Jag har kommit på en hemlis. Man behöver inget recept för att göra LCHF-gröt. Man bara kör för det blir lika gott varje gång. Två ägg, tre ägg, fyra ägg spelar ingen roll. Kokosgrädde bara att hälla ner. Och sen sprinkla på kokosmjöl och röra tills konsistensen är önskvärd. Idag blev det tinade jordgubbar från Jämtland, kanel, vanilj och melis på toppen. Trevligt! @lchfklubben
bianca
20 november, 2013 at 09:20Lchf kost. Varför ändrar du inte namnet på din blogg till Katrins lchf blogg. Så slipper de som inte är intresserade av lchf läsa. Själv har jag fått nog. Din blogg var mycket mycket bättre innan du började med lchf. Tack för mig. Och lycka till i framtiden.
normal
20 november, 2013 at 10:02Håller med, börjar bli långrandigt,vill man ha lchf-kost finns det många receptsidor på nätet.
cilla
20 november, 2013 at 10:17Förstår att du måste göra reklam för din verksamhet. Men starta då en blogg som är inriktad på lchf.. Ja jag tänker sluta att läsa, som dina anhängare så klart kommer att skriva till mig!
Viv
20 november, 2013 at 18:05Haahahhah, vad svamlar du om? Det här är Katrins blogg, den handlar om hennes liv, och mycket LCHF, det har den gjort i flera år.
Ska hon döpa om den för att du tycker det? 🙂
Varför svarar du på din egen kommentar?
Carrie
20 november, 2013 at 19:03Hahaha 🙂
Victoria
20 november, 2013 at 21:24En dum fråga kanske, men du menar väl inte att äggen ska vara RÅA?
toy
20 november, 2013 at 22:40Nä, man kokar väl alltid gröt på stekta ägg?!
Oj oj oj….
Victoria
21 november, 2013 at 01:01”Två ägg, tre ägg, fyra ägg spelar ingen roll. Kokosgrädde bara att hälla ner. Och sen sprinkla på kokosmjöl och röra tills konsistensen är önskvärd.”
Och sen då?
Om man aldrig gjort LCHF-gröt så är väl frågan berättigad,eller? Det är ju bättre att du svarar än komma med en sån korkad kommentar.