Okategoriserade

Tolv dagar kvar – nu ska det shoppas

Tolv dagar kvar så det är dags att börja förbereda sig. Vad ska lillebror åka hem i från sjukhuset i? Nappar, blöjor, tvätta upp kläder som legat i källaren, flaska för eventuell ersättning, bajshink, åkpåse, snuggle nest, skötbord, ja men allt måste fixas nu för i helgen är jag tokupptagen och nästa vecka är bara en vecka och på en vecka kan man inte hinna med allt. Tur att jag gick till Bonti idag för åkpåsen var man tvungen att beställa/vänta på ända till nästa vecka – jag köper nog den här vad tror ni om den?

Köpte i alla fall på mig lite andra grejor så som strumpor, mobil till skötbordet, nån ny flaska som ska vara superbra, nappar, styckförpackade blöj-och klädpåsar med praktisk förslutningsetikett är man en tönt om man köper blöj-och klädpåsar med praktisk förslutningsetikett – eeee svar ja. Man har det för bra om man gör det helt enkelt. Jag har det lite för bra så är det.

Jag måste även informera er om något som kommer att komma som en chock för flera av er. De flesta föräldrar skickar sina barn till dagis efter att de kräkts på natten eller har annat virus i kroppen. Så länge det inte syns på ungen att den är sjuk så skiter de flesta i att den smittar. Ville bara meddela er om det för ni verkar tro att de flesta stannar hemma med sina sjuka barn. Ha ha ha ha jo men troligt att folk stannar hemma från jobb för att ho ho ho tror ni det? Är ni så naiva?

Katrins Snapshots

Dagens shopping till lillebror. #bonti

You Might Also Like

 • Anna
  27 november, 2013 at 15:57

  Jag tror knappast att ” de flesta” föräldrar lämnar Sina sjuka barn på förskolan/ skolan. Visst, det finns rötägg och föräldrar som tänker mer på sitt arbete än sina sjuka barn.
  Jobbade själv inom barnomsorgen och sett skräckföräldrar ( och nej, det var inte de ensamstående mammorna med lägst ekonomi) utan de andra…
  Jaja, synden straffar sig själv en dag.. Kanske den dagen då de ska på fina resan o hela familjen spyr o skiter på sig… Men de tar väl på sig en blöja och stiger på planet ändå Iofs…

 • Lucifer
  27 november, 2013 at 16:14

  Och hämnden är ljuv och triumfen stor när vi får ringa föräldrarna och be dem att vänligen komma och hämta sina kräkande barn. Men såna skitföräldrar är inte så många, möjligen i dina kretsar. Och tro mig, det syns på barnet när Alvedonets verkan släpper och barnet inte orkar med verksamheten.

 • Anna-Lena- mamma till 3 trollungar
  27 november, 2013 at 16:32

  Knappast att de ”flesta” föräldrar lämnar kräkande barn på dagis. Så löjligt svar på tal. De flesta tänker på andra medmänniskor. Men självupptagna människor som du kanske inte gör de. Men kom inte och säg att de flesta gör de, för de har du 0 koll på

 • Carrie
  27 november, 2013 at 16:40

  Jävel vad dum i huvudet DU är…..de som lämmnar sjuka ungar på dagis är nyrika uppkomlingar som du 😀

 • Anonym
  27 november, 2013 at 16:46

  Jäkla slösande…har du inte kvar kläderna efter trummisen ?

 • Anonym
  27 november, 2013 at 16:49

  Det gör dom med all säkerhet , sen får väl ungen i vanlig ordning springa runt på restauranger med röven och snoppen bar 🙁

 • KARMA
  27 november, 2013 at 16:52

  Att du ni smittar ner barn till ensamstående fattiga föräldrar som behöver varenda krona för att fixa mat och hyra bland annat , det skiter såna fittor som du i !!! Fy faan rent ut sagt.

 • mslyckad
  27 november, 2013 at 16:57

  Harligt for alla som bestaller produkter fran katrinzs foretag/butik. ”Kraksjukan far ni pa kopet”

 • anonym
  27 november, 2013 at 16:59

  Pesonalen blir också smittade och då tas vikarier in , inte det ultimata för barn ! men men vad gör det bara stålarna rullar in så offrar Katrin gärna sitt barn .

 • Milla
  27 november, 2013 at 17:00

  Men åh Katrin! Säg du skojar? Klart jag är hemma med mina sjuka barn. Minst 48 timmar efter senaste spyan och vid andra sjukdomar till de mår bra. Jag är sjuksköterska och känner verkligen av vab dagarna i plånboken. Men jag gör det ändå. För mina barns skull och för alla andras skull. Vissa barn och vuxna med sjukdomar klarar inte av att få kräksjukan. De kan dö. Trodde det var självklart. Att tänka på andra också. Blir ledsen när jag läser vad du skriver. Trist

 • anonym
  27 november, 2013 at 17:02

  Exakt…även när Ringo suttit naken på köksbänken och lämmnat koliebakterier .

 • Emma
  27 november, 2013 at 17:22

  Självupptagna människor lämnar säkert sina barn på fsk under sjukdom. Människor med vett gör det då inte. Vad umgås du med för människor, och vem tror du själv att du är? Utsätta andra människor för onödigt smärta, med motivationen att Sverige ett land med för lite problem. Var ditt mål att sätta igång en hetsig debatt så har du lyckats. Var målet att folk skulle tycka att du är otroligt egoistisk och befriad från vett och moral så har du lyckats ännu bättre.

 • A
  27 november, 2013 at 17:26

  Tycker synd om barnet. Har man kräkts på natten är man inte så himla pigg dagen efter!

 • Norea
  27 november, 2013 at 17:29

  Borde vara rätt enkelt att sätta upp en matematisk modell som räknar ut vilket som ger en småbarnsförälder flest vabdagar och egna sjukdagar.

  1. Att alla, alltid, skickar sina barn till dagis och skolan så fort de är symptomfria.

  2. Att alla, alltid, håller sina barn hemma i 48 h efter sista symptomet.

  Tror det skiljer sig en hel del faktiskt.

  En gissning är att man får fler sjukdagar om vi alla kör enligt 1:an, och att smittan mycket snabbare dör ut om alla kör enligt 2:an.

 • Ninni
  27 november, 2013 at 17:34

  Lägg av att komma med dina tvärsäkra kommentarer om ”hur folk gör”. Hur DINA vänner gör möjligtvis, inte gemene man. Du har ingen koll, Katrin, och tänker bara på dig själv.
  Jag brukar aldrig önska något ont till andra, men i ditt fall önskar jag verkligen att du fick uppleva något som gav dig ett uppvaknande. Ett rejält sådant. S Å J Ä V L A E G O I S T I S K T!!

 • Karin
  27 november, 2013 at 17:36

  Ja det är många som lämnar sjuka barn till oss på förskolan, som tydligen skiter i att dom smittar andra barn eller oss personal, inget roligt med flera karensdagar i månaden.. Dom inser inte att dom biter sig själva i svansen, alla sjukdomar börjar bara om och snart får de va hemma ändå! Finns barn som väntar tills föräldern gått på morgonen och sen får man höra -ja kräktes inatt, och Gud va föräldrarna skäms när vi ringer upp och dom får komma å hämta innan de ens kommit till jobbet!!

 • Lisa
  27 november, 2013 at 17:39

  Håller verkligen med dig… Tror faktiskt också att de flesta föräldrar tänker så. Annat vore ju fruktansvärt.

 • Lisa
  27 november, 2013 at 17:44

  De borde skämmas, usch. Så hänsynslöst. Man blir helt häpen.

 • Sara
  27 november, 2013 at 17:46

  MEN SNÄLLA. Fy fan vad provocerad jag blir av det här.

  Tänker inte längre än näsan räcker. Om du skulle lyfta blicken LITE? Vad är det som händer när man lämnar sjuka barn på förskolan? Om du bortser från att ditt eget barn kanske inte mår toppen?

  Ditt barn riskerar att smitta andra barn. Vissa barn är jävligt infektionskänsliga som du kanske vet. Vissa barn hamnar på sjukhus när dom blir sjuka. Det är klart att det inte går att skydda förskolebarn från infektioner, men jag skulle önska att andra föräldrar åtminstone FÖRSÖKTE visa nån slags hänsyn. Har man haft sitt barn inlagt på barnsjukhuset gång på gång har man jävligt låg toleransnivå för föräldrar som slänger in barnen i förskolan för att kunna jobba en eller en halv dag extra.

 • Öfre ASG
  27 november, 2013 at 17:46

  Hon skiter väl i hur Ringo mår ..bara hon får tjäna pengar…hon tål ju inte ens att Bingo kommer senare till dagis med honom för att han anser att pojken mår bäst av att inte stressa , inte konstigt att den pojken får såå hysteriska utbrott när han är med sin penningkåta uppkomling till mor 🙁

 • Sara
  27 november, 2013 at 17:47

  Bra poäng!

 • Heidi
  27 november, 2013 at 17:47

  I hope karma slaps you in the face !
  VET man att ng i familjen har vinterkräksjuka håller man sig hemma PUNKT ! Hoppas du har vett och hålla dig borta från tillverkningen av dina lchf produkter …!

 • Felicia
  27 november, 2013 at 17:50

  Ja du har det ju verkligen för bra , som inte ens kan fixa en rymlig lägenhet utan måste be om lov att sätta upp provisoriska väggar ???? ska man skratta eller gråta .

 • Felicia
  27 november, 2013 at 17:53

  Även om hon skulle fatta , vilket hon inte kan pga att hon har en hjärnskada som gör att hon inte kan känna empati så skulle hon alla fall inte bry sej .

 • Annatotti
  27 november, 2013 at 18:06

  Du har säkert redan skaffat dig ett ”snugglenest”, men om inte så kolla in mina som jag gör. Mycket bättre än de man ser i butik om jag får säga det själv!

 • Koliebakterien
  27 november, 2013 at 18:06

  Du ! de flesta skiter fullständigt i var du tigger i hop dina barnkläder och att sen Vladde kommer med presenter i form av märkeskläder som du måste namnge ..skaffa dej lite äkta självkänsla i stället så slipper du att ständigt skryta om fånigheter din korkade uppkomling .

 • Arma människa :(
  27 november, 2013 at 18:17

  Med den näsan borde hon tänka som ett geni 🙂

 • Anna
  27 november, 2013 at 18:32

  Skulle verkligen aldrig lämna sjuka barn på förskolan. Och de flesta som verkligen bryr sig i sina barn lämnar inte barn som är sjuka. Men men, vissa människor ÄR verkligen egoister….

 • Camilla
  27 november, 2013 at 18:44

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Lotta
  27 november, 2013 at 19:00

  Hej Katrin!

  Tyvärr är det sådana uttalanden som gör att du verkar dum som ett spån. O nu tänker jag på kräkis. Du är inte bara dum som ett spån utan väldigt egoistisk, Ringo boy smittar massor med människor kanske den barnmorska och läkare som ska snitta fram din son. Ja då kanske ditt snitt blir inställt och jävlar vad glad jag skulle bli. Som du brukar säga Fuck u right back..

 • Monika
  27 november, 2013 at 19:27

  Finns det inga vettiga människor kvar här inne. Verkar bara vara idioter med för lite att göra.

 • kjk
  27 november, 2013 at 19:28

  Ja tänker man inte på omgivningen så borde man åtminstone tänka på sitt barn. Men jag tror att Katrin har en pannlobs skada vilket gör att hon inte kan känna empati eller sympati så därför blir jag varken arg,ledsen eller förvånad.

 • amber
  27 november, 2013 at 19:47

  Exakt Lotta!

 • Ramona
  27 november, 2013 at 19:56

  Håller med. Hon är fullständigt hämningslös!

 • Helena
  27 november, 2013 at 20:03

  i Min 4 arings klass finns en liten pojke som genomgar leukemi behandling, skulle alla foraldrar tanka som du, sa skulle han nog inte finnas langre. Kraksjuka ar inte att leka med.

 • Carrie
  27 november, 2013 at 20:56

  Men lugna sig Carrie 🙂 Man kan vara stenrik och ändå bry sig om sina medmänniskor.

 • kjk
  27 november, 2013 at 21:11

  Ja de flesta är vettiga men om du går och tittar dig i spegeln Monika så får du se en idiot.:)

 • minime
  27 november, 2013 at 21:54

  Felicia hur tänker du där??? Herregud du låter som ett barn…Ett ganska korkat barn faktiskt!

 • toy
  27 november, 2013 at 21:56

  Men din lilla bakterie, vad pratar du om?

 • L
  27 november, 2013 at 22:07

  Nu måste jag faktiskt säga att oavsett vad man tycker om katrins starkare åsikter så kan vi väl alla bete Er som vuxna om Ni nu är det. Jag skäms å Era vägnar, med tanke på så mkt näthat det finns idag, snälla tänk Er för! Om Ni är så emot vad Katrin säger, sluta läs bloggen!!! Konstruktiv kritik inte skällsord och mobbning och personliga påhopp, Ni säger att Katrin är så vidrig men läs Era egna kommentarer och se om de framstår som mogna och sakliga!!??? För övrigt kastar Ni skit på Katrin i hennes påstående men när förskolläraren skrev desamma reagerade Ni inte!?? Jag kan bara tala för mig och andra vänner jag har som också jobbar på förskola. I dagens Sverige är det tyvärr så att ”Alvedonbarn” är ett känt begrepp. Inte sällan känner man Alvedonlukten på vissa barn och man märker hur de blir hängigare vartefter dagen går… Den bistra verkligheten många prioriterar sitt arbete och att tjäna mer pengar än att vara hemma med ett krävande barn som man knappt vet hur man ska umgås med då man vanligtvis inte spenderar många timmar på en dag med sitt barn i dagens samhälle. Och Jo de flesta här visst råd med detta, det handlar om prioriteringar!!

 • Mslyckad
  28 november, 2013 at 09:07

  blääää! tur att man inte behöver köpa några ”särskilda produkter” för att äta LCHF.

 • Oo.
  28 november, 2013 at 10:06

  Felicia är grym och har helt rätt! Katrin bara låtsas en massa…..

 • kerstin
  28 november, 2013 at 11:59

  De föräldrar som bryr sig om sina barn stannar hemma. De som bara tycker det är jobbigt att vara med sina egna barn och även prioriterar sitt arbete före barnen lämnar barnen med Alvedon i kroppen, eller tiger om att de haft diarre eller kräks dagen innan. Jag arbetar på en förskola och ser detta ofta. men det är absolut inte de flesta föräldrarna som gör detta Katrin, det är en ren lögn. men de som gör det borde aldrig ha skaffat barn utan satsat på karriären helt och fullt ut.

 • Ida
  28 november, 2013 at 14:49

  Ringos förskolefröknar måste få höga tankar om Katrin när de läser hennes inlägg.

 • Fy farao!
  28 november, 2013 at 16:55

  Jag har alltid gillat dig Katrin, men efter detta blir jag bara så ledsen av att läsa detta. Jag tänker på min dotter som föddes med urakut kejsarsnitt pga att hon dog i magen, som tur var så hann läkarna få ut henne i god tid så de fick igång henne efter 12 långa minuter, när hon låg inne på Neo var det direkt livsfarligt för henne att få en infektion, särskilt magsjuka då hon endast fick 5 ml bröstmjölk var tredje timma i sond.

  Det är sånna som du som gör att det blir epidemier. Snälla, kan du inte förklara VARFÖR du vill det, varför det är jobbigt att vara hemma med sitt barn när den är sjuk? Jag behöver veta hur man kan resonera som du gör!? Men du kanske skiter i alla andra hur de känner bara du har det bra, empati och respektlöst…..

  /Besviken läsare som nu aldrig mer kommer gå in på din blogg och kommer dessutom sluta följa dig på instagram!

 • Helén
  28 november, 2013 at 17:11

  Det finns det säkert dom som inte gör. Men det kan ju faktiskt vara rent av livsfarligt för en del barn. Speciellt om dom har diabetes typ 1. Min systerdotters flicka har diabetes och hon blir så pass sjuk om hon kommer nära ett barn som kräkts. Så pass sjuk att hon hamnar på sjukhuset. Och det är ju inte särskilt roligt för varken henne eller hennes föräldrar. tycker det är lite synd att dom inte kan respektera regler som finns. Nu sedan augusti har hon varit inlagd på sjukhuset 3 ggr pga att föräldrar inte lyssnat på detta med 48timmars regeln. Så jag tycker personligen att man får tänka till lite. Särskilt när föräldrarna oftast vet om att det finns barn som kan bli riktigt sjuka. Och ja det är barnläkaren på sjukhuset som talat om för mamman i detta fall att hon blir så pass sjuk. Det är väl inte meningen att hon ska hamna på sjukhus för att det finns egotrippad föräldrar?

 • annika
  29 november, 2013 at 11:01

  Det finns alldeles säkert idioter som lämnar sina sjuka stackars barn på förskola och skola… MEN är man en normal, BRA förälder tar man hand om sitt sjuka barn och utsätter inte andra för risker.

  Usch för er som inte tänker på andra!!!

 • Carrie
  29 november, 2013 at 16:54

  Haha..tänkte jag med.

 • Hyrestanten
  29 november, 2013 at 18:38

  Självklart skojar Katrin. Jag kan då inte tänka mig att någon på allvar resonerar så korkat.