Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Så där nu har vi med oss allt. Igår kväll kunde jag inte hitta mitt pass för det hade åkt bakom spegeln så det var lite drama ett tag. Faktiskt hade jag gett upp och satt på mig ytterkläderna för att åka till Arlanda och göra provisoriskt pass när klockan var 21.20 men då trillade passet ut framför mina fötter. Ibland har man tur. Jag har ofta tur. Och Bingo suckar varje gång. Han tycker att jag är den mest tursamma människan i världen. Jag har faktiskt mycket tut. Tur för mig!

You Might Also Like

 • anonym
  20 oktober, 2013 at 06:23

  Då får vi hoppas att turen fortsätter!

 • Carrie
  20 oktober, 2013 at 08:15

  Haha…gud sån tur du har 🙂

 • Zandra
  20 oktober, 2013 at 08:40

  Då hade du tur för igår kunde de inte utfärda provisoriska pass ngnstans p grund av ngt tekniskt fel! Trevlig resa!

 • Sofie
  21 oktober, 2013 at 04:54

  Ja det var tur eftersom Israel inte godtar provisoriskt pass.