Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Man tänker att man som vuxen aldrig kommer att känna sig 100 procent lycklig för att det alltid finns saker som man grämer sig över. Men när man kommer hem efter en lång arbetsdag, är höggravid och trött och har en liten son som säger "mamma lägg dig här med mig i soffan" sträcker ut sina små armar och pussar mig i pannan, då känner man sig 100 procent lycklig. #love #happy #family #blessed

You Might Also Like

 • Carrie
  19 oktober, 2013 at 01:50

  Håller fullständigt med här. Det är hundra procentig lycka. Fint.

 • Cornelia - Stil & Ungmamma-blogg
  19 oktober, 2013 at 10:11

  Åh goa unge 🙂

  http://Cutelittlethings.se – Stil & Ungmamma-blogg

 • Chocochock
  19 oktober, 2013 at 11:11

  Lycka i kubik!

  Nu har jag avnjutit en frukost på ”dina” knäckisar och müsli. Jättegott!
  Överväger att lägga om chocochockdieten till LCHF 🙂
  Beror på om ni har någon ätbar choklad?
  http://chocochock.se
  Chocochock tjock?

 • Rebecca
  19 oktober, 2013 at 13:25

  Så fantastiskt jävla söt unge!

  Var och köpte knäckebrödet hos dig när du var i Västerås i fredags och jag har redan åkt och köpt ett packet till för att bunkra upp, haha.

  Var så jävla gott och framförallt med avokado.

 • Kjerstin
  19 oktober, 2013 at 14:38

  Ärligt, barn är det värsta jag vet 🙁 alla ska tycka att det är så fantastiskt med barn, men det är det inte!! Det är lögn och hyckleri, alla föräldrar drar en lättnadens suck när ungarna flyttar hemifrån , äntligen får vi vara med varandra i fred :)älska i fred 😉 det börjat från början med spyor piss o bajs, fortsätter med trotsåldrar, senare finniga jobbiga jävliga tonår då föräldrarna är pest. O kom inte o ljug o säg att det är kul o va förälder i alla lägen. Visst finns det moments av lycka o mys, många sådana stunder självfallet, men jag skulle aldrig vilja att mina barn flyttade hem igen, aldrig! Lagom dos umgänge med kvalité är det bästa! Mitt inlägg är inte meningen att provocera på något sätt, utan jag är bara så förbaskat trött på allt falskt skitsnack om att det jämt är så jävla fantastiskt o va förälder , trött på hyckleri 🙁 Ärlighet varar längst ! Tänk på det !

 • Kjerstin
  19 oktober, 2013 at 14:39

  Hundra procent hyckleri … Suck 🙁

 • Carrie
  19 oktober, 2013 at 14:44

  Jobbigt du verkar ha det Kjerstin 🙁

 • Carrie
  19 oktober, 2013 at 14:51

  Vem har sagt att det är fantastiskt jämt? Får man inte skriva om stunder av lycka på sin egen blogg? Nästa gång kanske hon skriver om något mindre roligt. Men nu var det något fint och vackert hon förmedlade. Jobbigt att du blir trött av att läsa sånt. Finns faktiskt föräldrar som inte alls tycker och känner som du gör kjerstin. Svindlande tanke va? Alla delar inte din uppfattning och upplevelse av att ha barn.

 • Hyrestanten
  19 oktober, 2013 at 15:14

  Ljuvliga rader Katrin! Man blir glad av att läsa detta. De som gnäller över detta är nog samma personer som gnäller när du beskriver andra mindre härliga stunder. Suck!

 • Bea
  19 oktober, 2013 at 17:03

  Är det inte självklart att man inte vill att utflugna barn ska flytta hem igen? Att umgås med sina vuxna barn i lagom dos och med kvalitet är väl helt normalt? Du verkar känna såhär i efterhand att du plågade dig igenom barnens uppväxt, och det är ju tråkigt för dig men knappast någon som gäller alla. Man ska inte skaffa barn om man förväntar sig att det ska vara underbart varje dag, men det finns ju uppenbarligen något med att ha barn som gör att många tycker att det är värt allt besvär.

 • Julia
  19 oktober, 2013 at 17:48

  Fast det är väl ingen som säger att det ALLTID är fantastiskt och underbart. Ibland är det de och ibland är allt kaos. Det är ok att känna så som mamma. Att det inte alltid är kul och att man inte alltid räcker till. Men man måste ändå tycka det bra överväger annars har man nog valt jävligt fel val i livet. Jag hoppas inte dina barn läser det här (även om dom är vuxna nu) om du var min mamma skulle jag känna mig jävligt ouppskattad!

 • Anna
  19 oktober, 2013 at 18:31

  Verkar vara jobbigt att vara Carrie och Kjärstin som naturligtvis är samma person. Att hela tiden skriva 2 kommentarer med motsatt perspektiv. Get a life! Engagera dig i hemlösheten eller nåt.

 • Carrie
  19 oktober, 2013 at 18:48

  Vilken sylvass observationsförmåga och knivskarpt intellekt du besitter Anna. Kandidat till mysteriedeckarna minst. Mäkta imponerande. Your’e good. Klart som fan att Carrie och Kjerstin är samma person 🙂 🙂

 • Emma
  19 oktober, 2013 at 22:13

  Katrin! Jag vet inte om du brukar läsa dina kommentarer, men jag chansar. Jag har köpt din bok och har på några veckor gått ner 9 kilo, hurra för mig, och hurra för dig! Jag är sällan hungrig, har inga blodsockerfall, är gladare, finare och lite smalare, så TACK för att du gjort det så enkelt för mig att banta!! Ha en fortsatt trevlig helg!

 • Linnéa Bergqvist
  19 oktober, 2013 at 22:34

  Absoluta lyckan! Man blir så himla rörd av vad dom små liven säger ibland 🙂

  //Linnéa

  http://www.thewildrose.se

 • anonym
  20 oktober, 2013 at 06:20

  Ja lyckliga ni………

 • Freja
  20 oktober, 2013 at 11:59

  ….och tydligen olyckliga du…

 • Kjerstin
  20 oktober, 2013 at 18:20

  Glad jag inte är din morsa, det kan du fethaja!

 • Kjerstin
  20 oktober, 2013 at 18:20

  Men sedan kommer mag o tarmproblem, tjocktarmscancer om du äter denna kost länge!

 • P
  20 oktober, 2013 at 21:03

  Kjerstin jag är inte helt säker på att du verkligen är förälder…
  Har oerhört svårt att tro att en förälder pratar som du gör om sina barn
  Kanske har du någon typ av empatistörning…?

 • Julia
  20 oktober, 2013 at 21:17

  Du känner ju inte ens mig. Inte Konstigt att det är krig här på jorden med så mycket hat…