Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Det här min nya ta-med-present istället för blommor eller choklad. Den är fantastisk och väldigt uppskattad @boxholm. Idag anlände vi i Falun så den här ska vi snaska på hela helgen och ända till på onsdag! #justdenlagradeärbäst

You Might Also Like

 • Elin
  29 december, 2013 at 01:55

  Har ni bestämt er för att han ska heta Rambo nu? Bingo skriver det hela tiden på sin instagram men jag har märkt att du inte skriver ut ”Rambo” utan säger oftast lillebror. Kommer ihåg att du var lite tveksam till huruvida du ville att lillen skulle heta just Rambo, så hur ligger det till med det där?

 • Felicia
  29 december, 2013 at 09:31

  Kan du inte visa RESPEKT inför lillebror. och inte visa upp honom på bloggen så ofta. Så slipper ni alla spekulationer. Finns andra bloggare som föregår med gott exempel!

 • millie
  29 december, 2013 at 11:29

  Felicia

  Det är en OST från Boxholm på bilden!!!
  Ingen lillebror 🙂

  Fö mycket bra val av ost, Boxholm gör enormt fina ostar!!!

 • ängla
  29 december, 2013 at 12:09

  millie!
  Det där träffade tydligen mitt i prick!
  HaHaHa…………………

 • Lisa Klara
  29 december, 2013 at 13:41

  Ja ost är bra gåbort presenter.

 • Carrie
  29 december, 2013 at 13:42

  Fortfarande inget namn på pojken?

 • Quinna
  29 december, 2013 at 14:10

  Bokholm finns ekologisk

 • Mormorn
  29 december, 2013 at 14:11

  Elin
  Det är OST på biden, ingen lilleb

 • ängla
  29 december, 2013 at 14:15

  Elin
  Det är en OST på bilden, ingen lillebror!

 • Katinka
  29 december, 2013 at 14:24

  Det ser väl alla…

 • dolly
  29 december, 2013 at 14:36

  Det är en OST på bilden kära Carrie. Andra kommentarer undanbedes tydligen!

 • Ellinor
  29 december, 2013 at 14:39

  Jag förstår inte varifrån du får drivkraften att blogga. Jag läser många fina bloggar (gillar din också), där kommentarerna är trevliga, och är det nån som är kritisk, då kan det såklart bli en diskussion läsarna emellan. Men ingenting som liknar detta. Dina kommentarer är ju som ett stort skämt. Vad är det för folk som sitter och skriver jättekonstiga, elaka, hårda och sårande saker. Nog för att jag förstått att DU inte blir sårad, men jag blir illa till mods varenda gång jag går in för att läsa kommentarerna. (Det gör jag om det är ett inlägg som intresserar mig, för att se vad andra tycker.) Men det är ju bara monster som skriver.

  Hur kan du fortsätta att lägga ut bilder på dina nära och kära, när folk skriver ner dom, skriver att du har överklassungar, att dom är fula etc. Så GRÄSLIGA kommentarer som du kan få här ibland får det att vända sig i magen på mig.

  Vem är det du skriver för egentligen? Jag hoppas du har fler bloggläsare som mig, som läser och är normal, men som inte kommenterar.
  Vad händer när Ringos kompisar/kompisars äldre syskon går in här och läser vad folk skriver om honom? Och kanske tar efter och tror att det är ok att klanka ner på er familj, andra gör ju det. Kanske dags att tänka på dina barns integritet och strunta i kicken du får av att ha en stor blogg. Du syns och hörs ju i andra medier.

  Ville bara för första gången kommentera din blogg och skriva hur dåligt jag mår av att så många sjuka människor figurerar här.

  Och till er jävligt skumma människor som skriver här: Självklart vet jag att just detta inlägg handlar om en ost.

  Puss

 • Carrie
  29 december, 2013 at 14:54

  Är det inte John Rambo som gäller?

 • Ellinor
  29 december, 2013 at 14:58

  Ellinor de andra som bloggar har kanske inte nedvärderat sina medmänniskor så som Katrin gjort gång på gång och därför slipper du läsa elaka kommentarer på de bloggarna. ( Jag orkar inte ändra namn och email )

 • Carrie
  29 december, 2013 at 15:10

  Oj, är det jag som är Carrie? Skulle inte tro det.
  Ha så mysigt med din fina familj och Gott Nytt År på er!
  Pia //

 • Carrie
  29 december, 2013 at 15:13

  Ellinor jag har sett att det finns en hel del människor som kommenterar här som är ganska snälla och trevliga också. Lite orättvist att kalla alla för monster. Resultatet blir att du själv sprider negativitet och dålig stämning. Tycker genomgående att din kommentar vibrerar negativitet. Du tycker att K ska sluta blogga för att det finns sjuka och elaka människor? Ska hon anpassa sig efter deras sinnestillstånd och lägga ner sin blogg? Haha..ursäkta mig men jag har väldigt svårt för den typen av resonemang.

 • Felicia
  29 december, 2013 at 16:40

  Stackars barn !! inte ens en månad och redan anses vara till besvär…vissa skulle inte ha barn så kunde de tillbringa all tid på jobbet eller dricka latte med de andra lata ”socitetsdamerna”

 • Ellinor
  29 december, 2013 at 18:44

  Haha…Jag ursäktar dig givetvis, Pia, för att du har svårt för den typen av resonemang. Se bara kommentaren här ovan från ”Carrie”. Det är ju så mysigt att läsa. Jag tror jag ändrar mig nu. Finns inga elaka människor här inne, bara härliga medmänniskor. Sådär ja, kom det lite positiva vibrationer åt ditt håll nu?

 • minime
  29 december, 2013 at 21:51

  Ellinor, i korta drag ligger det till så här. En del av dom som kommenterar på denna blogg, beter sig som sjuka svin, eftersom dom tycker att KZ är en elak människa som på något vis tydligen har sårat dom personligen i sina inlägg…Och eftersom dom tycker att hon är så hemsk, så vill dom vara lika hemska eller helst ännu värre..
  Jag tror inte att du behöver oroa dig, för den/dom som går in o läser, ser ju direkt att det är människor som inte är friska som har skrivit dom kommentarerna.
  Att dessa människor finns på denna blogg, beror nog på att många andra låter kontrollera kommentarerna innan dom publiceras. Så dom sjuka har liksom lite lekskola här 🙂

 • Carin
  29 december, 2013 at 23:05

  Härligt Katrin! Jag är oxå i Falun just nu. Hoppas vi springer på varandra, jag tror vi skulle komma bra överrens. Och nä, jag skämtar inte 🙂

 • Carrie
  30 december, 2013 at 04:20

  Precis så ligger det till minime 🙂

 • P
  30 december, 2013 at 21:21

  Det har du inte med att göra Felicia!

 • Maj-Britt
  30 december, 2013 at 23:51

  KATRIN GOTT NYTT ÅR!

 • Sara
  31 december, 2013 at 15:31

  Men alltså nu får du ju ge dig. Vad är det för fel på dig..

 • Sundance
  12 januari, 2014 at 07:49

  Great inhgist! That’s the answer we’ve been looking for.