Okategoriserade

Tvåbarnschocken

Oj hörrni. Det är mycket nu. Mitt i allt får jag sms från revisorn om att momsen ska in ”omedelbart”. Då låg jag på BB, mitt sår pulserade fortfarande och jag vet inte om jag hade blivit av med katetern eller om jag fortfarande satt fast i sängen. Det gör ont att snittas. Efteråt gör det ont och man känner sig väldigt skör. Man kan absolut inte skratta eller hosta. Jag minns inte snittet från förra gången eftersom jag då fick så mycket morfin som jag typ inte tål så jag minns inte alls hur man kommer igång med amning, hur man kissar, bajsar, reser sig upp allt det där.

Den här gången gick allt så bra, redan samma dag som jag opererats tog jag mig en promenad till toaletten för att sen återvända till sängen igen. Dag två tog de ur katetern och jag kissade – milstolpe nummer ett vid snitt – och dag tre fick vi åka hem. Jag vet inte om jag var helt redo för att åka hem men doktor Danuta och barnmorskan tyckte att jag var i ”toppform” så det fanns ingen anledning för mig att ligga kvar på sjukhuset. Ont skulle jag ha och det kunde jag lika gärna ha hemma. Så med två påsar ”lite starkare” piller åkte vi hem till Ringo. Dag tre… mjölken hade inte runnit till och jag hade ingen aning om vad som väntade. Jag mindes helt enkelt inte den lilla upplevelsen.

Förlossningen gick väldigt bra och det är absolut som alla säger. Ett planerat snitt är fantastiskt. Förmodligen för att man är så livrädd att det inte kan bli annat än en positiv överraskning. Men visst för all del det går fort och det känns inte alls. Några små tråkigheter kan jag tycka. Den första sköterskan som kom för att sätta kanylerna på mig stank rök. Omedelbart påpekade jag för henne att hon luktade rök. ”Det var inget som passade”, sa hon. Nåt sånt sa hon jag minns inte exakt. Jag svarade inte för en nyrökt person luktar helt okej. Jag är en gammal rökare så en färsk cigarettlukt kan jag hantera. Problemet var bara att ju längre hon stod vid mig desto mer förvandlades lukten till gammal askopp-lukt och jag höll på att kräkas. I kombination med att hon visade noll respekt för min sprutfobi och krossade min hand till ett ”oj där spräckte jag ett blodkärl”-kommentar började jag att ledsna. När jag såg blodfläckar på min skjorta och på min brits innan hon ens lyckats sätta kanylen och det faktum att hon nu stank gammal fimp gjorde att jag fick henne utbytt. Hon var nämligen den som hade fått uppgiften att flåsa två centimeter från mitt ansikte under hela operationen så det var ju inte aktuellt.

Ny sköterska som luktade gott både i munnen och i kläderna. Hon fick flåsa hur nära hon ville. Det borde vara lag på rökfri sjukhuspersonal tycker jag. Jag tycker det. Så var det dags för ryggbedövningen och jag skulle spinna som en katt. ”Visst sätter du nålen där jag har Emla-plåstret?”, undrade jag där jag låg. Fortfarande spruträdd. ”Vem har satt det där plåstret?”, hörde jag henne säga. ”Det är jag”, svarade Bingo. Gapflabb i hela operationssalen. Inte en person höll emot. ”Det är en narkosläkare som har ritat ut var vi ska sätta det”, kommenterar Bingo och genast var de igång ”De funkar ändå inte de där plåstren” ”Det är bara psykologiskt” säger sköterskan framför mig. Hon med den goda lukten. Då blev jag sur. ”Det som ni gör nu är inte vidare psykologiskt kan jag meddela”, sa jag argt och då höll alla käft i alla fall. Ryggbedövningen gjorde inte ont och det var lugnt men jag kan fortfarande inte förstå varför de envisades med att skrämma upp mig så. Helt i onödan.

Sen kom Danuta och allt var som en Steve Wonder-melodi. Näe förlåt, jag fick lugnande först. Sen var allt som en Steve Wonder-melodi. På några minuter var det över. Sen låg lille Ringo-kopian på mitt bröst och allt var frid och fröjd. Bingo grät, klippte navelsträng, vägde (3600), mätte (50 cm), antecknade klockslag 11.11 vilket är helt sjukt. Hur kunde vi få ut vår son 11.11? Det är ett JÄVLA MIRAKEL och jag kan fortfarande inte tro att det är sant. Varje dag när jag ser att klockan visar 11.11 så blundar jag och önskar mig saker och den 10 december 11.11 födde vi en människa så nära perfektion man kan komma. Otroligt. För mig är det otroligt.

Fyra timmar på uppvak. Det är hemskt att vara förlamad i hela kroppen. Till och med amningen kändes inte för att jag var så förlamad. Tänk om det skulle stanna så. Panik-känsla faktiskt.

Sen mat, dryck och total chock över det lilla barnet. Samma chock som med Ringo. Lyckan är så överväldigande och känslan är total. I ett dygn. Redan dagen efter kom paniken. Hur är det med Ringo? Vad sa han när han vaknade utan oss hemma? Är han ledsen på dagis? Ringer dagis. Får veta att han är okej. Lite mer tröstsökande hos personalen än vanligt. Ångest. Bingo får åka in och hämta Ringo och Nova och komma ut. Oj! Jobbigt. Jobbigare än vad jag trott. Ringo vill inte alls sitta och se på lillebror, klappa honom på huvudet och kela med sin mamma. Ringo vill springa i korridoren, åka upp och ner hysteriskt i sängen, skjuta iväg polisbilen med blåljus i den perfekta korridoren, fråga om allt, peta på allt… mitt blodtryck sjönk som en sten. ”Du måste vila”, sa sköterskan. Bingo åkte in med barnen igen. Kom tillbaka med glass och tidningar till mig.

Oj, hade jag behov av att skriva lite eller? Och nu måste jag avsluta för nu vaknar det där lilla undret. Och jag som inte ens har kommit till tvåbarnschocken, ha ha ha. Kommer till den nästa gång jag är hemma ensam och har chans att skriva. Inatt rann i alla fall mjölken till och det var ju FUCKING HELL hur kunde jag glömma?? Jag mindes på en gång när det skedde dock. Sen fick jag inte igång vänstra tutten så den har jag och lillen kämpat med hela dagen. Jag har masserat och han har hjälpt mig att suga. I protest för det kom ju inget. Tänk er en tutte fylld med cement. Det är ingen underdrift. Nu är det löst. Vi löste det tillsammans! Snart kommer de andra hem också och då är det full rulle igen. Oj oj oj. Det kommer att bli bra. Det kommer att bli bra. Så fort som jag bara kan röra mig normalt igen så blir det bra…
Katrins Snapshots

Att han dessutom får bära Ringos bebiskläder gör ju inte saken lättare. De är identiska. Väldigt kittlande upplevelse detta!

You Might Also Like

 • Petra
  14 december, 2013 at 19:10

  Så söt!!!!!

 • Ina
  14 december, 2013 at 19:17

  Lillebror föddes 10/12 11:11 år 2013

  Siffrorna : 10 11 12 13 (inte på rad men ändå lite sjukt) – spela på lotto?

 • Gunilla
  14 december, 2013 at 19:20

  Kul att höra om din förlossning. Han är så himla söt den lille. Kram 🙂

 • Börje
  14 december, 2013 at 19:22

  Han ser ut som en boxare med knäckt nos

 • Mini
  14 december, 2013 at 19:23

  Åh jag kommer såklart ihåg när vår andra flicka kom för 6 år sedan, med snitt. Vår första föddes 06, vaginalt…..Snittet var den mest underbara upplevelsen. Det var lycka, på riktigt! Synd att rökaren fick ta lite udd av er upplevelse.
  Jag är nyfiken på vad du tycker nu. Snitt vr vaggan?
  Efter en riktigt jobbig vagga så var snittet för mig en sann ” walk in the park”
  Kram o lycka med era fina killar 🙂

 • Ann.B
  14 december, 2013 at 19:26

  Sååå vacker han är!
  Grattis till er alla!
  Ja det är inte dubbelt så mycket jobb mm med två barn,det blir mer 4 gånger så jobbigt,mycket.
  Men det blir också massa mer kärlek o skratt.
  Ni kommer fixa det fint!
  Kram.

 • Abc
  14 december, 2013 at 19:30

  Vad heter sonen? Vad blir det; Bingo, Ringo och…?

 • jordgubb
  14 december, 2013 at 19:36

  Petra din email adress synes för mig. Du kommer från västkusten är född 68 det kunde jag se tack vare din email adress. Katrin du borde nog gå igenom din blogg och rätta till det hela.

 • Gossenstjej
  14 december, 2013 at 19:41

  Åh va söt han är 🙂 Sen när du har tid kan du inte lägga ut bilder både på Ringo och Rambo när Ringo är lika liten.
  Grattis än en gång !!

 • Espana
  14 december, 2013 at 20:09

  Ni behöver lugn och ro du och lille söte John ,då kommer mjölken…
  Be resten av familjen att dra.. nä, skojar bara,! Men de måste låta er två komma underfund med varandra i lugn och ro utan en massa störande moment, dem får Bingo ta hand om så länge då ordnar sig nog allt ska du se.

 • Margareta
  14 december, 2013 at 20:36

  Grattis till eran son!
  Han är helt juvlig att titta på, var länge sen jag såg en SÅ söt bebies

 • Erica
  14 december, 2013 at 20:37

  Min flicka föddes 02.02 och min son 23.23.
  Tycker jag är fränt. Han är fin din Rambo. Och självklart din Ringo också!

 • Lisa
  14 december, 2013 at 20:44

  Stort grattis till fina Lill killen, tror denna gosse får dina bruna ögon, lika mörka som vår dotter var och hon blev brun ögd utan någon av oss är det..

 • Anna
  14 december, 2013 at 20:48

  Oh så söt… Det borde absolut vara rök förbud, väldigt osmakligt att få gammal rökandedräkt i ansiktet, burr. Och väldigt önödigt att skrämma upp dej, fy och skäms på personalen lite grann (jobbar på förl/bb) men skönt att du blev nöjd med förlossningen. Lycka till med allt

 • Sara
  14 december, 2013 at 20:55

  Kan du inte lägga upp bild på Ringo som liten och lille Rambo så man kan se likheten? 🙂

 • Sara
  14 december, 2013 at 21:03

  Sara, din e-mail adress syns i mitt fält.
  Detta är fjärde gången olika e-mailadresser dyker
  upp i kommentera fältet.

 • P
  14 december, 2013 at 22:07

  Åh, vad fin han är! Grattis, till finungen 😉

 • P
  14 december, 2013 at 22:12

  Alla nyfödda har mörka ögon. Man kan inte se den verkliga färgen än på länge.

 • Lea
  14 december, 2013 at 22:16

  Vilket underbart fint barn! Han har inte det där typiska, skrynkliga nyfödd-utseendet utan mer ett ”riktigt” utseende eller hur man ska säga. Otroligt fin kille, GRATTIS!!!!

 • maria
  14 december, 2013 at 22:22

  ALLA barn verkligen? Då måste min son vara en alien för han har fortfarande blå ögon.

 • Host
  14 december, 2013 at 22:27

  Och varför är du då så dum och skriver ut det här?!?! Tänk lite!

 • Anonym
  14 december, 2013 at 22:32

  JOHN !!!

 • ML
  14 december, 2013 at 23:19

  Han är så söt så din lilla kille. Minns när RIngo var nyfödd vad jag tyckte att han var söt. Det är inte så ofta nyfödda är riktigt söta, men han var det. Särskilt bebisarna som är tagna med snitt blir ju också mycket finare än de som fötts vanliga vägen. Dom brukar vara lite tillplattade här och där det första dagarna.
  Tror också att denna lilla kille blir mörkare än Ringo. Kanske mörk men lik Bingo till dragen, precis tvärtemot Ringo. Kan inte sen någon lik mellan Ringo och denna lillla, vad han nu ska heta? Rambo? John, eller vad?
  Lycka till!

 • Moa
  14 december, 2013 at 23:20

  Dom ser ju oftast finare ut när dom har tagit snitt….

 • anonym
  14 december, 2013 at 23:43

  Fortfarande blå ögon? Varför skulle dom inte vara det? Alla barn föds med mörka (blå eller brun, svårt att avgöra ofta) ögon, sen ändrar dom färg ,men kan ju också bli mörka. En av de mina fick bruna ögon när hon var omkring 1 år, efter att ha fötts med mörka ögon som sen blev blå, men är nu bruna. Andra barnet föddes med mörka ögon och dom blev bruna nästan på en gång.

 • Emma
  14 december, 2013 at 23:47

  131210 11.11 – coolt!

 • Lina
  15 december, 2013 at 00:03

  Men seriöst? Vad tror du man kan göra med informationen Petra, född 68 från västkusten? Inte nånting.

 • Zarah
  15 december, 2013 at 00:57

  FEL E-POST ADRESS

 • Zarah
  15 december, 2013 at 00:59

  Fel e-post adress
  Varför??

 • Kristina
  15 december, 2013 at 04:03

  Så söt;)

  Föder man vaginalt så läker man fortare och allt är betydligt mycket lättare!
  Tyckte min häftning(stygn) sprack i ett och att det var ett h-vete första veckorna…
  Akutsnitt efter tre dagar på BB:(
  Nr 2 och 3 kom ut rätt och snabbt, så underbart och minimal smärta:))
  Fast alla tycker ju olika:))

 • Anna
  15 december, 2013 at 04:22

  Man ser verkligen att det är en liten pojke på dragen.
  Söt, men har han inte lite större näsa än vad Ringo hade som bebis?

 • Cathrine
  15 december, 2013 at 07:38

  Sköterskor/läkare som röker och tar hand om sina pasienter efter vore bra nog att tvätta händerna med tex dynamit och spray munnen med mun vatten eller vad det nu heter. Finns ju masssa sådant numera. Har med stött på liknande händelser och det är urtrist! De tänker ej på från vad nån annan tänker/luktar eller ser på saken. Den blir så mycker starkare för en person som EJ röker

 • Zarah
  15 december, 2013 at 08:15

  Håller med dig. Självklart ska man byta kläderna med. Fd rökare och undersköterska.

 • Zarah
  15 december, 2013 at 08:16

  Självklart! Och även byta kläder. Fd rökare och undersköterska

 • Zarah
  15 december, 2013 at 08:17

  Självklart och även byta kläder. Fd rökare och uska

 • Kelly
  15 december, 2013 at 08:28

  Spillde sjuksköterskan blod på dig Gud så hemskt. hon borde få en erinran! Du får anmäla henne!

 • åda
  15 december, 2013 at 08:38

  Varför denna kovändning. De tyckte kanske att de var roliga när de lurade i folk att han skulle heta Rambo. Även i media

 • amber
  15 december, 2013 at 08:43

  På det sjukhuset som jag jöbbar. Måste vi byta kläder när vi skall röka.

 • ängla
  15 december, 2013 at 09:14

  Måste väl få uppmärksamhet på något sätt som s k kändisar. Trams!

 • Marie
  15 december, 2013 at 09:50

  Fel …dom flesta barn i Sverige föds med blåa ögon

 • Anna
  15 december, 2013 at 10:31

  Jag tycker d är äckligt när patienter luktar rök. Blä vad äckligt det är. De borde inte få röka.

 • Fia
  15 december, 2013 at 12:03

  Det är helt omöjligt att ens barn får bruna ögon om varken mamma eller pappa har det (googla)
  Är du blåögd har du endast blåa anlag i dig och kan endast föra det vidare. Är du däremot brunögd kan du ha alla anlag i dig och föra vidare.
  Så låt säga att både du och din man är blåögda och ditt barn är brunögd, så är pappan omöjligt biologisk pappa. Som sagt Googla och låt hoppas att ”pappan” inte gör detsamma 😉

 • KP
  15 december, 2013 at 12:43

  Men de får fler problem med andningen osv…

 • Linn
  15 december, 2013 at 12:58

  Jag har blåa ögon. Min mamma har bruna och min pappa blåa, vilket gör att jag har anlag för bruna ögon. Enkel genetik från högstadiet.

 • Linn
  15 december, 2013 at 13:14

  Eller så ligger genen latent och hoppar över mamma/pappas generation. Allt är inte svart och vitt i genetik.

 • Jordgubben
  15 december, 2013 at 13:35

  Email adresser syns igen så snälla rara ni använd INTE era för och efternamn som emailadress på Katrins blogg utan skapa en helt annan för jag antar att ni vill vara privata. En av er har L…………..förnamn och L …………..troligtvis efternamn. Eller låt tills vidare bli att skriva här tills de ordnat upp det.

 • Elli
  15 december, 2013 at 13:59

  Extremt lik Bingo!!

 • anonym
  15 december, 2013 at 14:33

  Varför kommer andra personers E post adr hela tiden upp i mitt fält. Det är mycket irriterande

 • laura
  15 december, 2013 at 14:38

  Borde delas ut gratis nikotintuggummin till alla landstingsanställda inom sjukvården. Så sparas kostnaderna för alla rökpauser in vilket borde gå jämt upp med kostnaden för tuggumminen. För att inte nämna vilket uppsving för hygienen på sjukhusen..

 • sandra
  15 december, 2013 at 15:07

  Min mamma sittade alla 4 gånger men det fanns inget alternativ, ingen av oss har några problem med allergier eller andra hälsoproblemsom alla tyckd ha idag nästan

 • Johanna
  15 december, 2013 at 15:53

  Hon födde inte vaginalt sist

 • anna
  15 december, 2013 at 15:55

  Mejla mig mejla mig

 • Fia
  15 december, 2013 at 16:17

  Folks hela namn kommer fram här nu.. väldigt märkligt. På e-posten står det nu Fia från Malmö. Kan du inte åtgärda detta Katrin?

 • Fia
  15 december, 2013 at 16:17

  Väldigt störande att man ser alla andras e-mail adresser. Går inte det att åtgärda?

 • Fia
  15 december, 2013 at 16:18

  Nej det stämmer inte!

  Två personer som har bruna ögon kan få barn med blåa ögon om BÅDA föräldrarna har den blåa genen i sig.

  Men två föräldrar med blåa ögon KAN INTE få ett brunögt barn pga att de omöjligt bär på den dominanta genen brun, för då skulle denne ha bruna ögon.

  Du är antingen BB (endast brunt) Bb (brunt med anlag av blått)
  Eller bb (är blåögd och har endast anlag av blått)

  DETTA får man lära sig på genetiken i skolan…

  Läs på eller kolla på filmen ”Hans och Hennes” där är de lättförklarat om man inte kan läsa engelska forskningsresultat.

  Sorry att behöva säga det. Men otroheten är ett faktum!

 • otelia
  15 december, 2013 at 16:22

  Ja så slipper vi som inte röker, arbeta för dem oxå, när de är ute och röker!!!

 • jordgubb
  15 december, 2013 at 16:53

  Ja jag håller med om att det är irriterande

 • Sara
  15 december, 2013 at 17:37

  jag tycker inte att han är så lik Ringo, däremot väldigt lik dig! Roligt att ni får en som är lik bingo och en son är lik dig 🙂 Grattis till allt!

 • J
  15 december, 2013 at 18:01

  Men herregud vilken dålig personal du råkade ut för…

 • pelle
  15 december, 2013 at 19:34

  Ja säg vad Katrin inte råkar ut för?……

 • ölle
  15 december, 2013 at 19:49

  Kan det bero på Katrins inställning till sjukvårdspersonalen Hon tror ju att de inte gör någonting enl tidigre inlägg! Vad gör de!!!

 • Hyrestanten
  15 december, 2013 at 20:02

  Ja, det är vidrigt med ciggarettstinkande personal när man är sjuk och kanske extra känslig. Håller med, det borde vara förbjudet.
  Det är tufft innan amningen kommit igång och innan man vant sig vid ett till barn och tuffare när man är snittad. Hoppas att allt går så smidigt som möjligt.

 • anonym
  15 december, 2013 at 20:14

  Vet personal som vägrade gå in till Katrin, när hon var inlagd. Nu väntar repressalier

 • Gina
  15 december, 2013 at 20:38

  Ja fy fan för rökande sjukvårdspersonal Ge dem sparken om de inte slutar att röka

 • elin
  15 december, 2013 at 21:17

  Hahaha!!!!

 • elin
  15 december, 2013 at 21:19

  Elin Hansson varför skriver jag kommentar i ditt namn?!?

 • UlrikaZ
  15 december, 2013 at 21:44

  Inte Rambo – First Blood /Tvekampen är inte en positiv historia. Jag tycker Zingo i så fall, om man får döpa till det.

 • Malou
  15 december, 2013 at 23:39

  Ett eget litet Beatles på gång?!

 • agda
  16 december, 2013 at 01:05

  kolla in min sångvide men ha lågt ljud pga kvaliten!:) http://www.youtube.com/watch?v=qIIKsB_tV1c

 • Anna
  16 december, 2013 at 02:02

  Hej!

  Grattis till er lille sötnos!

  Trist med den där sköterskan. Mitt tips är att du tar dig tiden att anmäla till patientnämnden. SJUKT viktigt att man anmäler när man blivit illa bemött. Jag anmälde min fd gynekolog för att hon betedde sig som en jävla idiot rent ut sagt.

  Väl mött, A.

 • anonym
  16 december, 2013 at 04:37

  Ja bara anmäl fanskapet. De tror de kan behandla folk hur som helst bara för att det är personalbrist. Hon är ju redan UTHÄNGD här på din blogg.

 • roffe
  16 december, 2013 at 09:44

  Katrin skall behandlas med silkesvantar. Hon är en ”kändis”

 • Eleonor
  16 december, 2013 at 12:06

  Men vilken sötnos! Och vad härligt att allt gick bra, grattis! 🙂

 • Josefine
  16 december, 2013 at 12:27

  Här står det nu att det är Josefine som kommenterat.
  Hur som, fortsatt lycka till som 2-barnsmorsa önskar en 4-barnsmorsa 🙂

 • Louise
  16 december, 2013 at 13:48

  ÄLSKLING på tröjan , gulligt.

 • anna
  16 december, 2013 at 13:51

  jag väntar fortfarande

 • sanna
  16 december, 2013 at 14:02

  Minns detta som igår när jag blev tvåbarnsmamma för snart ett år sedan. De första veckorna var inte vad jag väntat mig. Underbara, jobbiga, ångestfulla och stressiga. Det blir bättre!

 • fanny
  16 december, 2013 at 14:12

  Hej Fia W här kommer en kommentar från mig på din E-post adr. Undrar när Katrin skal fixa detta!

 • elin
  16 december, 2013 at 14:51

  Vad för typ av bokstäver har jag då? Som är grönögd…..;)

 • Emma
  16 december, 2013 at 16:19

  Så söt liten bebis ni fått!!

 • Anna
  16 december, 2013 at 16:21

  Det är ju inte ok att andras e-post adresser syns när jag man har kommenterat.
  Finns det ingen som hjälper Katrin med bloggen som kan fixa detta??

 • alex
  16 december, 2013 at 16:39

  är Danuta en rumänsk läkare?

 • Karolina
  16 december, 2013 at 16:51

  haha jaja

 • Karolina
  16 december, 2013 at 17:01

  ….och jag är inte Camilla Andersson som kallar sig Karolina 🙂
  Hoppas det går bra hemma för dig med barnen och allt runt omkring!
  Vad ska lillgrabben heta då, tro?

 • Christoffer
  16 december, 2013 at 17:03

  vilka små fötter

 • M
  16 december, 2013 at 17:08

  Tips på killnamn: Rio!!!!!
  Bingo, Ringo och Rio
  =D

 • roffe
  16 december, 2013 at 17:25

  men han heter ju Rambo.

 • roffe
  16 december, 2013 at 17:28

  Sorry. Jag tänkte fel. 🙂

 • xantor
  16 december, 2013 at 17:34

  Kan du inte skriva vad den hemska sjuksköterskan heter. Så kan vi mobba henne. så vi slipper sådana personer inom vården!

 • tuva
  16 december, 2013 at 17:37

  Skall det börjas om igen nu???

 • nn
  16 december, 2013 at 17:47

  Tycker du det bri……@………..com

 • roffe
  16 december, 2013 at 17:55

  Varför kommenterar du i mitt namn. Har mina uppgifter kommit upp i dina fält. Nu får verkligen Katrin ta tag i detta!

 • xantor
  16 december, 2013 at 18:31

  Ja du nn. Det är en hitta på adress, tills Katrin fixar bloggen. Vill inte att min e mai adress ska komma ut til vem som helst

 • anna
  16 december, 2013 at 18:51

  Upp till bevis ROFFE eller vad du nu heter som HELA tiden jamssar om detta med kommentarerna. Mejla mig, eller ännu bättre, skriv ut min e-mejladress här i kommentarerna. Gör det så ser vi om det stämmer att du verkligen ser andras uppgifter! Du har mitt lov. Om du inte gör det efter denna kommentar så vet vi ju att du bluffar

 • roffe
  16 december, 2013 at 18:51

  När hon n u fixar den och nu heter jag visst roffe och ”lånar” din email adress ofrivilligt.:)

 • Fia
  16 december, 2013 at 18:58

  ??

 • anna
  16 december, 2013 at 19:13

  Jag heter inte anna och har inte kalsong till mail adress….

 • anna
  17 december, 2013 at 11:49

  Katrin är hackad!!! på RIKTIGT!!! Jävla Roffe alltså 🙁 Ditt satan.

 • roffe
  17 december, 2013 at 12:49

  stäm mig bara, är så rädd

 • Maja
  20 december, 2013 at 00:03

  Du är ju en riktigt kärring! Va glad över att du får hjälp! Fan spelar de för roll om sjuksköterskan rökt! Tänk på dom som inte får någon hjälp överhuvudtaget !

 • Linda
  28 december, 2013 at 12:17

  Min dotter kom också 11.11 😉