Okategoriserade

Han är sååååå fin

Det var barnmorskan som sa. Helt perfekt och väger nu 3540 kilo så han är på väg upp igen. Allt är perfekt med honom och jag börjar komma ur min dvala. Jag kan nog eventuellt tänka mig att gå ut med honom i helgen. Kanske. Och när Birthe berättade att RS inte finns alls i år än så länge och att det är vattkoppor och kräksjukan som går så känns det plötsligt bättre allt samman. Vattkoppor kan han inte få förrän om fyra månader och kräksjukan… mmm jo men jag känner mig lite coolare nu faktiskt. Väldigt sugen på att träna. När får jag börja träna? Någon som vet?

Vi avslutade säsong tre av Killing igår. Väldigt bra serie och Joel är en stjärna. Han kommer att bli lika stor som Brad Pitt tror jag. Snygg och duktig, det behövs inte så mycket mer. Läste i tidningen att snygga människor har det lättare i livet redan från att de är tonåringar. Jag tvivlar inte på att det stämmer. Annars hade väl skvallertidningarna varit fyllda med tjocka fula människor. Ja om det inte vore så menar jag… Tur att man är snygg.

Appropå snygg, ni har väl inte missat Quest-bars?
Katrins Snapshots

Det bästa, nyttigaste snacket för att bli smal på ett trevligt sätt! Efterfrågan är så stor att vi nu köper in Quest bars direkt från USA. Det går inte att säga vilken smak som är godast för de är så sjukt goda allihop. Och knappt några kolhydrater i. Och naturliga! #quest #lchfklubben

You Might Also Like

 • Liza
  20 december, 2013 at 17:46

  Naturliga?
  Jag dör va roligt….så jävla ball du är!!!!

 • Maria
  20 december, 2013 at 17:57

  Jag brukar inte tjafsa om sånt här, men ful kan du fan va själv. Jag må va tjock, kanske till och med fet, men ful är jag inte. Dessutom har jag charm vilket du verkar sakna…
  Pöss!

 • Maria
  20 december, 2013 at 18:06

  Varför är Questbars så dyra hos er? Alla andra återförsäljare tar bara 25 kr! Ni tar 29 eller 35kr!!!

 • Jennie
  20 december, 2013 at 18:08

  Tyvärr florerar RS även iår. Har bekants bäbis som är drabbad. Var försiktig! Grattis till fina bäbisen!

 • Lina
  20 december, 2013 at 18:19

  ”Tur att man är snygg” säger hon med ögon som nästan sitter ihop hehe..

 • ölma
  20 december, 2013 at 18:20

  Ditt sätt att provocera är så uppenbart, att det blir LÖJLIGT Du är verkligen lätt att genomskåda. Kom med något nytt istället. Du maler samma saker om och om igen. Visst många tycker att du är rolig. Så grattis till er.

 • Paula
  20 december, 2013 at 18:23

  1. Smaken är som bakem , tur det , men tjocka människor är inte fula. Finns många ”smala” som ser ut som stryk. När såg du dig själv i spegeln sist ?

  2. Jo de kan få vattkoppor, mitt ena barn fick det när hon var 2 månader.

 • laura
  20 december, 2013 at 18:24

  Roligt att du tycker att du är snygg. Dysmorfi fast tvärtom…

 • Turid
  20 december, 2013 at 18:40

  Nä, vidare snygg är du inte. När putsade du dina speglar sist? Eller du kanske är som Snövits elaka styvmor. Ha ha ha………

 • A
  20 december, 2013 at 18:41

  Hehe, det var en rejäl bebis! 3540 kg..

 • Milla
  20 december, 2013 at 18:41

  Stort grattis till eran lilla guldklimp! Måste bara fråga vad du menar med att vattkopper kan han inte få fören om 4 månader? Har dom sagt det till dig? Våran dotter fick vattkopper över precis hela kroppen när hon va 2 månader. Men tack o lov så mådde hon inte dåligt och det bekom henne inte alls. Va bara intresserad av vad du hört! Trevlig fredagskväll till dig och din familj! Kram

 • Johanna
  20 december, 2013 at 18:41

  Kram till dig

 • Jonna
  20 december, 2013 at 18:51

  Förlåt bara måste hoppa in nu. Lyssna INTE INTE INTE på BVC om att RS inte finns ännu!!! Mitt barn var 2 månader när h*n blev sjuk och vi åkte fram och tillbaka till akuten under ett par dagar men ingen tog några prover utan hänvisade bara till smärtstillande och högt huvudläge. Det var oktober månad och alla sade att ”Hade det varit framåt januari hade vi misstänkt RS men nu är det oktober och därför prövar vi det här istället”. Nu var det så att det var RS mitt barn hade och h*n dog nästan av det på grund av sjukhusets JÄVLA snack om att RS inte var aktuellt ännu. Det blev tre veckor på intensiven med respirator, och h*n blev inte ens smittad av någon utomstående utan av mig som mamma eftersom jag var förkyld och smittade h*n.

  Så snälla, tro inte på allt BVC säger och se upp för förkylda människor. Låt dem inte glo ner i vagnen och smitta lillkillen och om någon i din närmaste familj blir förkyld (Bingo, Ringo eller du exempelvis) så låt dem inte komma nära barnet de intensivaste dagarna. Det går visst att få RS-virus i december och det är mitt barn ett bevis på. Jag har tur att h*n lever.

 • Lotta
  20 december, 2013 at 18:57

  Konstigt att RS-viruset inte ”finns alls” i år då min bebis precis blivit utskriven från sjukhus där han va inlagd i 3 dagar p.g.a just RS.. Men det kanske bara var på låtsas att han fick åka ambulans från vårdcentralen till barnakuten och sen bli inlagd?! Jävligt korkat att säga att det inte finns alls i år när det uppenbarligen gör det! BVC-kärring med noll koll eller?!

 • effie
  20 december, 2013 at 18:57

  Katrin är naiv. Tror på vad folk säger. Hon får lära sig att ifrågasätta.

 • Jag
  20 december, 2013 at 19:26

  Har en bebis på 4 veckor och min sköterska på BVC sa senast igår att jag ska anta mig för att ge mig ut i stora folksamlingar då rs florerar. Bor i Göteborg. Givetvis kan du gå ut och gå men att ge dig ut i affärer är ingen bra ide. Nyfödda kan också få vattkoppor och det är inte att leka med men risken att smittas av det är inte överhängande. Fattar inte vad du får allt ifrån? Och nej du är inte snygg Katrin. Inte ful heller men alldaglig. Du är liten med väldigt korta ben. Stor näsa och tätsittande ögon.

 • Lena
  20 december, 2013 at 19:28

  Har ditt barn inget kön eller varför skriver du h*n? Könslös unge….?

 • Sandra
  20 december, 2013 at 19:35

  Mitt 3:e barn dog nästan av rs virus när han var 2 veckor! Smittades av syskon vilka smittades av mormor som var förkyld när hon var barnvakt åt dem när han föddes! Låg inne 3 veckor och var riktigt dålig vid flera tillfällen. Året var 2009 när det var lugnt med rs virus!

 • Jenny
  20 december, 2013 at 19:45

  Haha din bittra……..
  Kan gissa på att Katrin är snyggare än dig iaf 😉

 • nalle
  20 december, 2013 at 19:46

  Skulle du säga så rakt ut om du träffade henne ???

 • Rebecca
  20 december, 2013 at 20:03

  Jag fick 3 månader innan jag fick börja träna efter mitt ks. Var dock ute på min första barnvagnspromenad efter 4 dagar och sen fortsatte jag att promenera, ökade till Pw och körde ben,armar och rygg och sedan började gymma som vanligt efter 3 månader. Tror bara man ska undvika magträning de 3 första månaderna. Men ja , man känner väl själv vad man klarar och inte 🙂 ibland får man nog lyssna på sin egen kropp mer än vad alla andra säger ha, jag skulle ju enligt många inte ens kunna gå på toaletten själv efter mitt ks. Det skulle vara så hemskt. Det hemskaste var att ta häftstiften enligt mig. Grattis till lillebror !

 • Pernilla
  20 december, 2013 at 20:27

  Tummen upp till dig o dina ”pigga upp” kommentarer, du gör så jag vaknar upp i min dvala!!!!! Tack…….o ha en skön jul/nyår!

 • Lena W
  20 december, 2013 at 20:44

  Snygg, svar nej, tjock svar ja. Nu var ditt inlägg riktigt underhållande.
  Hälsningar L Wahlström

 • jov
  20 december, 2013 at 20:46

  katrin e snygg, även om ögonen sitter tätt. Det är ju helhetsintrycket. Det fattar du väl att det finns snygga människor men där inte allt är perfekt. man kan se ut som persbrant men ha jävligt fula öron osb

 • Catrin
  20 december, 2013 at 20:48

  Vår minsting fick vattkoppor överallt (!) när han var två månader trots att jag haft det (om mamman haft det ska det ge bebisen immun). De sa till oss också när storebror fick vattkoppor att lillebror var säker men ack så fel de hade!

 • M
  20 december, 2013 at 21:24

  Jenny din bitterfitta! Du mår inte så bra va?

 • C
  20 december, 2013 at 21:32

  Kan du inte berätta om du kunde hålla LCHF under graviditeten eller om du var tvungen att ändra det lite för att säkerställa att ditt barn får sitt. Hittar ingen direkt om man ska äta det som gravid eller om man bör avstå.. Frågar för jag själv är gravid och helst inte vill frångå min kost så mycket.

 • Sara
  20 december, 2013 at 21:39

  1. Det är inte barnmorskor som jobbar på bvc, det är distriktsköterskor

  2. Gissa vad? De säger till alla att barnen är fina.
  Surprise!!

 • Anna-Lena- mamma till 3 trollungar, snart 4
  20 december, 2013 at 22:44

  1) RS finns visst i år.
  2) Vattkoppor finns ingen minsta ålder för

 • Mormorn
  20 december, 2013 at 22:55

  På första hembesöket brukar både en barnmorska och en BVC-sköterska komma hem och kolla att allt är okej.
  Ja, vist brukar dom säga till föräldrarna att barnen är fina, självklart.
  Men kika in på Bingos blogg, där finns det fler fina foton på lilla Rambo. Fin är han iallafall, munnen ser ut att vara lika som Ringos, så troligtvis för han det fina leende/skrattet som ”gör” Ringo så söt.

 • Jenny
  20 december, 2013 at 23:12

  Mår utmärkt! 😉
  Måste man må dåligt för att man svarar på en ”elak” kommentar?? Hmmm

 • my
  20 december, 2013 at 23:36

  Jag reagerade på samma sak!
  Hon menar såklart gram hahahaha

 • Sam
  21 december, 2013 at 00:30

  Skaffa dig ett liv Jenny! Du är bara avundsjuk och det vet du.

 • Linda
  21 december, 2013 at 05:08

  Katrin är vacker,

  Generellt handlar det inte om det yttre, du kan vara snygg och smal men vara ett svin, och du kan bara tjock och ful men vara en ängel i ditt hjärta.
  I Katrins fall har jag svårt att bestämma mig. Snygg (?) smal och snäll eller tjock (?) ful och elak ….. Hmmm fundera på den. Spelar väl fan ingen roll hur man ser ut, det viktiga är väl personen och hur genuin man är.
  Karman i slutet vinner 😉

 • Emilie
  21 december, 2013 at 07:59

  Ja i och med att RS är vanlig förkylning har jag svårt att tro att det inte skulle finnas även denna säsongen! Det är vanligt förkylningsvirus, men drabbar små, gamla och sjuka värre och kan leda till lunginflammation.

 • Carrie
  21 december, 2013 at 08:29

  Tycker du att det var det viktiga i hennes berättelse Lena? Skönt att det gick bra trots allt.

 • sandra
  21 december, 2013 at 08:38

  synd du inte tycker det om dig själv annars hade du inte stört dig. Katrin är sjukt snygg, sexigt med självförtroende! Tycker synd om alla er där ute som inte tycker ni själv är snygga. Jobba på det inte för att störa er på filk med hod självkäbsla och gott självförtroende.

 • kim
  21 december, 2013 at 08:39

  Ännu en osäker läsare… skaffa dig självförtroende så slipper du störa dig på snygga människor!

 • sandra
  21 december, 2013 at 08:45

  Så tragiskt att se osäkra kvinnor hoppar på varandra. Katrin är snygg javisst det har jag inga problem att skriva… kanske för jag är trygg i mig själv och mitt eget snygga useende.

  Har man inget snällt att säga så knip käften, simpelt. Måtte vara många olyckliga själar som samlas här.

 • tomten
  21 december, 2013 at 08:46

  Håller med,provocerar för att få kommentarer,Katrin väx upp du är snart 40 år.

 • AnnaErika
  21 december, 2013 at 09:12

  Kräksjukan är inte kul, vår dotter var 3 veckor när hon fick det och då blev vi inlagda på sjukhus med dropp. Hon blev ju smittad av storebror som hade fått det på dagis (förskola, jag vet! )…tack vare min sambos arbetsgivare som tyckte att han skulle komma tillbaka och jobba tidigare fast vi hade bestämt att vi skulle vara hemma 4 veckor efter förlossningen bara för att just skydda oss mot dessa baciller.

 • K
  21 december, 2013 at 09:51

  Inte tack vare (det är/var ju inget positivt!) på grund av din sambos arbetsgivare!!

  Dessutom snackar alla så mycket här. Det är ingen barnmorska som gör hembesök efter förlossningen om man inte betalar för det. En sköterska på bvc kommer som oftast mest haussar upp alla faror och som inte kan ett skit. Oavsett om de kommer hem eller ni åker dit…

 • K
  21 december, 2013 at 10:02

  Skorpion hej!

 • K
  21 december, 2013 at 10:07

  Skorpion Hej och nej jag är inte K men fint bor jag ändå:)

 • Natalie
  21 december, 2013 at 10:38

  Skäms du över namnet Rambo? Bingo skriver namnet hela tiden på sin blogg men du har inte skrivit det en enda gång (vad jag har sett?), du bara refererar till ”han” och ”lillebror”. Blev du övertalad av Bingo att välja namnet Rambo men gillar i själva verket inte namnet?

 • kjk
  21 december, 2013 at 11:40

  Rambo är väl mellan namnet John ska han väl kallas?

 • Lotta
  21 december, 2013 at 11:44

  [email protected]

 • kjk
  21 december, 2013 at 11:51

  Bingos blogg blir bara bättre och bättre medan du står och stampar på samma plats Katrin. Kom igen nu och lägg på ett kol med bloggen.

 • qintus
  21 december, 2013 at 12:16

  Ja Katrin har helt tappat stinget!!!

 • Carrie
  21 december, 2013 at 13:19

  Hahahaha..ni är så jävla töntiga quintus och kjk. Ni hänger på en blogg dag ut och dag in som suger och har tappat stinget. Att Katrin har en av de största bloggarna i Sverige måste ju bero på att hon står och stampar. Men självklart har ni rätt till eran åsikt.

 • laura
  21 december, 2013 at 14:17

  jo jag tycker att jag är snygg men till skillnad från katrin så är jag verkligen det. och det är väl jättebra att hon tycker att hon är snygg. jag menade bara att självbilden är skev.

 • laura
  21 december, 2013 at 14:18

  kära kim, man kan ha gott självförtroende och ändå haspla ur sig bitska kommentarer, din guru katrin är väl ett utmärkt exempel på detta….

 • Skvallerbruden
  21 december, 2013 at 14:24

  Swedishgossips är den nya skvallersidan för dig som älskar att läsa om olika bloggare och deras liv. Här samlar jag det mesta och lite till.
  http://www.nattstad.se/swedishgossips

 • khff
  21 december, 2013 at 15:06

  Lilla gumman hur tänd du än är på Katrin och hur du än försvarar henne så får du inget xxx av henne ändå hon är helt hetro.:) Och du behöver inte ta illa upp över att Bingos blogg är bättre än hennes, det är inte ditt fel lilla gumman.

 • khff
  21 december, 2013 at 15:10

  Du Carrie besök psykolog för du är besatt av Katrin och du kan ändå aldrig få henne,sorgligt men sant

 • Jordgubben
  21 december, 2013 at 15:21

  Carrie när ska du förstå att Katrin INTE är intresserad av dig .

 • Carrie
  21 december, 2013 at 16:17

  Hahaha..men hallå vad är det du inte förstår? Psykolog uppsöker man när man mår dåligt och behöver hjälp. Jag gillar ju att läsa KZ-bloggen. Den får mig att skratta 🙂 Förstår att det är jobbigt för dig att se vilket uppsving i besöksstatistiken det blir nu när bebis kommit och för att inte tala om viktresan. Den ska bli spännande att föllja. Kommer säkert ge många nya följare. Missunnsamhet är aldrig klädsamt 😉 Tjingeling!

 • Lisa
  21 december, 2013 at 16:46

  Questbar är SJUKT äckliga, det tycker alla mina tränande och hälsosamma vänner med, och gräsligt dyra , äter hellre salladsblad

 • kjk
  21 december, 2013 at 16:47

  Carrie du behöver psykolog hjälp pga din besatthet av Katrin. Det kan vara jobbigt för henne då hon har 0 intresse av dig. hon är och kommer INTE att bli intresserad av dig,har du inte lärt dig det att hon inte gillar tillgjorda smöriga typer som dig. Tjingeling.

 • khff
  21 december, 2013 at 16:55

  Carrie är man som du besatt av en annan person så behöver man psykologhjälp. Speciellt då den andra personen har 0 intresse av dig.

 • Jenny
  21 december, 2013 at 17:39

  Avundsjuk på vad ? Jag svarade på en elak kommentar och inget annat. Gillar Katrin, men inte alla bittra människor här inne. Vad vill ni allihopa?

 • Sara
  21 december, 2013 at 17:41

  Typen som kallar sig ”jag” som skriver sin kommentar till Katrin är nog avundsjuk/bitter ??? Hmm. Läs om, läs rätt 🙂
  Mår man bra behöver man inte kommentera andras utseende om man inte vill väl. Det är elakt!!!

 • Carrie
  21 december, 2013 at 17:51

  Nej vad jag förstod det som är Rambo tilltalsnamnet.

 • Carrie
  21 december, 2013 at 17:51

  Nä, nu har du gjort Carrie ledsen! Det här var ett bryskt uppvaknande men kanske behövligt. Menar du att du inte tror att K bryr sig om mig?!?! I kväll är det en sorgsen Carrie som snyftar sig till sömns lyssnades till Love Hurts och it must have been love på repeat, och räkna med att det första jag kommer göra till veckan är att boka tid hos psykolilogen. Damn right! Tack kjkhkkjkhk. Det gjorde ont men det gjorde gott 😉

 • Carrie
  21 december, 2013 at 18:12

  Nej Carrie det är väl John i första namn?

 • L
  21 december, 2013 at 18:55

  Haha, otroligt underhållande att du känner att du behöver hävda dig så otroligt genom bloggen. Och smaken är som baken, och nej i mina ögon är du inte ett dugg snygg, tvärtom. Sen drar i och för sig din hemska personlighet ner helhetsintrycket något enormt. Usch.

 • kjk
  21 december, 2013 at 18:58

  Ja Bingos blogg blir bara bättre och bättre hoppas han fortsätter så. Det finns både djup och känslor i den bloggen.

 • Maria
  21 december, 2013 at 19:00

  Kör en rotavirusvaccinering på sonen! Då slipper man förhoppningsvis kräksjukan, dock inte vinterkräksjukan. Ingen uttorkad bebis, värt varenda krona!

 • ML
  22 december, 2013 at 00:14

  PÅ vissa ställen gör visst barnmorskan hembesök efter förlossningen. Här så kommer både BVC_sköterskan och barnmorskan från MVC hem på besök några dagar/en vecka efter förlossningen

 • Gunilla
  22 december, 2013 at 07:27

  Katrin sjukt snygg.roligaste jag läst på länge.

 • Gunilla
  22 december, 2013 at 07:29

  Sjukt snygg, hahahaha.

 • AnnaErika
  22 december, 2013 at 10:42

  Klart att det inte är positivt! Vilken onödig kommentar.

 • Malin
  23 december, 2013 at 06:05

  Din BM verkar inte helt kompetent, RS som är en helt vanlig förkylning florerar alltid och bebisar under 6månader kan få vattkoppor. Min son hade det när han var 8veckor trots att jag haft det och att han helammades.

 • Malin
  23 december, 2013 at 06:07

  Allt är gott och bra så länge man är sponsrad;-)