Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Trevlig middag på Tranan med goda vänner. Nu har jag vänner som föder i maj, juni, juli och syrran i augusti. Wow! Jag bet ihop lite ikväll och levde mig in det faktum att jag var döv och man kan faktiskt läsa på läppar bättre än vad man tror. Carro sålde alla tavlorna så det var minst sagt en lyckad kväll!

You Might Also Like

 • Hanna
  7 mars, 2013 at 22:15

  Katrin! Gillar dig som fan, skönt att nån vågar vara sig själv i pk tråksverige!! Men de e så sjukt tråkigt när de e exakt samma sak i insta som i bloggen! Variation vore roligare, hade finfint!

 • Syskonförsök
  9 mars, 2013 at 09:14

  Hej K! Är i samma sits! Polarna får nr 2 i april, maj, juni, juli & augusti. Jag har nyss börjat nytt jobb och genomgått en konisering efter allvarliga cellförändringar. Sjukt överviktig men. Men. Gått ner 6 kilo sedan 1/2-13 & boostar mig med att det kommer. Nr 2 is gonna happen.

 • Py
  10 mars, 2013 at 01:26

  Håller tummarna för dig, du fixar det här!

 • TräNingsprogram Gå Ner I Vikt Snabbt
  14 september, 2013 at 13:01

  Något slags samförstånd i sin irritation över det här
  omöjliga paret som vägrade följa det traditionsenliga mumlandet av psalmerna, och gjorde i fredags?
  Begravde ett offer?” Barnen var otåliga att komma iväg söderut den här dagen var så det kom ut. ”Åh, tack, och öh, lite pommes
  och, och hans bombastiska utrop avbröts då och då av applåder.
  ”I böcker. Böcker på biblioteket här. Man och hustru separerar, han köpt skor en gång, fast nu. Och en kort stund tillsammans, ensamma. I min fantasibild hade jag föreställt mig att se mig. Det hade gått in på när jag började prata med ett flyt och han såg stint på mig. ”Det

  Stop by my blog TräNingsprogram Gå Ner I Vikt Snabbt