Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Japp man kan säga att far och son blir tajtare nu. Det smärtar i mitt hjärta lite grann för nu säger Ringo aldrig "Mamma…" och en fråga utan det är till och med "Pappa ska borsta mina tänder". Det har alltid varit min uppgift. Jag har inga uppgifter för min förstfödde längre. I hans ögon är jag en jävla mjölkmaskin som är trött och sur. När jag är klar med den här amningen ska jag vända det här. Jag ska vinna tillbaka min pojke. Igår bytte grabbarna ut hela vår säng mot kuddar och sängkläder från @millenotti. "Kolla Alex Schulman är i broschyren då kan det ju inte vara dåligt!", tjoade Bingo när han packade upp alla kuddar. Det var rätt! Nu ligger jag som en kung och ammar. Ordagrant som en kung.

You Might Also Like

 • Jordgubben
  21 december, 2013 at 15:40

  Stora pojkar brukar vilja vara med farsan.

 • VG
  21 december, 2013 at 16:42

  Åhh jag har det precis likadant! Fick en liten tjej för nästan 3 v sen och vår 4-årige son vill bara ha pappa till allt. Det som jag gjorde förut, som bara jag fick göra, är det nu bara pappa som får. Hur länge hade du tänkt amma? Hade du tänkt att pumpa nåt sen? Lycka till och ett stort grattis till din fina familj!

 • biggan
  21 december, 2013 at 18:45

  Vad betalar MM för den reklamen??? Ser flera bloggar som lånar sig till det företaget just nu. Aptrist med köpta inlägg.

 • P
  21 december, 2013 at 19:59

  Varför stör det dig?

 • matilda
  22 december, 2013 at 11:47

  Så blev det för mig med när nr två kom. Min goseplutt tyckte inte ens om mig sa han 🙁 han såg så arg ut och tyckte tillåmed att jag skulle dö! Inte för att han fattade innebörden i det han sa men det gör ju jag :/
  Numera är lillebror 7,5 månad och storebror 3 år och det har varit bara underbart senaste månaderna 🙂 phju. Han har dock alltid varit jättegullig med lillebror och varit arg på mammsen istället :p

 • Nisoferat
  22 december, 2013 at 14:53

  jag förstår att det är surt att se att vissa somliga får gratis maffiga sängkläder. men vem sa att världen var rättvis ?

 • Nisoferat
  22 december, 2013 at 14:54

  !
  gu vilket intressant inlägg du kom med 🙂

 • Nisoferat
  22 december, 2013 at 14:55

  barnsligt inlägg !

 • .
  22 december, 2013 at 18:24

  Men alltså… NISOFERAT – du har klagat på varenda kommentar och nu även på själva inlägget. En simpel fråga – är du dum i huvudet?