Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Asså kör två kids två och tre själv när du är höggravid tjena! Värsta utmaningen men det går ju såklart. Större delen av gänget är i Jerusalem och jag och syrran är kvar men eftersom lilla Leah sov stack jag själv till Lala med Ringo och Laura. Därför. En eloge till alla ensamstående mammor med ungar med ett år mellan. Fy fan vilken hets. Inte en lugn sekund. Snart är det IPad time. Längtar till det då ska jag läsa min bok. Vi ska njuta av sol och strand, va? Det är ganska ruggigt hemma vad jag förstår? Drar den slutsatsen eftersom ingen lägger ut bilder på instagram #babcia90år #telaviv #lalabeach

You Might Also Like

 • Micki
  24 oktober, 2013 at 12:48

  Njut av tillvaron.

 • Alex
  24 oktober, 2013 at 14:13

  Fint att ni är i Tel-Aviv! Jag åker dit i april för att umgås med familjen 🙂

 • Luna
  24 oktober, 2013 at 14:41

  Oj en valross i Israel o några barn
  Fin bild

 • Micki
  24 oktober, 2013 at 15:14

  Förstår av din kommentar att du tittar dig i spegeln, Bilden föreställer en fin gravid kvinna med två barn.

 • Anna-K
  24 oktober, 2013 at 15:46

  Härligt med sol o bad. I Lund var
  det +17,9 igår.Underbara höstdagar.

 • Sofie
  24 oktober, 2013 at 16:50

  Nej det är faktiskt jättefint väder hemma. 14 grader och soligt i Stockholm. Riktigt milt för årstiden.

 • Fjäskfia :)
  24 oktober, 2013 at 17:02

  Ja gravid är hon….men verkligen inte fint gravid ! som en tunna med fyra stockar i 🙁

 • Li
  24 oktober, 2013 at 18:40

  Ja men knappast strandväder va?!

 • Becka
  24 oktober, 2013 at 19:14

  Gud vad stor mage du har Katrin! Större än mig och jag är i v 39! Men det är så olika det där.

 • Klös
  24 oktober, 2013 at 19:20

  Fast hon sitter ner så det är nog lite missvisande när det gäller storleken. Men som du säger, det är olika från person till person. Alla är olika.

 • Moa
  24 oktober, 2013 at 19:21

  Härlig bild och jag tycker du är så fin i din mage! Jag har ett år mellan mina pojkar och förstår precis vad du menar, phew! Ha en fortsatt härlig semester, och jag hakar gärna på bootcamp 2014! Ska börja ladda redan nu!

 • Rebecca
  24 oktober, 2013 at 21:16

  Har du en bild du kan lägga upp från graviditeten med Ringo i samma vecka som du är i nu, och få se skillnaden på hur du såg ut då jämfört med nu. Skulle vara kul att se nu när du äter enligt lchf 🙂

 • KP
  24 oktober, 2013 at 22:59

  Tack för elogen Katrin, jag har tre kids med ca ett år emellan. Dock inte ensamstående, men många, långa dagar har jag kört ensam med de och spännande äventyr kan man ta sig för trots allt.. Riktigt coolt att du kan, vill och får flyga med den supermagen! Lycka till nu.

 • Bu
  25 oktober, 2013 at 00:46

  Jag ska dit om 2 veckor…can’t wait 😀

 • majsi
  25 oktober, 2013 at 07:52

  Becka
  Ursäkta men jag skulle bara vilja veta varför du tyckte att det var viktigt att skriva den kommentaren? Får det dig att må bättre? Sen kan det ju faktiskt vara så att din självuppfattning inte stämmer jätte bra överens med verkligheten och att du är större än vad Katrin är. Fast alla dina söta små väninnor har väl försäkrat dig om att du faktiskt inte alls ser så stooor ut.

 • S
  25 oktober, 2013 at 07:56

  Vad spelar det för roll hur stor mage man har då man är gravid? Det viktigaste är ju att barnet mår bra där inne.
  Fast i vårt utseendefixerade samhälle tänker man ju bara på sig själv och hur man ser ut.
  Även eller speciellt Katrin gör det och tydligen även du Becka.
  Jag tycker synd om er som tror att det viktigaste i livet är att se bra ut.

 • S
  26 oktober, 2013 at 00:03

  Har ingen annanstans att göra av med min humor inatt, råka då läsa katrin ha paddan tid snart längtar hon. Så sitter hon där stor och härligt påskkycklinglila som en just det. En paddadadada

 • Sofie
  26 oktober, 2013 at 00:26

  Nej jag riktade mitt svar till detta: ”Det är ganska ruggigt hemma vad jag förstår?”
  Förstår du nu?