Okategoriserade

Alla vill blåsa en…

Jag: ”Asså fan de ber mig om kortnummer varför ber de mig om kortnummer när jag inte betalar mina fakturor med kort?” Bingo:”Du håller på att bli blåst”. Fick ett mejl från Telia om att jag betalat min senaste räkning två gånger. Tydligen har Telia annonserat i tidningar, FB och alla tänkbara medier om dessa bluffmejl som skickas ut men då jag lever i en dvala har jag ju såklart missat det och var i full färd med att fylla i mina uppgifter och enligt tjejen på Telias support ”få hela mitt konto länsat”. Trevligt det hade varit dagen före julafton. Bingo tycker att jag är lättlurad. När han kom hem med senaste numret av Se&Hör till mig utbrast jag ”Nä men är Viktoria gravid så kul!”. ”Jag stod just på ICA och funderade på vad det är för människa som går på de där rubrikerna och så lever jag tydligen med en…”, muttrade Bingo.

Så var jag inne på mitt bankkonto för att beta av alla räkningar innan året tar slut. Jag noterar att 99 kr dragits till något som heter Filmnet. Jag googlar och ringer upp Filmnet för att fråga varför de dragit 99 kr från mitt privatkonto. Det visar sig att de inte bara dragit 99 kr utan att de gjort det varje månad sen november 2012. ”Men jag har aldrig varit ute på er sida eller kollat på film där?”, försökte jag men det var lönlöst. På något sätt har jag vid något tillfälle klickat på något som gett filmnet rätten att dra 99 kr från mitt konto. Synd, jag hade hellre gett pengarna till Rädda Barnen eller Läkare utan gränser.

Men varför är alla ute efter att lura en undrar jag? Skit samma jag måste griljera skinkan nu. Tänker mig gula, senap och mandelmjöl. Det borde väl funka?

Katrins Snapshots

Tänk att han tryckte hela tomten i ett svep #världenslyckligaste

You Might Also Like

 • Adina
  23 december, 2013 at 18:05

  Är du dum i huvudet, så får du lära dig att leva med det. Så är det bara. Tur att du är så jävla rik!

 • xantos
  23 december, 2013 at 18:31

  Hur tror du att Filmnet fått dina kontouppgifter? Du har givetvis utnyttjat deras gratismånad men glömt att säga upp abonnemanget. Grattis !!!

 • Maria
  23 december, 2013 at 18:34

  Och hur skall du klara dig Adina? Misstänker att du inte är så jävla rik, så du får väl stå ut med att enbart vara dum i huvudet….

 • m-l
  23 december, 2013 at 18:53

  Tur att man slipper griljera skinkan, då jag är vegeterian. Äter inte kött från djurfabriker där djuren plågas bara för att vi skall kunna äta kött så billigt som möjligt. Speciellt inte de stackars djurbarnen! Tänk på djurens rätt!

 • anonym
  23 december, 2013 at 19:11

  Helvetetsjävlaskitjuligen!!!

 • anna
  23 december, 2013 at 19:35

  Det där lät ju som om det kom från de döda. Frid! Huuuu….

 • m-l
  23 december, 2013 at 19:41

  Hjärnan måste tränas för att användas! Katrin är blåst, inget att göra?!

 • Kjerstin
  23 december, 2013 at 19:44

  Du som anser dig vara så smart går på sånt som varje barnunge begriper är bluff…
  Att en äldre människa kanske låter sig luras är kanske inte så konstigt men att du går på det! Obegripligt…

 • yrre
  23 december, 2013 at 19:49

  KG?

 • trött
  23 december, 2013 at 19:50

  Känns det bättre nu att låtsas vara förmer än andra…jag lovar äter skinka för dig med hela julen lång ;)) låt folk äta vad fan dom vill!

 • sandra
  23 december, 2013 at 19:52

  Och du är en ohyfsad idiot!

 • Linda
  23 december, 2013 at 20:19

  Jajaja, sitt du där med din tråkiga kaninmat och låt oss andra äta som normala människor gör!

 • jhk
  23 december, 2013 at 20:25

  Katrin vill bara testa om vi är så dumma att vi tror på att hon är så korkad att hon går på sånt.

 • kia
  23 december, 2013 at 20:25

  Ja väl bekomme. Önskar dig ett rejält magknip. Hahahaha

 • mia
  23 december, 2013 at 21:03

  Nej så dumma tror jag inte att vi är. Men Katrin är tydligen villig att göra sig själv till åtlöje. och förminska sig själv. Allt för PENGAR, som tydligen är allt som gäller i hennes liv. Var har det gått snett?

 • Carrie
  23 december, 2013 at 21:08

  Jag äter inte heller kött men Katrin hade väl köpt eko- skinka? Den är väl inte jättebilllig och grisen har väl behandlats bättre. Förhoppningsvis.

 • carrie
  23 december, 2013 at 21:12

  Önskar er en God Jävla Jul!

 • anna
  24 december, 2013 at 01:57

  God Jul alla fete som magra,hjulbenta,kroknäsor,hängpattar. Korta långa,högintelligenta,iqbefriade. Fladderlår o skinkor. Folk med sneda tänder och gluggar och dom jag glömt. God Jul! Ni duger som ni är Kram

 • P
  24 december, 2013 at 03:14

  Oj vad konstigt du tänker…

 • anonym
  24 december, 2013 at 05:06

  TACK

 • Jag igen
  24 december, 2013 at 09:32

  Kram!

 • BRITT
  24 december, 2013 at 11:41

  Go Jul 🙂

 • angelica
  24 december, 2013 at 19:00

  Åh stort tack, den bästa kommentaren på länge. Kram från den fete, sneögda, kobente, hängpatteliknande gris

 • Kao
  25 december, 2013 at 19:21

  Fattar inte hur du tänker. Du verkar inte ha alla hästar hemma. Elakhet som tydligen betalar sej? Vad har du gjort i ditt liv, förutom att kasta ur dej sarkasmer, elakheter?

  De som inte tycker som du här på bloggen är ju inte vatten värda i dina ögon, har jag förstått. Du tror du kan såga alla jäms med fotknölarna – men all skit kommer igen. Nån gång i livet. Även till dej.

  Kao

 • Malin
  25 december, 2013 at 20:37

  Jag tycker att du är en härlig människa Katrin som delar med dig av dina vardags händelser, smarta som tokiga. Alla begår vi våra misstag då och då, men de flesta behåller detta för sig själv. Jag gillar dig och din spontanitet.

 • Soffan
  25 december, 2013 at 22:49

  Men kollar du inte posterna på ditt kontoutdrag? På över ett år??

 • Kao
  26 december, 2013 at 15:50

  Du har en massa lickers, unga människor som vill vara som du. Har jag förstått. Sorgligt. Du har pengar och tror därför att du kan bete dej hur som helst mot folk. Det har inte dina followers. Tråkigt att folk har såna ideal som att se upp till dej.

  Har du några goda sidor? Visa dem i så fall. Eller lever du på elakheter och din hybris?

  Kao

 • Jenny
  26 december, 2013 at 20:50

  Vill man vara Katrin för att man är på ”hennes sida” ? 😉
  Okej så det är så det fungerar i livet….!

  Haha du är korkad