Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag ser att @hannahgraaf och jag tänker likadant. Det här upplägget som hon har i Thailand är det jag är ute efter fast i en annan stad. Så jag frågar er: Någon som känner någon som har att hus att hyra ut till mig i några veckor från slutet på februari? Staden är Hua Hin och det jag kräver är väldigt hög standard, pool och på stranden. Mejla mig gärna: [email protected]

You Might Also Like

 • sassa
  9 januari, 2014 at 15:03

  Varför hua hin? Varit där, det är fint men absolut inget paradis eller någon högre standard. Finns så mycket finare ställen i Thailand 🙂 kram

 • M
  9 januari, 2014 at 15:18

  Jag förstår inte varför alla svenskar vill dra till pedofilträsket/prostitutions träsket Thailand. När jag var där såg jag alldeles för många Thai barn med gamla feta äckliga västerländska gubbar, jag kan inte njuta av semester där oavsett hur vacker naturen är..,

 • Maja
  9 januari, 2014 at 15:25

  Inte det du frågar efter, men enda anledningen att åka till Hua Hin som jag kan komma på är att man har släkt eller vänner som bor där och i så fall har de säkert kontakter som hyr ut boende. Jag har varit på många ställen i Thailand och Koh Lanta som Hannahs familj är på är verkligen perfekt för en barnfamilj. Hua Hin är långt ner på min lista av trevliga platser.

 • Maja
  9 januari, 2014 at 15:27

  Kanske därför som fler och fler upptäcker de muslimska delarna av Thailand. Där slipper man sånt snusk. Koh Lanta som bilden är tagen från är ett bra exempel på det.

 • Mia
  9 januari, 2014 at 16:16

  aaaaahh, kräva är ett sånt vidrigt ord!! borde deletas ur ordlistan..

 • roffe
  9 januari, 2014 at 16:34

  Det gäller att glida på en räkmacka. ”Det jag KRÄVER är väldigt hög standard” Men för fan se då till att fixa det själv . Så behöver du inte skylla på någon annan, om det inte faller damen i smaken! Huuuuu

 • Fredrik
  9 januari, 2014 at 17:44

  Prostitution, ett rättsväsende i upplösning, politiskt kaos och korruption.
  Välkommen till Thailand!

 • Fredrik
  9 januari, 2014 at 17:45

  9 av 10 köpare av sexuella tjänster i Thailand är thailändare.

 • Ps
  9 januari, 2014 at 18:09

  Fattar fan inte varför Thailand är så poppis. Barnsex, gubbslem, hiv, och knulla och prostitution, shemales fucki fucki, pingpongbollar ur fittor.
  FATTAR INTE!

  Föredrar tamejfan strikta arabemiraten alla gånger jämfört med det där horstället!

 • Emma
  9 januari, 2014 at 18:19

  Håller med! Var i Hua Hin och vi hade tänkt stanna några nätter men lämnade redan efter en natt. Så tråkig strand och ort! Kändes ärligt talat helt B. Finns mycket vackrare ställen i Thailand. Skulle absolut avråda från att åka till just Hua Hin…

 • qintus
  9 januari, 2014 at 18:57

  Men Katrin kanske trivs med det. Ja fy fan!

 • Agneta
  9 januari, 2014 at 19:14

  Hyrde radhus i inhängnat, väldigt välskött radhusområde i nov 2010. Vi hade hyrt en vecka, men trivdes så bra att vi stannade två veckor:))). Hela familjen tyckte att Hua Hin var toppen!

 • evelina
  9 januari, 2014 at 19:32

  FAR VÄL!

 • Carrie
  9 januari, 2014 at 20:09

  Klart hon trivs med det, Katrin har ju bloggat om när hon var på horhus och dom stackars flickorna ploppade ut pingpongbollar ur musen. Hon tyckte det var lustigt till och med.

 • dingo
  9 januari, 2014 at 20:20

  Som sagt hon är helt empatilös.. Bara hon är i strålkastarljuset så är hon nöjd. Annars………….

 • berta
  9 januari, 2014 at 21:36

  skulle aldrig sätta min fot i Thailand om de så slängdes en lyxresa efter mig..just saying..

 • berta
  9 januari, 2014 at 21:53

  http://www.youtube.com/watch?v=TbO8B7LtoNY

  Trafficking i Thailand

  Thailand är både ett destinationsland och ett ursprungsland för traffickerade offer.

  Efter överenskommelsen med USA 1967, så räckte inte de kvinnor till som fanns i området utan för att tillgodose efterfrågan, traffickerades kvinnor och barn in ifrån andra områden.

  När sexindustrin senare kom igång och svällde upp, med en ständig ökande efterfrågan på sexuella tjänster skapades ett ständigt inflöde av till kvinnor och barn till prostitution. Detta inflöde tillgodoses givetvis också till stor del med trafficking.

  Det finns en omfattande inhemsk trafficking från den fattiga landsbygden i norra Thailand, in till städerna eller till semesterorter.

  Traffickerarna uppsöker byar och riktar in sig på fattiga familjer som erbjuds en summa pengar för deras döttrar.

  Det finns också en social förväntan på att den yngsta ogifta dottern ska försörja föräldrarna och trycket på dessa flickor att hitta ett arbete som kan hjälpa föräldrarna är stort. Det är inte så svårt att locka med dem till städer med löfte om ett arbete som servitris eller som dansare på en bar. När de väl är där så finns inget annat alternativ än att acceptera en tillvaro som prostituerad. Har flickan möjlighet att vara en ”bra” dotter och skicka hem pengar till sina föräldrar, kan hon trots sina umbäranden känna att hon offrar sig för en god sak.

  Before each sexual encounter, I am seized with the fear of client violence or of contracting disease. I block these thoughts out and think of the hardship of my family, especially my mother who is a nervous wreck, and the income needed to sustain them,” 7) s 143
  En halv million kvinnor är i sexuellt slaveri vilket motsvarar 18-20% utav alla kvinnor i landet mellan 18-30 år.

  Traffcking sker också från andra länder främst är det Laos, Cambodja och från Burma.

  Human Rights Watch har författat en rapporterar om det här. Fattiga burmesiska flickor som traffickeras över gränsen till Thailand, där gränskontroll och polis är korrumperade och antingen utnyttjar flickorna eller hjälper till att transportera dem vidare till bordeller.

  Det rapporteras om grova övergrepp, misshandel och även mord.

  Av de burmesiska offer som kommer tillbaka har mellan 50-75% HIV-positiva.

  HRW skriver om 10 000 nya offer varje år från Burma och riktar även kritik mot thailändska myndigheter för att de inte gör något åt dessa kränkningar och åt korruptionen.

  Thailand är också ett ursprungsland för trafficking av kvinnor till andra länder.

  Uppskattningsvis finns det upp till 200 000 thailändska kvinnor i prostitution utomlands. De främsta destinationerna är länder som Australien Japan, Gulfländer som Saudiarabien, USA, Sydafrika och i Europa länder som Nederländerna och Tyskland.

  Trafficking av thailändska kvinnor till Japan är en omfattande verksamhet som HRW har rapporterat om. Kvinnorna luras till Japan med löften om arbete och fastnar sedan i skuldfällan. Den japanska maffian, Yakuzi, är inblandad i verksamheten och den behandling de tvingas utstå innefattar grov misshandel ,tortyr och även mord för de som försöker rymma.

  90 % utav de thailändska männen någon gång utnyttjat prostituerade, en ovanligt hög siffra.

  Thailand är också ett av de länder som inte har signerat Den internationella konventionen mot diskriminering utav kvinnor.
  Så näej, ett land där ca 20% av alla kvinnor mellan 18-30 utnyttjas i sexindustrin, och 90% av männen nån gång köpt sex? Inte intressant!

 • Amelia
  9 januari, 2014 at 22:12

  När jag var i Thailand i somras såg jag inte en enda äcklig gubbe med prostituerad. Var bl.a på Patong beach, Phi Phi Islands, Koh Phangan, Koh Lipe. Såg bara massa par på smekmånad, barnfamiljer, ungdomar, backpackers etc… Gick till 2-3 barer i Bangkok och där mötte jag bara brittiska/australienska/thailändska/japanska ungdomar. Det var när jag kom hem som jag möttes av dessa män med sina köpta hustrun, i stan, på Hemköp, på banken…

 • E
  9 januari, 2014 at 23:09

  Kolla blocket! Lades ut idag! https://www.airbnb.se/rooms/437399

 • Carrie
  9 januari, 2014 at 23:17

  Oj, det har jag missat. Lät minst sagt vidrigt!

 • Hyrestanten
  9 januari, 2014 at 23:44

  Man ser ju vad man vill se.

 • Anonym
  10 januari, 2014 at 00:08

  Jämför dej ALDRIG mer med vackra smakfulla Hannah Graaf….det är en stor skymf mot henne som jag vet att hon inte vill ha 🙁 🙁 hur dum i huvudet får man bli Katrin ???? Backa för faan !!

 • sandra
  10 januari, 2014 at 01:28

  Skaffa ett liv din tönt!

 • Amanda
  10 januari, 2014 at 08:42

  Vilken pissnödig kommentar. Är du helt frisk i huvudet?

 • Amanda
  10 januari, 2014 at 08:43

  Vilken pissnödig kommentar! Är du helt frisk i huvudet?

 • Linda
  10 januari, 2014 at 10:31

  Koh Lanta skulle passa er som barnfamilj mycket bra, mycket bättre än Hua Hin, här finns en hemsida på boende på Koh Lanta, på sidan finns valet exklusiva villor så kommer du bara till dessa. sidan drivs av svenskar. http://www.jojolantarental.com/boende/
  på koh lanta finns också svenska skolan, där ringo skulle kunna gå på förskola några timmar per dag och träffa andra barn, förskolan är för de som stannar minst 4 veckor, om man stannar kortare period finns även barnklubb 3 timmar per dag där han kan vara o leka. hoppas att ni hittar det ni söker efter. kram Linda

 • Linda
  10 januari, 2014 at 10:33

  här är länken till skolan:
  http://svenskaskolanthailand.se/

 • Cathrine
  10 januari, 2014 at 16:12

  Det är ju det….

 • P
  11 januari, 2014 at 00:22

  Att glida på en räkmacka, betyder något annat än vad du tycks tro!

 • P
  11 januari, 2014 at 00:27

  Hahaha, anonym.. Var fick du den luften ifrån, hihihihi

 • Carrie
  11 januari, 2014 at 15:47

  Ja precis! Man får nog vara både döv blind och aspackad om man missar sexhandeln i Thailand, den pågår överallt!

 • Lena
  11 januari, 2014 at 23:03

  Varför är ni polskor så besatta av pengar bästa hit och dit .Är det fattigdoms komplex.Sen detta gnällande man läser oj jag har visst inte sovit då barnet haft kolik va fasen jag har inte sovit på 33 år och haft 6 barn .Vad förväntar sig kvinnor idag att ni fått en hundvalp

 • minime
  12 januari, 2014 at 01:42

  Klart du kan KRÄVA saker. K kräver hög standard, det är vad hon vill ha, och det är vad hon betalar för!

 • Anna
  12 januari, 2014 at 07:27

  Kolla på renthousehuahin.com

 • Chris
  12 januari, 2014 at 21:40

  Men om man frågar efter något specifikt, varför avråda?
  Ah, vad fan!
  Bitterfittor.