Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Okej nu har jag fått nippran på #instacollage. Jäkligt kul! Oj framme på ICA i Kungälv. Nu ska vi baka bröd och pizza tills vi stupar.

You Might Also Like

  • Petra
    2 mars, 2013 at 09:51

    Ha en härlig dag!

  • Evelina
    2 mars, 2013 at 09:58

    Ha det så härligt!
    Kolla in BLOGGEN: finest.se/evelinasvärld
    Livet, LCHF, mat, bak, inspiration!

  • Evelina
    2 mars, 2013 at 09:59

    Ha det så härligt!
    Kolla in BLOGGEN: http://www.finest.se/evelinasvärld
    Livet, LCHF, mat, bak, inspiration!

  • es
    2 mars, 2013 at 11:54

    Lycka till du hårt arbetande kvinna! Du är en förebild för många som vågar o orkar ha så många olika projekt på gång o samtidigt vara mamma! Stort misslyckande för Finest som sparkade dig som bloggare för nu är vi ännu flera som aldrig varit inne på Finest sedan du slutade blogga ha ha!

  • Linan
    2 mars, 2013 at 12:06

    Fast de sparkade väl inte henne för att hon inte jobbade hårt eller var inte var tillräckligt modig utan för att hon mobbade och gjorde personangrepp? Hur menar du när du säger att detta var ett misslyckande för finest?
    Vi säger att en biltjuv åker i fängelse efter en rättegång…och så visar det sig att den här biltjuven är en fena på att virka halsdukar – STORT misstag av rätten att döma honom när det visade sig att han hade så flinka fingrar…
    Finns ingen medicin för dumhet.
    Finest ville inte bli associerade med en mobbare. Var det alltså ett misslyckande enligt dig att stå fast vid den principen? Jag tror nog finest klarar sig utmärkt som det är om jag ska vara ärlig..

  • SweTex
    2 mars, 2013 at 22:57

    Bra sagt, Linan.

  • Vixie
    3 mars, 2013 at 18:08

    Hej Katrin!
    En fråga, vad anser du om att använda Fläsksvål som ett alternativ för att panera fisk osv? Jag har kollat runt lite men kan inte riktigt komma fram till om det känns bra eller ej. Vad tror du?

    Kramis