Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Min teori: vissa kräks i början vissa i slutet. Jag känner mig som en bullimiker, kräks lite när som helst nu. Jag har inte ont förutom halsbränna men inatt kräktes jag igen. Och idag har jag mått bra. Jag kanske kräks inatt igen. Vem vet, inte jag.

You Might Also Like

 • Louise
  16 november, 2013 at 22:56

  Nu hittar du på! Inte skulle du vara så lugn med att kräkas stup i kvarten, höggravid, utan att veta vad det beror på….

 • Annorlunda Underbara
  16 november, 2013 at 23:02

  Fin Bild. Hoppas du får en kräkfri natt så bebisen får behålla lite näring.
  Kram Jess
  www,annorlundaunderbara.com

 • bea
  16 november, 2013 at 23:32

  Ja man börjar undra!

 • Katrin Zytomierska
  16 november, 2013 at 23:32

  A men tjena ba gänget igen Kattan hära. Asså tänkte ba berätta om när vi skulle grilla 50% procentig grädde i lägenheten för några helger sedan skiter väl jag i vad grannarna ylar om i alla fall så hade min kille Bingo glömt köpa grillkol å då sa jag asså det här är askul, jag sa ”men vi har blomKÅL i frysen kan du inte köra med det?” Ah men fatta hur jävla spåntan och härlig och rolig jag är! Min kille Bingo drog inte ens på sin mun så jag vrålade” MEN SKRATTA RÅ DIN JÄVLA ALBINO-BALLE!” Ja vart så lack så ja rusa in i sovrummet och fick en öroninfektion. Men sen kom jag på nåt even funnier så jag gick tillbaks till vardagsrummet där Bingo satt i soffan och taja med tummen och pekfingret samtidigt som han tittade på den därna Disney-rullen ”Den lilla sjöjungfrun” och fråga han ”Varför är det så svårt för Anna jävla Book att gå i trappor” och min kille Bingo svarade ”Vettefan” och jag sa ”Därför att hon är TJOCK! ASTJOCK!”HAHAHAHA! Fan jag kissar på mig!
  Ursäkta, måste köra upp till Hedemora, be write back in 30 minuter.
  I’m back, puckon. Men fattar ni om jag skulle bestämma mig för att starta en ny karriär som stand-up comedian och jag kläckte Anna Book skämtet i till exempel New York på Metropolitan vilken success det skulle bli och Book är ju Amerikanska det betyder bok på det språket, det visste ni nog inte, era idoiter, så alla skulle ju veta vem jag menade over there.Så jävla klockrent tänkt av mig som vanligt. Jag är nog ta mig fan den roligaste OCH smartaste human beijingen in the world. Ah men fatta ba att jag skulle ju slå internationellt utan att ens anstränga mig, och i hela världen också.
  Det är ju så och det fattar ni ,va, för det är ju så det är. Inget snack asså.
  Senare när jag var på väg till Östermalmshallen för att kolla om dom hade nån LCHF-potatis blev jag lite risig och råkade spy på en lapp-lisa som stog i vägen förståss, men shit happens typ, va säger man, och hon var nog fan feminist så det gör inget. Sen mådde jag bättre och sen tappade jag fyra tänder och var ledsen och sen super-happy igen och startade ett företag som jag la ner därför att jag hade anställt en customer service representative och hon vägde ett halvt kilo mindre än jag när jag var nitton och sen fick jag skoskav och sov i tre dagar och fyfan asså va den där ungen skriker när man försöker spika fast honom på en stol så man kan ta bilder att posta på Instagram. Sen gosade vi i soffan Ringo och jag och sedan sket jag ner mig. Vaknade nästa morgon och allt var TOPPEN, jag målade om halva Stockholm och sedan fick jag Kolera å det är ingen lek kan jag säga. Jävla tur att man kör LCHF så man inte behöver bekymra sig om hälsan, typ.Det är ju så.
  Som ni vet är det superviktigt för mig att dela med mig av varenda kråppslig utsöndring, uppkastning och uttömning som jag har,till er era nutter. Så jag har glada nyheter! Nästa år kan ni beställa min nya DVD, från LCHF klubben såklart! Det här är nånting för dom riktiga hardcore fansen kan jag säga. Den kommer att heta Katrins Greatest Shits.
  Nähe nu ska jag snorta ett par kilo sukrin och greppa videokameran och en praktikant i håret och släpa in henne i badrummet så hon kan ta några nya close ups för DVDn. Nu kör vi! JUHUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!

 • AA
  16 november, 2013 at 23:45

  Det är inte magkatarr då?? Jag fick det efter en tid med asjobbig halsbränna nör jag va gravid…. Då kräktes jag lite då o då av katarren!

 • hej
  17 november, 2013 at 00:00

  Rolig text här ovan. Bra skrivet. Katrin jag tror också att du har magkatarr. Köp Losec på apoteket. Hjälper snabbt.

 • Bäst
  17 november, 2013 at 00:29

  Hahahahhaaha för jävla skön !!!

 • S
  17 november, 2013 at 00:55

  Äh…hur orkar du skriva så lång text…började läsa dom två första meningarna sedan tröttnade jag..

 • Henke
  17 november, 2013 at 05:11

  Och inga pek-bilder?

 • Henke
  17 november, 2013 at 05:12

  Otroligt bra!!!!!!!

 • Gunilla
  17 november, 2013 at 05:59

  Undra om inte bebisen kommer tidigare än planerat. Vissa kräks strax före förlossningen. Försök att ta ledigt från allt nu.

 • isa
  17 november, 2013 at 07:52

  Mitt i prick!!!

 • jonte
  17 november, 2013 at 07:55

  Jättebra text Katrin hahaha!!!

 • Kelly
  17 november, 2013 at 08:01

  Lätt att säga till en superkvinna!

 • Leo
  17 november, 2013 at 08:03

  Briljant!!!

 • Amelia
  17 november, 2013 at 08:18

  HAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Tina
  17 november, 2013 at 08:21

  Haha du är för rolig! Men fu jag hade också magkatarr i det graviditeten o de små kräktes jag av finns massa olika för de på Apoteket!

 • Cattis
  17 november, 2013 at 08:31

  Haha, klockren sammanfattning av Katrin. 😀

 • Majsan
  17 november, 2013 at 08:46

  GILLA! Hahahahaha………..

 • Linda
  17 november, 2013 at 08:48

  Du kanske har havandeskapsförgiftning?
  http://www.1177.se/Uppsala-lan/Fakta-och-rad/Sjukdomar/Havandeskapsforgiftning/

 • Sten
  17 november, 2013 at 08:50

  Fast jag tror att Katrin hittar på för att hon fick så mycket kritik för att hon stod och delade ut mat efter att nyss ha varit magsjuk. Nu skyller hon på att hon är gravid för att hon kräks.

 • Nadina
  17 november, 2013 at 08:52

  Lysande!!!!!!!!

 • Nadina
  17 november, 2013 at 09:05

  Håller med. Det är ju mycket negativt för hennes verksamhet. Hon är ju redan anmäld tidigare!

 • Ensamma Mamman
  17 november, 2013 at 09:21

  Jag är väl vad DU skulle kalla ett fan av Katrin men måste erkänna att jag sitter här och dricker morgon kaffet och skrattar rakt ut I köket! Så elakt men intelligent och på pricken over the top och bra så man kan inte annat än skratta . Bravo! Jag tror Katrin får sig ett gott skratt om hon laser det!

 • Jonas
  17 november, 2013 at 09:31

  Vi andra kan ju sluta kommentera nu….det där var ju den enda kommentaren som behövdes egentligen.

 • Malin Welin
  17 november, 2013 at 09:47

  Vem ÄR du? Knäckande bra. Jag ”hostar” en universitets-radio station ett par timmar I veckan, hur kan jag komma I kontakt med dig?

 • Maria
  17 november, 2013 at 09:48

  Så kan det säkert vara. Jag har kräkts massor båda mina graviditeter, både i början och i slutet.

 • Frida
  17 november, 2013 at 10:51

  Grymt fin bild!

 • katrin
  17 november, 2013 at 10:54

  SJUKT JÄMT….Du borde göra en hälsoundersökning igen..Vet ingen som gnäller och har mystiska åkommor ständigt..Tror du innerst inne är olycklig och mår psykiskt dåligt som du somatiserar istället för att skaffa dig ett liv du är nöjd med….Kan ha fel men dina ögon ljuger inte du ser djupt olycklig ut när man ser dig på stan och i bloggen…Hoppas du inte har någon förgiftning via bebisen….

 • Mena
  17 november, 2013 at 11:01

  SPOT ON! Briljant! Mera, mera, mera du okända/okände standupskrivare.
  WOOOOOOOOOOOOOAH, mera mera skynda skynda, vi väntar!!!

 • Nora
  17 november, 2013 at 11:19

  Sjuk ena dagen, frisk nästa dag osv…. Man hänger inte med i svängarna!

 • Ylva D
  17 november, 2013 at 17:46

  Har du en blogg? Jag vill veeeeta!!!!

 • Carrie
  17 november, 2013 at 19:34

  Jag vet inte men det känns inte som att det är Katrin som framstår som den olyckliga, missnöjda som borde skaffa sig ett liv som hon är nöjd med. Jag kan ha fel men din text ljuger inte. Du låter djupt olycklig. Hoppas du inte är förgiftad av avundsjukans frätande, bittra gift. Det är dödligt.

 • Vera
  17 november, 2013 at 19:46

  🙂

 • Anna
  17 november, 2013 at 20:48

  Haha, jo men när man är gravid är det enda man får höra ju: det är heelt normalt. Har själv spytt både i början och i slutet av graviditet och inte har någon då trott att det beror annat än en vanlig gravidkrämpa.

 • mango
  17 november, 2013 at 21:06

  Du tror inte att dom kollar det när hon har varit på sjukhuset?

 • Sally
  17 november, 2013 at 21:10

  Förgiftning via bebisen..???
  Så konstigt att du säger att hon ser olycklig ut, många säger ju precis tvärt om.
  Tror att du bara vill vara elak

 • mango
  17 november, 2013 at 21:10

  Du tror inte att dom kollar det när hon har varit på sjukhuset?

 • Jessica
  18 november, 2013 at 11:11

  Usch vad jobbigt :/

  http://www.jatala.blogg.se