Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Asså jag längtar så mycket efter att vara smal igen. Se ut så här. Precis såhär @monikanisell. Det är så jobbigt att vara tjock. Jobbigt på alla sätt och vis. Fast det värsta är röven och låren. De köttiga låren och den grötiga röven. Men snart ser jag ut så här igen. Till våren för att vara mer exakt.

You Might Also Like

 • Natali
  8 december, 2013 at 23:31

  Hej, Katrin!
  Hur kan man kontakta dig?

  MVH Natali

 • Linda
  8 december, 2013 at 23:57

  Fick mitt tredje barn den 5 Augusti och har gått ner de jag gick upp , plus lite till 🙂

 • Tina
  9 december, 2013 at 00:29

  Katrin!
  Gör som Emma skrev i tidigare inlägg!
  Låt Bingo hämta Ringo några timmar innan ni ska åka hem på fredag så får Ringo träffa Lillebror på sjukhuset. Han kan få hjälpa till och packa ner saker och klä på Lillebror innan ni alla åker hem. Det var väl en jättebra idé!

 • Anna Pesic Sandor
  9 december, 2013 at 00:38

  Måste bara säga att din butikschef i Sturegallerian är så söt, snäll och serviceminded. Jag var/är fortfarande ganska skeptisk och osäker ang Lchf men hon var väldigt duktig och förklarade på ett superbra sätt vilka produkter som var för mig. Slutade med att jag oplanerat köpte grejer för 500kr och kommer definitivt gå med i Lchf klubben!

  Ville bara säga det <3

 • Luna
  9 december, 2013 at 08:04

  Ser ut såhär en önsketänkande från din sida
  Du är hela 37 år, rynkig o slapp men visst om du klär dig som en tonårig men en rosett i håret kan du göra dagen roligare för oss andra
  Tant det är vad du är 🙂

 • S
  9 december, 2013 at 08:10

  Åldern har ingen betydelse… Har du inte fattat det? Ditt namn säger ju allt LUNA du lever i en annan värld!!!

 • ammi
  9 december, 2013 at 08:28

  smal?! jag ser ingenskillnad förutom det stora magen

 • Linda
  9 december, 2013 at 08:43

  Varför så elak ??

 • anonym
  9 december, 2013 at 08:58

  Ja hoppet är det sista som överger en!!!

 • nina
  9 december, 2013 at 09:07

  Med Katrin som chef. måste man vara SÖT och snäll. Annars är det adjö!

 • tjockalotta
  9 december, 2013 at 09:11

  Om du får hängande hud. går hudflikarna att operera bort. Du blir ju inte yngre precis. Det är bara till att acceptera.

 • Cleo
  9 december, 2013 at 09:18

  Lycka till nu med bebis och allt..tror utan tvekan att du kommer vara sådär smal till våren, bra mål 🙂

 • DeMarkey - LiveYourDreams!
  9 december, 2013 at 09:30

  Undrar alltid varför du måste vara så vulgär. Vet att det är din stil men bara undrar om du har behov av att vara det eller bara en grej du gör på bloggen för att vara provocerande? Nyfiken.

  Hur som så är du jätte fin på bilden och jag förstår helt din känsla av att känna sig tjock. Gick upp 35 kilo med mina barn och har ännu inte klarat av att gå ner allt men är halvvägs. Är inte så bra på kost eller ens träning men försöker lära mig.

  Håll ut bara, snart är du där. =)
  Juliga kramar

 • Me
  9 december, 2013 at 09:35

  Är du dum i huvudet Luna? Antagligen är du typ 12 och vet ingenting… Varför skulle man inte kunna klä sig sådär när man är 37? Och om vi ska vara petiga är hon 36 😉

 • anonym
  9 december, 2013 at 09:42

  Ja hela livet går bara ut på att vara SMAL. Allt annat är oväsentligt Katrin är så ENFALDIG!

 • Denise
  9 december, 2013 at 09:53

  Hon är väl inte polska för ingenting!

 • Annika
  9 december, 2013 at 10:27

  Say what?! Jag är fan snart 40 och jag ser inte ut som en tant! Att huden blri slapp, ja det drabbar de flesta. Även dig sinom tid Luna.

 • Anna
  9 december, 2013 at 11:59

  Jag fick mitt tredje barn för 2 veckor sedan och har också gått ner det jag gick upp… Intresseklubben antecknar liksom… =)

  En mycket snygg bild på dig Katrin!

 • Lisa
  9 december, 2013 at 12:40

  Har följt dig i flera år, vill bara önska dig lycka till med bebis. Spännande!!

 • Fia
  9 december, 2013 at 15:37

  Jag fick mitt andra barn i fredags å ser smal å snygg ut nu! Det syns inte att man varit gravid!

 • Carrie
  9 december, 2013 at 16:20

  Jag fick mitt sjätte barn igår kväll och är redan smal o helt platt om magen, inte en enda bristning fick jag ! Och det var givetvis det första jag kollade efter att fött barnet, inga bristningar check !

 • Jenny
  9 december, 2013 at 16:59

  Huvudsaken man är nöjd med sig själv.
  Och att vara smal är kanske det hon vill? 😉

 • Anonum
  9 december, 2013 at 18:00

  Vore väl viktigare att ungen är frisk och inte blir sjuk av folk som är kräksjuka men jobbar ändå när du skall operera ut ungen..Så sjukt att tänka på vikten istället för att fokusera på att ge dina barn bra omsorg och närvaro..

 • P
  9 december, 2013 at 19:00

  Så du tror att hon väljer att vara smal i stället för ett friskt barn???
  Är du så korkad på riktigt???

 • Bea
  9 december, 2013 at 20:24

  Jo men vad sägs om boobsen!? Det finns ju också fördelar!

  Lycka till imorgon!

 • Kristina
  10 december, 2013 at 01:14

  Inte jag heller.

 • Nina
  10 december, 2013 at 05:52

  Jag födde mitt andra barn för 3.5 månader sen, har väl 6 kg kvar till startvikt. Kom i mina favvobrallor för några dagar sen, och då tycker jag att jag e dålig på att komma iväg å träna, äter väl lite som jag vill (drar ner på kolhydrater litegrann) och ska ta hand om 2 barn däremellan. Syns på benen och magen att jag fött barn, massa bristningar och hänger lite. Men vetni?! Jag stressar inte, jag mår BRA i hjärtat, mina barn mår bra för att JAG tar hand om dem och ger dom kärlek (ja min man också). Mina barn kommer först, sen jag. Bara de och min man mår bra, så ger jag blanka fan i om jag har lite bristningar eller väger lite för mkt. Sjuk värld vi lever i, där en s.k smalhets pågår…där vi stressar så med utseende och materiella ting att vi glömmer barnen.
  Mår du bra i hjärtat, så ska du se att allt annat löser sig också.

 • anna
  10 december, 2013 at 11:30

  Ja ja smal hit o smal dit. Hoppas allt går bra med snittet och att Ringo tar det hela bra.
  Smal får du jobba på sen, nu gäller andra saker. Jag väger 111 kg så i mina ögon är du ju inte fet precis….

 • Hanna
  10 december, 2013 at 22:37

  jag fick mitt tjugo tredje barn för två timmar sedan och har redan magrutorna tillbaka. Halelulja