Okategoriserade

Jag får skärpa mig – helt enkelt

Det tog mig exakt tio minuter att ångra mitt förra inlägg. Alltså snälla jag har varit ihop med snubben i nästan fem år kom jag just på att han är en sprattelgubbe utan vuxenpoäng?? Jag antar att det här förhållandet är baserat på min stabila grund och när den inte finns där så går det inte så bra. Min stabila grund är sjukt bräcklig just nu kan jag säga. Fjanten kom nyligen hem för att lämna bilen tror jag. Vi bytte ett par ord med varandra. Jag sur, han sprallig och happy. ”När kommer du hem idag?”, undrade jag för att kunna planera lite – jag vet helt sjukt men jag har ju den där egenskapen. JAG MÅSTE PLANERA. ”Jag kommer inte så sent men jag har en plåtning klockan fem så efter den kommer jag”, sa han glatt. Jag är inte dum i huvudet, jag kräver inte att han ska ge mig en tid på en plåtning. Jag vet hur en plåtning går till. JAG FATTAR ATT DET ÄR ETT KREATIVT ARBETE SOM KRÄVER SIN TID. Jag vill bara veta att han inte kommer hem fyra på morgonen. Sen om han kommer åtta, nio eller tio skiter jag i. Jag kollar ”House of Cards” nu så det så. Istället frågar jag ”Vem ska du plåta?”. ”Det vet du”, svarar Bingo i dörröppningen. ”Nä det vet jag inte”, svarar jag och killen fullkomligt bryter ihop. Han skrattar så tårarna sprutar, tar sig över magen och viker sig dubbelt. ”Asså hur gammal är du?!”, pressar han fram mellan skrattsalvorna ha ha ha ha ho ho ho ho… Nu förstår jag att det är nåt band som heter ”Det vet du” så nu kan jag inte låta bli att dra i mungipan. Herregud, jag är ihop med ett barn. Han kommer alltid att vara ett barn. Fast när jag berättade för min väninnan igår att han tömmer diskmaskinen utan att jag ber honom om det så blev hon asimpad. Det kan alltid bli värre kära vänner. Och han är kul det är han. Han är inte tjurig, gubbig eller trist. Han är kul.
Katrins Snapshots

Han vill tatuera sin hals. Jag har sagt att det är lika med separation.

You Might Also Like

 • Jessica
  4 december, 2013 at 12:06

  Jo att han är glad är ju ett stort plus iallafall! 🙂 men fan han måste ju bete sig som en familjefader och inte som en tonåring. Kan man tycka va!??

 • Pia
  4 december, 2013 at 12:09

  Hahah, det är iallafall roligt att läsa dina inlägg.
  En jättefin bild på din kille.

 • lisen
  4 december, 2013 at 12:09

  Herregud! Du curlar honom! Tur att han är glad. Men han kommer tattuera sin hals också för han skiter i vad du tycker.

 • Melissa
  4 december, 2013 at 12:25

  Hahaha ååå vad jag känner igen mig i det hela. Självklart är våra killar barn i vuxna manskroppar, de är ju trots allt MÄN. Och tur är det att man är olika, hade aldrig pallat va med nån som är som mig.

 • Carrie
  4 december, 2013 at 12:29

  Jag tänker bara angående den här halstatueringen. Vad gör det för skillnad? Han verkar ju inte ha sparat på bläcket på övriga kroppen. Är det extra wt att ha en tatuering just på halsen eller beror det på något annat? Typ att det åtminstone ska gå att dölja när man har kläder på. Bara en fundering.

 • Anette
  4 december, 2013 at 12:54

  Funderar lite på hur länge han klarar stå ut med Katrin.
  Att hon på ett otrevligt vis hänger ut den hon lever med i en blogg gör ju knappast att kärleken växer sig starkare.

 • Stina
  4 december, 2013 at 13:00

  Det gör han också.

 • Emma
  4 december, 2013 at 13:02

  Du har inte barn va?

 • Anna C
  4 december, 2013 at 13:16

  Det där kan bli ett riktigt jäkla problem. Man kan inte ändra en människa i grunden. Du vill nog inte heller att Bingo ska bli som du. Det var väl hans glädje och barnslighet du föll för?
  Du borde gå i KBT och lära dig att koppla av behovet att kontrollera allt i ditt liv. Du har all rätt att kontrollera ditt eget liv och dina affärer, men om du kan släppa kontrollen över din partner har er relation mycket större chanser att överleva.

 • Granne
  4 december, 2013 at 13:26

  Ofta dras man nog till sin motsats. Själv var jag sjukt noga med att välja en karl som drar halva lasset. Behöver aldrig tjata. Han vet lika bra som jag vad som ska göras. Men det finns saker att tjafsa om ändå. Som tur är. Annars blir det nog tråkigt.

 • bingolotta
  4 december, 2013 at 13:49

  Hur kan du hänga ut Bingo på det här viset inför hela svenska folket. Hotade han att lämna di efter det inlägget. Han kan ju tatuera sig, så blir det ju seperation, som du själv skriver. Så löser det sig. Ert förhållande är dömt att misslyckas. Det är bara en tidsfråga Sluta att vela fram och tillbaka och att göra sådana kovändningar!

 • Sofia
  4 december, 2013 at 13:53

  Vilken fin bild på bingo.

 • anonym
  4 december, 2013 at 14:12

  Du är verkligen en labil person. Sök hjälp. Du kan inte heller vara lätt att leva med. Föreslår familjeterapi!

 • Mia
  4 december, 2013 at 14:20

  Mycket klok och fin kommentar. Instämmer helt. När du äntligen fött ert barn, samla din kraft och fokusera på det som är viktigast: dina barn, dig själv och dina affärer. Kompromissa inte med dina grundvärderingarna. Slösa inte energi på det som inte kan ändras. Du märker om du har tid och lust att ha en kul kompis som partner i längden. Varmt lycka till med den förestående födseln – var rädd om dig!

 • Anna
  4 december, 2013 at 14:35

  Kontrollera? Hon ville väl ha hjälp av fjanten till karl?

 • Ida
  4 december, 2013 at 14:37

  jag gjorde också som du. Skaffade mig en kille som älskar att ha det rent. Han städar mer än han får faktiskt. Jag ber honom sluta ibland för jag orkar inte höra hans städande.
  Jag är inte lat heller men jag gillar att jag vet att killen skulle sköta om hemmet om jag drog iväg en vecka. Det skulle se fint ut när jag kom hem.

 • Anonym
  4 december, 2013 at 14:37

  Men herregud !!! du har både städerska och barnflicka , dessutom lämmnar du bort tvätten och får matvarorna hemkörda , så vad har du att beklaga dej över ? välkommen till den VERKLIGA verkligheten, din lata bortskämda uppkomling 🙁

 • Anonym
  4 december, 2013 at 14:39

  Fy för att leva med en sån otäck och ond människa som polskan är .

 • Anna C
  4 december, 2013 at 14:44

  Hur gör man när man städar mer än man får? Du menar att det är du som sätter gränserna?

 • svalan
  4 december, 2013 at 14:47

  Katrin. du ska snittas om fem dagar, är jätteskör och trött nu. Din kille är en glad skit som du oftast har en massa kul och ett gott liv ihop med. Men han fattar inte hur du behöver honom just nu.

  Ta inga strider nu, se bara till att måna om dig.
  Kan du fixa nån som hämtar Ringo på dagis sen och tar hand om honom till kvällen (för Bingo med plåtning kl 17 kan ju knappast göra det?). Så att du kan ligga i soffan och slötitta på film, käka praliner eller vad du vill göra.
  Allt blir bättre när du är mer dig själv. Kram och lycka till!

 • Louise
  4 december, 2013 at 14:52

  Hahahaha oj vad jag skrattade när jag insåg att Bingo inte alls var dryg utan att det faktiskt finns ett band som heter ”De vet du”…

 • pelle
  4 december, 2013 at 15:05

  Katrin kan inte lämna Bingo, för då är det slut med lyxlivet, och det verkar till att betyda allt för Katrin. Pengar pengar pengar………

  det betyder alltOch

 • pelle
  4 december, 2013 at 15:10

  Ursäkta sista raden

 • Mongot
  4 december, 2013 at 15:11

  WORD!!!

 • Mongot
  4 december, 2013 at 15:12

  WORD!!!

 • Mongot
  4 december, 2013 at 15:12

  WORD!!!

 • P
  4 december, 2013 at 15:48

  🙂 Menar du att det är ett problem att hon frågar när hennes partner kommer hem?
  Har du familj? Vill du inte veta alls när din partner kommer hem? Planerar inte du?
  Middagen? Barnens ev aktiviteter?

 • minime
  4 december, 2013 at 15:51

  För min del så var det viktigast att jag blev kär i honom, och att han blev kär i mig! Sen får resten faktiskt lösa sig!

 • Erin
  4 december, 2013 at 15:56

  Katrin har barnflicka, maten körs fram till dörren, de har städhjälp och folk som tvättar åt dom. Hon lipar för att hon måste hämta sin son på dagis. Fy fan vad patetiskt.

 • Sally
  4 december, 2013 at 16:01

  Oj, vad pratar du om? Ehhh om Bingo vill separera från Katrin, så tror jag att han säger det, inte att han tatuerar sig så att hon ska lämna honom.. Och vet du, Bingo är inte uthängd!

 • Vallmo
  4 december, 2013 at 16:03

  Du tror inte att hon har egna pengar?

 • Linda
  4 december, 2013 at 16:32

  Det är så jäkla befriande och skönt att få läsa om vanliga förhållande-problem. Känner sååå väl igen mig i vad du menar! Man önskar att man levde med en fantastiskt strukturerad människa istället för att behöva ta grundansvaret och grundkollen att koordinera saker och få dom i sin ordning. Det är ett medvetet val att leva med en person som inte är så strukturerad, men man kan ju ändå längta efter den strukturen ibland…

 • Stina
  4 december, 2013 at 16:42

  Halstatuering är väl UTE! Och fult. Nu får grabben växa upp när han snart har två kottar. Om det nu är så illa som du säger. Lycka till med allt !

 • Karin
  4 december, 2013 at 17:31

  I vissa situationer känner jag precis som du, att jag skulle önska att min man tog mer kommando och ansvar. Men oftast passar det mig perfekt att vara den som styr skutan. Skulle förmodligen inte stå ut med att leva med en person som var som jag. Vi passar varann perfekt. Men jag kräver att vi delar på uppgifterna, även om jag för det mesta sköter upplägget.
  Lycka till!

 • Anonym
  4 december, 2013 at 17:46

  Varför ska Bingo ta mer ansvar…han jobbar ju till och med långt in på nätterna så att de kan ha STÄDERSKA….BARNFLICKA ….SKICKA BORT TVÄTTEN OCH FÅ MATEN LEVERERAD TILL DÖRREN !!! plus att Bingo berättat hur mycket hjälp Katrin tar av sin mamma och syster ! så inte är det synd om henne , hon skulle skämmas ögonen ur sej att vara så äckligt lat och fördömande mot alla som inte tycker som hon .

 • Anonym
  4 december, 2013 at 17:51

  Prova på att leva ut i förortsgettot en vecka som arbetslös ensamstående småbarnsmor , så kanske du kniper din stora käft .

 • laura
  4 december, 2013 at 19:10

  åhhh vilka fina insikter du kommer med. Verkligen nydanande, har aldrig hört något liknande förut. Tror säkert Katrin fick en riktig aha-upplevelse.

 • laura
  4 december, 2013 at 19:12

  ja haha det var ju roligt

 • mona
  4 december, 2013 at 19:31

  Du är fullständigt ärlig i ditt förra inlägg! Nu tycker du att DU ska skärpa dej???? Typiskt underlägsna kvinnor. Krypa undan i hörnet efter att ha sagt sin egen sanning. Förlåt förlåt förlåt……Katrin! Öppna ögonen på riktigt!

 • Anna C
  4 december, 2013 at 20:03

  Jo, visst vill jag ha reda på vad min familj har för planer, men jag klättrar inte på väggarna om jag inte lyckas få alla att följa ett spikat schema.

 • Kajsa
  4 december, 2013 at 20:11

  Hon blev nog rädd att Bingo skulle få nog och dra. Därför ändrade hon sig…

 • :)
  4 december, 2013 at 20:28

  Ja det beror nog verkligen på att han jobbar på nätterna som dom har råd med allt detta!!!!

 • :)
  4 december, 2013 at 20:34

  Han har redan två kottar och en tredje på väg.

 • Elisabeth
  4 december, 2013 at 20:51

  är det Katrins fel att du har ett bitter attityd då ditt liv är just sådan du själv skapat? Är så jävla trött på alla klagande ensamstående mamor… är det vårt fel att du använder inte skydd? Fan sluta klaga eller spela martyr – du kan få jobb – bara du vill. Och din ensamheten kan du ändra på bara du du sväljer din bitterhet! Tragiska människan.

 • Elisabeth
  4 december, 2013 at 20:52

  kolla så din snubbe inte drar – kan hända även dig -du…

 • Elisabeth
  4 december, 2013 at 20:54

  Fy fan vad avundsjuka ni är. Skaffa er för fan någon som städar, snör era ungar och be firman hämta tvätten. Är det så lyxigt när man jobbar hela dagarnà? Jävla kontorsråttor är ni. Alla kan få (köpa ) hjälp – det är bara att prioritera saker i livet. Starta eget och tjäna storkorven om ni vpgar!

 • Elisabeth
  4 december, 2013 at 20:55

  Lyxlivet? Är stödhjälp, barnflicka , hämtad tvätt och matkassar vid dörren synonimen med LYX??? var bor du människan och hur lever du egentligen???

 • Elisabeth
  4 december, 2013 at 20:56

  hon (den polskan) råka heta Katrin.

 • Lisa
  4 december, 2013 at 21:01

  Ja, din har väl stuckit för länge sedan, Elisabeth. Om du över huvudtaget har haft nån. Så hatisk som du verkar vara så är det väl knappast nån som har stått ut någon längre stund med dig.

 • Me
  4 december, 2013 at 21:06

  Är du dum i huvudet eller bara en väldigt hemsk människa? Tänker även på din kommentar här nedan. Vilken hemsk människosyn! Och du, alla kan inte bli egna företagare, haha, av flera skäl. Även om alla hade exakt samma förutsättningar ( vilket inte alla har, det är en nyliberal myt) hur skulle samhället fungera?

 • mona
  4 december, 2013 at 21:18

  Min MAN har funnits vid min sida i 25 år. Han är företagsledare och har aldrig någonsin betett sig som ett barn i familjerelationen. Han har alltid tagit sitt ansvar för hem och barn. Jag förstår inte att vuxna män tillåts bete sig som tonåringar. Otroligt!

 • anonym
  4 december, 2013 at 21:28

  Du är snäppet värre på att provocera än Katrin, eller så är du dum i huvudet. Du verkar till att vara full av hat till dina medmänniskor Elisabeth!

 • Anonym
  4 december, 2013 at 22:09

  Va va ?? JAG är inte ensamstående eller arbetslös ! men jag tänker på de som är det .

 • Anonym
  4 december, 2013 at 22:16

  Det är inte många förunnat att ha det ! vet du inte bättre ? vilket liv lever du egentligen ? har du ingen kontakt med yttervärlden alls ASG

 • Stina
  4 december, 2013 at 22:18

  Det finns tydligen två Stina här, jag är inte den som skrev det som fick din kommentar Emma !

 • Linn
  4 december, 2013 at 22:33

  Klart han ska tatuera sig på halsen!
  Skulle passa honom 🙂
  Ett galet ställe, men galet snyggt !

 • Jenny
  4 december, 2013 at 23:01

  Men era förbannade bitterfittor! Vad fan gör ni här inne?? Ni bara slänger ur er massa skit. Och där sitter ni bakom era skärmar och gömmer er. Försvinn härifrån, skaffa er ett liv istället för sitta här och kasta massa skit! Säg något vettigt om ni har något att säga .. Blir så förbannad på er mesiga små själar .. Som dessutom sitter bakom en skärm och näthatar..

 • Sandra
  5 december, 2013 at 02:33

  Härligt du är då ärlig. Så glad jag och min sambo har en jämlik rekation nå annat skule jag inte aceptera!

 • L
  5 december, 2013 at 07:13

  Du är så bäst! Har vänner som inte är i närheten så ärliga! Alla kan känna så om sin partner och d är normalt. Man kan inte alltid vara synkade liksom. Jobbigt att va höggravid kan ja tänka mig. Min verklighet snart:-/

 • L
  5 december, 2013 at 07:15

  Tack! Helt patetiska läsare. Orka lägga så mkt negativ energi. Gillar man inte det så sluta läs!

 • Johanna
  5 december, 2013 at 09:53

  Haha, tror du folk lever sitt liv framför datorn?
  Det kanske du gör Jenny men jag kan garantera att de allra flesta som kommenterar här har ett liv och i de allra flesta fall ett mycket bra sådant.

 • Kesella
  5 december, 2013 at 09:55

  å vad rörande att du ger mamma-råd till en tuffing som Katrin ! hon kommer säkert lyssna till dig, och ta till sig till kommentar. skratt !

 • Kesella
  5 december, 2013 at 09:57

  precis ! bra sagt ! ALLA kan faktiskt skaffa städerska, hushållerska. barnpiga osv. det är bara ATT PRIORITERA SÅ DET STÄNKER !

 • Veronica
  5 december, 2013 at 10:39

  OMG vilka bestämda åsikter ni har om en människa ni inte känner på grund av saker hon skriver i sin blogg. Tagga ner människor!

 • Jenny
  5 december, 2013 at 11:13

  Oj såg du inte vad jag skrev?
  Jag tycker det är så fult att man kan sitta bakom en skärm och näthata = no life!!
  Jag tror inte man har så mycket till liv om man sitter och spyr ut skitkommentarer som de första gör här. Man kan åtminstone inte må så bra !

 • Jessica
  5 december, 2013 at 15:50

  Ni är så sjukt roliga…ja ni läsare alltså! Ha ha ha… HAHAHAHA! Ni fattar verkligen ingenting? Här kommer det…

  KATRIN SKRIVER MED IRONI!!!!!
  En jävla massa ironi kryddat med extra allt. Läs det hon skriver med en nypa salt. Katrins blogg genomsyras av humor medan ni dumma jävlar tar allt hon skriver på orden. Ni är så brutalt förda bakom ljuset och jag förundras över er ”stupidity”! Nä nu ska jag skratta lite mer åt Katrins helt makalöst roliga inlägg som iaf jag läser med en nypa salt. Lite som att läsa en tecknad satir i en tidning.

 • Marianne
  5 december, 2013 at 15:53

  Ta tillvara på Bingos tider när andra barnet kommer. Se till att du får sova på natten eftersom han är uppe ändå så kan han mata. Du kan pumpa ut mjölk. Vi gjorde så eftersom min kille gör musik helst på natten. Jag sov och han fixade bebisen utan problem. Tyckte det var mysigt. Så sov han på förmiddagen och då var ju jag vaken och tog hand om båda barnen och var utvilad. Ja du fattar säkert hur jag tänker

 • Me
  5 december, 2013 at 19:29

  Du är tydligen också korkad… Eller bara fascist!

 • linda
  6 december, 2013 at 09:47

  Beror på vad för tatuering han vill ha o hur långt upp o ska han täcka hela. nja låt han göra det är hans hals. Så länge din är fin utan 🙂

 • Lisa
  7 december, 2013 at 09:48

  Elisabeth har stödhjälp så man kan inte förvänta sig att hon ska begripa nåt alls…