vatten så du kissar ut slaggprodukter snabbare för snabbare resultat.
  Varm kram

 • Linnéa Bergqvist
  10 januari, 2014 at 19:38

  Jag är på med start på måndag! Heja oss!!
  //Linnéa
  http://www.finabarnkalas.se

 • Kikki
  10 januari, 2014 at 19:43

  Socker i kombo med fett…not good.

 • Cathrine
  10 januari, 2014 at 20:26

  Vi har nuförtiden för mycket mat att välja mellan i butikerna och alltid tillhands på andra olika ställen … där ett stort Problem med att vi ökar i vikt! ät bara vid mattider och små portioner 100-130 g kött/fisk,sallad och grönsaker till. Drick vatten vatten. Blir det svårt att få ner det pressa 1/2 citron i en 1/2 l flaska o ha den till hands och fyll på efter hand.

 • Atoma
  10 januari, 2014 at 20:27

  Ja, om man inte har ett jobb att gå till varje dag…

 • bibbi
  10 januari, 2014 at 20:27

  Katrin har fått en ny målgrupp. Medelålders damer som hon själv!

 • ML
  10 januari, 2014 at 21:08

  Nej man behöver väl inte äta LCHF för det, alla går inte ner av det heller. Om man bantar på något annat sätt så behöver man väl inte äta kaninmat och gå hungrig hela tiden.
  En väninna som är 40+ och väger 65-70 har hållit på med LCHF i ett halvår. Hon har inte tappat ett kilo. Nu ska hon testa 5:2. Hoppas hon lyckas bättre.

 • ML
  10 januari, 2014 at 21:11

  Ja, det får vi väl hoppas att hon gör. Bara hon hinner med det viktigaste hon har också så. Men mycket av graviditetskilona försvinner ju automatiskt. Det har hon ju skrivit själv tidigare, att hon tappat massor i vikt redan. Så säkert hinner hon bli smal. Men hoppas hon slutar med allt smaltjat sen, det börjar bli lite för mycket av det goda.

 • Linda
  10 januari, 2014 at 21:28

  Antagligen du som inte tänkte och antagligen du som behöver både bajsa och dra åt helvete, adjunkt Vresig. Det är min teori i alla fall.

 • bibbi svampfitta
  10 januari, 2014 at 21:36

  Du borde tänka innan du öppnar käften din dumma lilla kossa. Ungdom ursäktar inte dumhet förstår du.

 • ML
  10 januari, 2014 at 21:36

  Du är för gammal att ha barn. Är en 24 årig tjej med två barn, som jag uppfostrar själv Då mina föräldrar är döda. Var gamla då de fick mig.Men du Katrin verkar att ha ett stort nätverk omkring dig!!!

 • gina
  10 januari, 2014 at 21:51

  Min mamma bantade
  bort en massa kilo på kort tid. Nu liknar hon ett russin på hela kroppen. Jag saknar min lite mulliga mamma!

 • Nettan
  10 januari, 2014 at 22:00

  Måste ju säga att det är skillnad på att gått upp 30 kg i vikt i samband med graviditet och gått upp 30 kg i vikt utan att vara gravid. När man är gravid är det ju både barn vatten moder kaka som väger en del. Mot bara ha fett. Oftas har man gått upp i vikt under nått /några år o är då lite svårare än om du gått upp under endast 9 mån i samband med grav. Jag pratar av egen erfarenhet. Sen så är det bättre för kroppen att det tar lite tid då skinnet ska hänga med oxå i alla fall om du varit tjock under längre tid. Sen så måste jag säga att visst har katrin rätt i mycket hon säger o skriver men hur man kan ha så mycket hat o agg mot tjocka överviktiga kan jag ej förstå…. Vad har dom gjort dig!? Vi är alla människor hur vi än ser ut o lika värda.

 • Mormorn
  10 januari, 2014 at 22:04

  Usch, det är så jag känner som också håller på att banta nu Jag är närmare 60 år, rund och go 😉 Hur kommer jag att se ut om jag tappar 20-30 kilo, tro?

 • Nettan
  10 januari, 2014 at 22:06

  Ja men biggest looser är ju GANSKA så extremt o hur många tränar så …. Men man kan ju fett suga sig oxå… Snacka om folk ska vara viktig Petter … Nu pratar ju faktiskt katrin om lchf o ej biggest looser. Sen det viktigaste o svåraste är ju att man ska hålla det sen o då bättre se nedgången på längre sikt

 • ML
  10 januari, 2014 at 22:06

  Vem är för gammal att ha barn?

 • Camilla
  10 januari, 2014 at 22:30

  Jag har reductil sibutramin 15mg till salu. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1790kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Camilla
  10 januari, 2014 at 22:33

  johopp

 • Camilla
  10 januari, 2014 at 22:38

  Jag har reductil sibutramin 15mg till salu.. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1790kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • P
  10 januari, 2014 at 22:44

  Att sluta med sockret är ju en stor del av LCHF, och det går man ner mycket av så klart!

 • Anette
  10 januari, 2014 at 22:47

  Fortfarande skeptisk till lchf men har beställt boken och ska göra ett ärligt försök att hänga med i träningen, maten vet jag inte.

  Har 5 gravidkilon som ska bort och ett par jeans som ska på!

  Gick upp 19 kg med min dotter född 2013 september. Och 22 kg med min son 2011 april.
  Vägrar vara 26 år och slapp.

 • P
  10 januari, 2014 at 22:48

  Då kan jag tala om att hon har ätit på fel sätt!

 • Anne
  10 januari, 2014 at 22:49

  Jag blev smal efter att ha varit gravidkilo-knubbig, jättejättesmal är jag nu. Blev inte automatiskt lycklig ändå.

 • P
  10 januari, 2014 at 22:51

  Bantar på något annat sätt??? Och att äta 5:2 är väl att gå hungrig 2 dagar i veckan? Och om du sen inte fortsätter att äta så för all framtid, så går du förstås upp i vikt igen…

 • P
  10 januari, 2014 at 22:53

  Pernilla…vad naiv du är!

 • Anette
  10 januari, 2014 at 23:03

  Varför måste man ta illa vid sig av att nån inte tycker om judar, svarta osv… Om du nu tycker man ej bör ta illa vid sig av att nån inte tycker om tjocka bör man ju heller ej ta illa vid sig o kalla folk rasister o fientliga då man ej tycker om judar o färgade heller. Själv tycker jag om tjocka judar o färgade osv varför ska man hata inte konstigt hitler /krig osv finns/fanns. Förstår man själv ej vill vara tjock men varför hata andra för det

 • P
  10 januari, 2014 at 23:07

  Skrev hon verkligen att alla hennes kilon skulle vara borta i april??? Men det är klart, det är 15 veckor tills april är slut, och om man går ner 1 kg i veckan så blir det ju 15 kg Går man ner 2 kg i veckan så har man gått ner 30 kg…Katrin har väl inte gått upp 30 kg?

 • P
  10 januari, 2014 at 23:15

  Om hon skriver raska promenader, så menar hon väl inte att hon vill springa!

 • sol
  10 januari, 2014 at 23:20

  Hahahaha, då var det väl en sak till som du ”fått för dig”… Hon har väl bantat på olika vis hela sitt liv,(vilket hon själv berättat) och långt innan hon träffade Bingo.Hitta inte på massa saker det får dig bara att verka så korkad!

 • sol
  10 januari, 2014 at 23:24

  Hur gjorde du då, eftersom det ju är en del kalorier i det feta man ska äta när man äter LCHF….

 • Sally
  10 januari, 2014 at 23:30

  Du vill ändra världen hör vi! 🙂

 • Linn
  10 januari, 2014 at 23:31

  Fick du barnen med dina föräldrar? Katrin slipper uppfostra sina barn själv eftersom de har en pappa och de verkar ju vara pigga och fräscha båda två 🙂

 • sol
  10 januari, 2014 at 23:33

  Om du har tur bibbi, så blir du också medelålders…

 • P
  10 januari, 2014 at 23:39

  Nej, så klart man inte blir! Men om du mår dåligt för att du tycker du väger för mycket, och du går ner i vikt, då blir du garanterat lyckligare. Då har ju det problemet försvunnit. Alla andra problem finns ju kvar, det fattar dom flesta.

 • Anna
  10 januari, 2014 at 23:41

  Ok, jag är på.

 • Sandra
  10 januari, 2014 at 23:48

  Jag kan säga såhär, det jag gjorde var att jag körde med 900 kcal om dagen, snålt jag vet men effektivt, man kan äta ganska mycket saker endå! Sen kan jag väl snarare säga att det inte direkt var LCHF det var Low Carb No fat, såser och sånt som det är uppenbart mycket fetter i åt jag inget av, åt heller ingen pasta och inget bröd, lite gröt åt jag till frukost, räknade det som kalorier, sen blev det mycket fisk, kött och kyckling och till det åt jag bara sallad. Lite rörigt, kan låta bökigt men det gick bra. Nu låter det som att jag skulle ha ätstörningar men det Har jag inte, detta pågick under två veckors tid jag är 163 cm lång och ville väga 60 kg, hade startat på 74. Dom sista kilona var svåra så då kombinerade jag alla ”dieter ” jag kunde tänka mig. Och det fungerade.

 • ML
  11 januari, 2014 at 00:07

  Att kvinnliga hormoner avtar med åldern och att det därför bli svårare att gå ner i vikt – något som är känt av de flesta och som tyvärr inte blir bättre med LCHF.

 • nora
  11 januari, 2014 at 00:20

  Har precis fått veta att det är en HOMOSEXUELL kille som jobbar på Ringos dagis. Så se upp!

 • M
  11 januari, 2014 at 01:13

  49 kr på CDON.se

 • Adjunkt Vresig
  11 januari, 2014 at 01:58

  Men…..hur tänkte du nu?

 • Adjunkt Vresig
  11 januari, 2014 at 02:01

  Men…hur tänkte du nu?

 • Adjunkt Vresig
  11 januari, 2014 at 02:03

  Hur tänkte du nu?

 • Adjunkt Vresig
  11 januari, 2014 at 02:04

  Hur tänkte du nu?

 • sandra
  11 januari, 2014 at 02:55

  Att doppa 10kg i månaden är INGEN konst för en possitiv människa!

 • Me
  11 januari, 2014 at 08:54

  Vaaa menar du det? 😉

 • Linis
  11 januari, 2014 at 10:43

  Hej!
  Förstår frustrationen. Men mjölkfritt är inte så svårt. Har ätit mjöl

 • elina
  11 januari, 2014 at 10:51

  Har du slutat med socker så gissar jag på att du inte käkar vitt bröd heller? Bara med att sluta med det ger ju en märkbar skillnad 🙂

  Ha en bra dag!:)

 • Emma
  11 januari, 2014 at 12:52

  Graviditetskilon är moderkaka, vatten mm. Resten av viktuppgången är vanligt fett.
  Anledningen till att många går upp när de är gravida är att de äter mer och rör sig mindre när de är gravida. Vilket resulterar i viktuppgång.
  Återgår man till sitt normala ätande och rör på sig efter graviditeten går man givetvis ner igen till sin normala vikt.
  Men många gör inte så. De fortsätter att äta mycket och röra sig för lite. Vanan är svår att bryta för vissa så de fortsätter att äta mer.
  LCHF är en livsstil. Men kan användas som bantningsmetod så klart.
  Det är ett enkelt sätt att gå ner i vikt eftersom man aldrig behöver gå hungrig och man får äta sånt som är gott som andra dieter inte tillåter, som räknar kalorier.
  Sen jag började med LCHF för 3 år sedan har jag gått ner 20kg och det är borta för alltid,
  Som en bonus har jag heller inte varit förkyld eller sjuk under denna tid, Jag tror det beror på att jag tagit bort giftet. Socker och kolhydrater ur mitt liv!

 • Fiffi
  11 januari, 2014 at 15:34

  Han kanske skulle må bäst av Nutramigen( mjölkfri ersättning) . Lägg ner amningen är mitt råd.

 • Fiffi
  11 januari, 2014 at 15:38

  Jag tror du ska ge honom helt mjölkfri ersättning. Nutramigen finns på recept. Lägg ner amningen!

 • sol
  12 januari, 2014 at 01:25

  Kul för dig att det fungerade;) men tror snarare att det var för att du åt så lite kalorier. LCHF går ju ut på att man äter det som INTE är lightprodukter alls. Man äter det som är fetast, vilket gör att man blir fortare mätt. Så det du gjorde var ju att ta bort både kolhydrater och kalorier. Men det handlade ju bara om två veckor, som du fick bita ihop. Vi som äter LCHF slutar ju oftast inte, vi äter så här:Det är enkelt, för man är aldrig hungrig.

 • P
  12 januari, 2014 at 01:30

  Ska Katrin se upp, eller hur menar du?

 • sol
  12 januari, 2014 at 01:31

  ”LCHF, nej tack..” För att???

 • Annika
  12 januari, 2014 at 08:07

  Jag har gått ner 30 kg sen Augusti. Stenhård, inga ”unna” mig dagar eller slarv. Jag mår bättre än någonsin!!! Så visst går det att gå ner mkt i vikt på kort tid. Jag har INTE varit gravid.

 • Camilla
  12 januari, 2014 at 16:46

  reductil sibutramin 15mg till salu. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1790kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Slotilda
  12 januari, 2014 at 17:52

  sockerberoende är en MYT, lätt att säga att man är sockerberoende. Bara att försöka slopa sötad mat en vecka, och si så där…

 • Anonym
  30 juli, 2014 at 16:48

  Säljer Reductil Effedrin
  prislista Reductil 15 mg 30 st 750 kr
  Effedrin level 50 mg per tab 100 st 600 kr
  betaningsmetod swish då har du tab inom 24 timmar
  bankinsättning 2 dagar

  Maila [email protected]

 • Filippa53
  24 maj, 2018 at 21:32

  Hej! Jag har gått ner ca 15 kilo med Reductil och tycker att de funkar bra. Använd Reductil tillsammans med bra kost och ökad motion så kommer ni att gå ner i vikt! Kan bestilles utan recept fra: http://weightlossproducts.club (levererar inne ifrån EU)