Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Välkommen in i butiken! Det är meningen att jag ska skriva klart mina förord idag men jag behövde en paus så jag hänger lite hos Isa. Har ni frågor om LCHF som jag kan svara på i min bok? Skriv dem gärna i så fall. Jag tror att jag har koll på vad ni undrar men jag kan missa nåt. En sak till: vi söker en ny praktikant till klubben. Cassandra ska tillbaka till skolan så vi söker en ersättare. Alltså: obetald praktik i 12 veckor. Mejla: [email protected]. Kravet är att du håller LCHF och är full av positiv energi!

You Might Also Like

 • anonym
  28 februari, 2013 at 14:51

  Jag blir mörkrädd. Är du en levande människa.??
  Eller så är du sjuk. Diagnos bipolär. Sök hjålp!!!

 • Peter
  28 februari, 2013 at 15:23

  Till de som söker praktikplatsen:

  Se till att få ett skriftligt avtal på vad som gäller, tex arbetstid, arbetsuppgifter, vem som är handledare, vad som gäller med försäkringar etc. Företaget behöver inte betala lön, men om man utför arbetsuppgifter som är företagets ordinarie så är det rimligt att få ersättning för detta.

 • Jossan
  28 februari, 2013 at 15:44

  du verkar vara helt sjuk i huvudet – vet du det? Diagnosen: obotlig stalker!

 • Linda
  28 februari, 2013 at 16:06

  Något du borde tänka på är hygien i affären. Sluta använd den moppen den drar bara runt skiten. Kan varmt rekommendera fiberduken med mopp till. Det blir renare och bättre hygien i affären

 • Cat
  28 februari, 2013 at 16:13

  Du och Blondinbella gillar gratis arbetskraft i sann mörkblå anda.

 • Mee
  28 februari, 2013 at 16:47

  Katrin skulle du vilja praktisera i en skitbutik på 8 kvm i tolv jävla veckor utan en krona?
  Girig som du är tvivlar jag starkt på det men naturligtvis är det billigt och gynnar dig och det är väl det som räknas i din sjuka lilla värld.
  Hoppas verkligen inte att någon är så dum att hon/han väljer att slava för dig för detta är slaveri i sann anda!
  Och vilka meriter liksom, skrattretande!
  Hade ditt namn dykt upp på en arbetssökandes cv hade det snarare stjälpt än hjälpt 🙂

  Snälla rara ni där ute, slaveriet är avskaffat!
  Det Katrin gör är inte rätt. Hon har råd att anställa men vill mycket hellre utnyttja gratis arbetskraft istället!
  Den människan har inte rent mjöl i säcken, det vet både vi och skatteverket!

 • Hs
  28 februari, 2013 at 19:50

  Men du är ju för fan helt sjuk i huvudet !!

 • Hs
  28 februari, 2013 at 19:51

  Läskig jävla typ asså 🙁

 • Lisa
  28 februari, 2013 at 20:08

  Hej! jag funderar på att äta LCHF pga min otroligt jobbiga mage, som är ständigt uppsvälld. jag åt enligt lchf i 3 dagar och redan då var magen helt perfekt. Men jag vill absolut inte gå ner i vikt då jag redan är väldigt smal, och jag läste på internet att det är många som drabbas håravfall efter 3 månader på lchf, och då blev jag livrädd, jag har redan tunt hår! Hur gör man för att undvika håravfall?

 • Anonym
  28 februari, 2013 at 20:10

  Ät en kartong ägg det stimulerar hårväxten alltså typ 24 ägg om dagen enda är väl att du pruttar döing men du kommer iaf inte bli tunnhårig 😉

 • Jennifer
  28 februari, 2013 at 22:29

  Ååååh jag hade så gärna velat praktisera hos dig då det var du som fick mig att börja med lchf i oktober 2012. Jag gick ner -12 kg och idag älskar jag min kropp och anser att lchf är det bästa sättet att äta på. Jag hade hört av mig direkt till dig om jag hade kunnat arbeta hos er just nu men jag bor utomlands och kommer tillbaka i augusti och hoppas då att möjligheten fortfarande finns kvar. Vore så kul att få dela med sig av sina egna erfarenheter.
  / från en glad 22-årig stockholmare.

 • Kicki
  1 mars, 2013 at 08:35

  Men orka! Har du ens sätt vad tex Coop eller Ica använder när dom gör rent golv?? Det är ju inte så att dom har färskvaraor. Sluta gnäll och skaffa dig ett liv!

 • Karin
  1 mars, 2013 at 13:43

  Fråga om LCHF: det anses ju ok med små mängder mörk choklad eller en näve nötter ibland, men det är ju mer kolhydrater i det än i t ex ett äpple, så plötsligt inser jag att jag kan festa till det med en frukt lika gärna som med en bit choklad (om jag i övrigt vill vara strikt). Eller? Hur ser du på det?

 • ellen
  1 mars, 2013 at 18:06

  Ja! Kan du inte reda ut de där me mejerier? Hur mycket grädde, mjölk, fil osådär går utan att komma upp i för mycket kolisar?

 • Cathrine
  1 mars, 2013 at 23:19

  Praktikanter brukar ju inte få lön …
  Varför så arga ? Det är ju inget nytt…

 • Jenny
  10 mars, 2013 at 19:55

  Troligtvis använder dom skurmaskin eftersom ingen vettig person går runt och moppar en hel butik.

  Och jag håller med, byt ut den där moppen. Fiber är bättre 🙂