Okategoriserade

På bättringsvägen

Jag kan säga, till mångas glädje, att jag har fått mitt straff. Ni som önskar mig ont och gläds åt det tråkiga som händer mig (inte så mycket och inte så ofta), ni kan känna en tillfredsställelse nu för det här som jag har vart med om…Kan inte beskriva det med ord faktiskt. Jag trodde aldrig att jag skulle dö så det går ju inte jämföra med min förlossning men att må så här dåligt och känna sig så hjälplös, det är ett straff. Jag har uppenbarligen varit dum och handlat fel och jag ska tänka mig för i framtiden för det här räcker som varning. Tänk att ingen annan i min närhet har drabbats. Än. Om Ringo får en lika aggressiv variant av kräksjukan som jag just varit med om så kommer jag att grina som lilleskutt här hemma för nu vet jag hur det känns.

Nu är jag i alla fall friskt typ. Jag kan inte tänka mig att äta något annat än torra skorpor, jag vågar inte, så jag är hemma idag men jag har kraft i alla fall. Tänkte sitta vid datorn, tvätta allt som jag kräkts och bajsat på, rensa Ringos kläder, tillaga kyckling i ugnen till middag, ja lite sånt…

Fick just hem Ringos klassfoto och samma fotograf som lyckades så bra med det individuella fotografiet lyckades visst mindre bra med gruppfotot. Om Ringo hade fötts som Jerry så vet jag hur han skulle ha sett ut.
Katrins Snapshots

Ringo ser mongis ut på årets skolfoto. Gullig men mongis.

You Might Also Like

 • A
  12 november, 2013 at 10:42

  Söt. Ringo och lillebror Ramses låter fint. Katrin, Bingo, Ringo och Ramses. Fint!

 • Eva
  12 november, 2013 at 11:00

  Vi alla gör väl något dumt eller handlar fel, that´s life. Människor har alltid problem med vad andra tycker o tänker, människan är äckligt nyfiken av sig och älskar att blanda sig. O dom kan bokstavligen skita ner sig.
  Men inte skall man önska någon annan något ont. ALDRIG.

  Hoppas att du är på fötterna igen. Kram

 • Scarlett
  12 november, 2013 at 11:21

  Ojdå, inte så lyckat men så blir det ibland:o)
  Namnet Rasmus tycker jag är jättgulligt!
  Ringo och Rasmus

 • R
  12 november, 2013 at 11:21

  Vad såg han ut som sa du??

 • kjk
  12 november, 2013 at 11:29

  Mongis sa hon. Var väl ett försök till att mobba sitt eget barn….

 • Lina
  12 november, 2013 at 11:54

  Jag hoppas verkligen HELA familjen stannar inne nu i minst 48 timmar. Men jag antar att ni inte gör det. Och det är mest för att dom allra flesta skiter i folk runtomkring och går ut för tidigt. Det är så det smittas och blir epidemier i samhället.

 • Louise
  12 november, 2013 at 11:54

  Du är inte klok.

 • Maria
  12 november, 2013 at 11:58

  Öööh, man kan väl inte isolera hela familjen för att en har varit sjuk?
  Ringa till jobbet och säga ”jag stannar hemma idag för jag kanske blir sjuk!”. Möjligtvis om man jobbar inom vården, men inte annars. Är folk så rädda för att bli sjuka så kan man stanna hemma själv.

 • Carrie
  12 november, 2013 at 12:09

  Skönt att du mår bättre idag 🙂

 • Carrie
  12 november, 2013 at 12:10

  Haha..exakt!

 • Lili
  12 november, 2013 at 12:14

  Om du oroar dig för att Ringo ska bli sjuk ska du nog inte laga mat till familjen idag. Har ju hänt att någon som jobbar på restaurang kommit tillbaka för tidigt efter att ha varit magsjuk och smittat ner väldigt många människor.

 • LisaFisa
  12 november, 2013 at 12:16

  Tack Katrin, Din sista kommentar fick mig att frusta ut i en skrattattack så jag spottade ner min kund helt. Tanten blev sur, vilket är helt okej…jag kan ändå inte få sparken. Du är oslagbar ibland!

 • LisaFisa
  12 november, 2013 at 12:24

  Och nu kom en riktig mongis in i butiken…inte fullt lika ok att jag börjar apflabba då. Jävlar va kul jag får ha på jobbet nu tack vare dig. Humor på dagisnivå är bäst!!

 • hk,jhl
  12 november, 2013 at 12:35

  Och du är oslagbart barnslig och tillgjord.

 • Lina
  12 november, 2013 at 14:04

  Höhö jo det kan man. Läs på lite om det. Och om hur smittspridningen börjar. Jo, med att någon går ut för tidigt. Bland annat.

 • cindy
  12 november, 2013 at 14:57

  Menar du barn med Downs syndrom. Jag tror inte att föräldrarna till dessa barn vill att du kallar dem för mongis!
  Man skulle kunna tro att du är 12 år!

 • Edla
  12 november, 2013 at 15:01

  De tänker bara på sig själv, och
  skiter högaktningsfullt i andra!

 • Fiona
  12 november, 2013 at 15:08

  Vad hade du sagt om du själv fick ett förståndshandikappat barn. Vilket öknamn hade du gett honom?

 • hk,jhl
  12 november, 2013 at 16:10

  Eftersom hon mobbar sitt ”friska” barn så undrar jag vad hon hade utsatt honom för om han hade förståndshandikapp. Det vågar jag inte ens tänka på.

 • LisaFisa
  12 november, 2013 at 16:16

  Och tänk vad roligt livet blir då tjihooo =)

 • Lina
  12 november, 2013 at 17:27

  Edla: Så sant så

 • Maria
  12 november, 2013 at 18:56

  amen shit vad vi måste vara mogna o allvarliga här då. Kom igen, hon skoja om att hennes barn ser lite ”mongis” ut på bilden. det är väl inget att haka upp sig på. När jag gick i skolan sa vi ofta ”gud vad du är mongo” istället för gud vad du är konstig. men bara för det mena man ju inget illa eller mobbade någon!? Ni måste våga tagga ner i livet! Skulle inte vilja leva med er om ni tar allt så jävla seriöst!

 • Anna
  12 november, 2013 at 20:54

  Innan jag fick min dotter Havanna som föddes med downsyndrom gick jag oxå runt och sa mongo till vad som helst. Kan ju säga att jag ändrat mitt språk sen dess. Allt hänger väl på att man inte bryr sig vare sig man använder mongis, bögjävel osv. Tänk så jävla tråkig världen skulle vara utan alla som inte hamnar inför ramarna ”normal”

 • luna
  13 november, 2013 at 08:29

  håller med pojken ser verkligen ut att vara mongo även i andra normala bilder.
  Pappa liknar Gudrun Schyman, och mamma en Pelikan,
  Bebisen kommer att bli en skönhet.

 • Julia
  13 november, 2013 at 09:25

  Måste bara skriva att jag ÄLSKAR att du kan lägga ut en bild på din son och skriva att han ser mongis ut. Kan man göra det är man riktigt skön och har god självdistans tycker jag. Riktigt bra skrivit tycker jag!! 🙂

 • kerstin
  13 november, 2013 at 09:44

  Mongis ja det brukar vara en förkortning av mongolid, barn med downs syndrom och användas av barn när de kastar glåpord mot varandra. men ar du att alla barn med downs syndrom ser ut som Ringo på bilden? Väx upp och bete dig som den vuxna du ska föreställa att vara.

 • kjk
  13 november, 2013 at 10:15

  Ja bra skrivet av Katrin hon uppmanar andra barn att mobba hennes son genom att skriva så. Men mobbning är ju bra enligt henne det gör ju barnet gott………….

 • kjk
  13 november, 2013 at 10:16

  Redan ett inlägg som innehåller mobbning. Grattis Katrin.

 • kjk
  13 november, 2013 at 10:18

  Du har lärt dig, tyvärr så tror jag inte Katrin skulle lära sig något även om hennes barn skulle födas med Downsyndrown.

 • kjk
  13 november, 2013 at 10:19

  Ni var barn då. Inte vuxna. Och Katrin har redan fått ett inlägg här som mobbar hennes barn. Skrämmande att hon som mamma sätter igång något sådant.

 • lovin
  13 november, 2013 at 22:01

  Att någon som är frisk går ut??????

 • lovin
  13 november, 2013 at 22:04

  Ja just det, Ringos kompisar läser ju såklart KZ blogg… lägg ner!

 • hk,jhl
  14 november, 2013 at 09:17

  Allt som skrivs på internet finns ALLTID kvar så de kan ”råka” läsa detta då de lärt sig läsa. Och tror du inte folk snackar om vad hon skriver om sin son? Har du tänkt så långt?

 • cia
  14 november, 2013 at 14:33

  Vem vet, det kanske ligger en liten mongis i Katrins mage? Då kommer hon få kämpa genom livet för pojken dess rättigheter i Lss och framtid med myndigheter osv. Då blir det inte lika roligt att säga mongis! Tro mig!

 • Ninni
  15 november, 2013 at 01:40

  Ja man sa nigger, negerbulle och mycket annat dumt men det var väl också ”skojigt”. Vissa saker är inte! politiskt korrekt och kränkande!