Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Hur kan en datorsladd bara lägga av? Just som jag nattat Ringo och tänkte sätta mig och skriva så går det inte att ladda datorn. Jaha. Så då får jag helt enkelt ligga och kolla på teve. Ringo var så jävla gullig idag. Han ville att jag skulle gunga honom i filten. Jag sa att jag inte kan det för jag inte är lika stark som pappa. Då la sig Ringo på filten, såg upp på mig och sa "Mamma du klarar det. Du är stark som pappa", åh jävlar va styrka jag fick! Skönt att jag inte behöver oroa mig för att avkomman har ett driv och vilja. Sen är det ju kul att han inte gör skillnad på mammas och pappas fysik.

You Might Also Like

 • Anna
  28 februari, 2013 at 21:34

  Gulliga & smart unge!!!

  http://annaheltenkelt.blogg.se (från Sofias Änglar)

 • Linda
  28 februari, 2013 at 21:36

  Det är dosan mellan datorn och vägguttaget som har pajat. Kostar runt 500 att köpa en ny

 • queenofstromstad
  28 februari, 2013 at 21:49

  Er son är ju supergullig. Men jag hoppas innerligen att det han har på armen är pretend tatoos.

 • hanna
  28 februari, 2013 at 22:03

  nä, det är såklart riktiga tatueringar. Har du aldrig sett några tatuerade 2-åringar..? Jättevanligt i Stockholm.

 • anonym
  28 februari, 2013 at 22:15

  Stockholm…….Jag förstår inte.
  Men vi som inte bor i Stockholm
  ä vi dumma….eller…är det bara Stockholm som gäller. Tur att du bor i Stockholm och kan upplysa oss lantisar vad som gäller.

 • L
  28 februari, 2013 at 23:04

  Bra svar hanna tkr jag! 🙂

 • hanna
  28 februari, 2013 at 23:09

  Jag bor inte i Stockholm. Men jag har sett drösvis av tatuerade småbarn från Stockholm på teve.
  Konstigt att ni inte har humor, för ni måste ju skämta om ni på allvar tror att Katrin har tatuerat sitt barn på riktigt. Annars är ni dumma. Oavsett var ni bor i landet.

 • Kat
  28 februari, 2013 at 23:55

  HAHAHAH. Tack för kvällens skratt people!
  Klart det inte är rikkga tatueringar å klart som fan att barnen här i Sthlm inte har riktiga tatueringar. Hanna var ju uppenbarligen sarkastisk(och rolig).

 • Linda
  1 mars, 2013 at 11:37

  Du kan inte vara särskilt smart;-)

 • nicke
  1 mars, 2013 at 12:44

  Om du inte har tagit ur sladden ur vägguttaget på länge så testa det och efter en timma så kan du testa igen så borde det funka. Detta funkade hos oss apples laddare kan bli överhettad.Testa oxså med ett annat vägguttag.

 • beciell
  1 mars, 2013 at 21:07

  Kolla in mina egengjorda söta hundbilder med roliga bildtexter 😀 rösta gärna tummen upp på de ni tycker är kul!! Finns totalt 3 sidor med hundbilderna =)