Okategoriserade

Wow Kostdoktorn, du är vass!

Katrins Snapshots

Jag sitter hemma och jobbar på morgonen och snart ska jag åka till Danderyd för att ta fler prover. Det känns faktiskt bra att göra det för jag känner mig inte hundra och har ont i min mage. Speciellt när jag tar ett djupt andetag, då känns det nästan som att jag brutit revbenen har ni gjort det någon gång? Vet ni känslan? Jag har ramlat av en del hästar i mitt unga liv så jag vet hur det känns att inte kunna varken skratta eller ta djupa andetag och ungefär så känns det idag. På mitt instagram skriver flera om gbs och jag ska kolla med doktorn om hon kan ta prover på det med. Alltså ingen fara med mig alls jag är igång och har just lagat en ljuvlig köttsoppa för att vi provar ut ett nytt samarbete med ett nytt företag, jag kommer att ta bilen själv till Danderyd så jag är helt med, men ont i magen.

Jag har plöjt igenom min inkorg och äntligen kommit till den punkt där jag kan unna mig att läsa mejl som inte är ”akuta”. Så jag läser en länk som jag har fått där Kostdoktorn analyserat Carbzones LCH-tortillas och jag ryser i hela kroppen när jag läser den här följetongen. Jag ställer mig inte partisk i ämnet men jag måste ju bara påpeka att ”Fan inte visste jag att Kostdoktorn var en sån tiger!” Jag har träffat Andreas flera gånger och att han skulle vara så här vass framgår inte i hans fina, lugna, en aningen inställsamma sätt att föra sig på!  Jag är väldigt impad och råder er att både läsa följetongen och att följa Andreas för det är uppenbarligen på hans blogg som det händer. Hell yeah!

Okej, jag ska åka in nu. Jag ska bra ta en snabbdusch (svettas mycket) sen åker jag in.

You Might Also Like

 • Me
  4 november, 2013 at 11:30

  Du måste börja läsa vettigare saker om du ”ryser i hela kroppen” av det här 😉

 • karolinah
  4 november, 2013 at 12:02

  Om man verkligen brinner för det man jobbar och jobbar med Hälsosam mat, tycker man NATURLIGTVIS att dessa artiklar och dessa undersökningar är otroligt intressant samt även viktiga!
  även JAG tycker detta är intressant läsning och dessutom VIKTIG läsning när jag försöker äta en LCHF-kost.

  inge konstigt med det!

 • Me
  4 november, 2013 at 12:35

  Ok men nu var det inte dig jag talade med.

 • Natalie
  4 november, 2013 at 15:42

  Det låter som njurbäckeninflammation. När urinvägsinfektionen har gått upp i njurarna. Ibland märker man inte av urinvägsinfektionen. Jag hade det så och det kändes så som du beskriver det. I slutet gjorde det så ont att det kändes som om revbenen krossades bara jag tog ett steg. Blev hemskickad flera ggr från vårdcentral när dom inte hittade något.

  Be dom kolla dig för njurbäckeninflammation.

 • Jo
  4 november, 2013 at 17:57

  Typisk smärta för tarmont vilket mest troligt är förstoppning eller gaser. Och visst, det kan uppstå även om man skitit som vanligt elelr inte tycker det känns som att man är förstoppad (som man är van vid). tarmarna blir ju lite hipp som happ när bebis tar massa plats…