Okategoriserade

Minen

Katrins Snapshots

Lyckades fånga Ringos minspel när han vill något från mig och sen när han lyckats få det. Den här morgonen var det angrybirden som skulle med till dagis. #kanintemotstådendärlilla #instacollage

You Might Also Like

 • Minna
  1 november, 2013 at 11:05

  Är du inte rädd om Ringo?

 • Smulan
  1 november, 2013 at 11:12

  Jag gillar att du är rakt på sak och står för det du säger. Men du anar inte vad du kan ställa till med när du vräker ur dig saker som handlar om mobbning. Du ogillar tjocka personer. Tänker du aldrig någonsin på vad du egentligen kan ställa till med? Jag med flera har blivit mobbade i unga år pga olika orsaker. Man tar med sig det ända upp i vuxen ålder. Man blir extra känslig och det lilla minsta kan göra så folk tar sina liv. Jag har skrivit en novell om hur en del av min skolgång var. Hur mobbad jag blev trotts att jag bara var lilla jag. Gjorde inte en fluga och var hur snäll som helst. Men sånna som dig förstörde mitt liv. Den är i fyra delar. Första delen är utlagd på bloggen och dom andra tre kommer ut under helgens gång. Snälla Katrin försök att sprida detta vidare. Få stop på mobbningen. Jag kommer även skriva längre fram om hur jag mår idag och vad det har ställt till med.

 • anonym
  1 november, 2013 at 11:36

  Huvudsaken är att Katrin mår bra. Sedan skiter väl hon i mobbade människor.

 • Gossenstjej
  2 november, 2013 at 14:02

  Min brors tjej tvillingar och gick upp 13 kilo under hela graviditeten. Då vägde barnen 2,6 kilo vid födseln. Visserligen var hon väldigt smal innan graviditeteten men att gå upp 20 kg med ett barn låter väldigt mycket kan man tycka.