Okategoriserade

God kväll

Jag har haft en bra dag. Mycket bra dagar nu men det är ju så. Dalar och toppar. Idag har jag haft tre så otroligt olika möten. Ett väldigt bra med en tjej som verkar grym. Ett med en man som kom med ett utprintat blogginlägg, ha ha ha, men det kan resultera i något bra och ett sista med Djurgårdsförvaltningen, så nu har vi satt loppet för i år! Vi kör på en stor gräsplätt invid Villa Källhagen så i år blir eventet mer publikt. Folk kommer att samlas och heja runt slingan och man kommer att kunna ta sig en trevlig promenad från stan för att komma och provsmaka LCHF-produkter och skuffa till skön musik. Det kommer att bli om möjligt ännu bättre än förra året och framför allt kommer det att bli större och fler som springer! Jag är sjukt taggad inför den 24:e augusti och ni anmäler er här!

Så blir jag så jävla förbannad och jag kan inte bestämma mig för vem jag ska bli förbannad på. Antingen är det företaget som försöker eller så är det någon tönt som jävlas med mig. Jag ska berätta så kan ni väl hojta till om någon av er drabbats. Jag fick en faktura idag från något som heter ”Land”. På fakturan står det att jag ska betala för en prenumeration av tidningen Land och att jag mottagit flera ex. Naturligtvis så stämmer inte det. Jag läser ingenting och alla tidningar som kommer i min brevlåda går raka vägen ner i pappersinsamlingen (en annan sak att diskutera faktiskt) så när ”hon på kundtjänst” frågar mig om jag fått hem tidningen så har jag såklart ingen aning. ”Men det skulle ju vara enklare att reda ut vad som skett om jag visste om du fått hem dessa nummer…”, börjar hon men jag avbryter henne fort med att säga att jag inte har en aning och att det inte är möjligt för mig att ha en aning. Sen förklarar jag för henne att jag blir jääääävligt sur om det är så att de skickar ut fakturor lite hipp som happ och hoppas på att folk ska betala dem i rena farten men att det kan finnas en möjlighet att det är någon som jävlas med mig och sajnat upp mig på den här prenumerationen. Hon kan naturligtvis inte svara på den saken men informerar mig om att hon ska makulera fakturan. Så fick jag lägga minst tjugo minuter av min dyrbara tid på den skiten. Vad tror ni? Kul skämt i så fall om det är någon som gjort detta.

Ringo leker numera antingen katt eller bebis är det normalt? Idag låg han på köksbordet och sprattlade med armarna och benen och sa ”Jag är en bebis”. Ofta kryper han runt och lapar mjölk i skål och är katten Sigge. Är det normalt? Han är i alla fall sjukt gullig och jag bryr mig inte om han är Ringo, Sigge eller bebis om jag ska vara ärlig.

Ni undrar var vi köpt våra fina soffor och det har vi gjort på Englesson. Vi älskar verkligen de där sofforna och nu ska jag fane mej ta och ligga i den ena av dem.
Katrins Snapshots

#Englesson

You Might Also Like

 • Camilla
  26 februari, 2013 at 22:31

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Anne
  27 februari, 2013 at 07:51

  Har en liten kille på snart 2,5 år som också leker katt och Gud så söööööt han är!<3

 • cecilia
  27 februari, 2013 at 08:49

  Hej

  Riktigt snygga soffor, köp nu två höga grå krukor med vita orkideer i fönstret, det blir pricken över iet. Tack för en grym blogg. ha en skön dag.Ringo är så go.

 • Nikolina
  27 februari, 2013 at 10:48

  Så fin soffa 🙂 http://www.ankpung.se 23 åring mamma med skyddad identitet

 • Jossan
  27 februari, 2013 at 18:59

  Jag minns att jag lekte katt som liten, lapade grädde ur en skål på golvet.. Normalt vet jag inte, men jag tyckte det var kul iaf! 😉

 • lotta
  28 februari, 2013 at 15:26

  VAAAAAA har han napp FORTFARANDE!!!!!!!!!

 • Malin Svensson
  28 februari, 2013 at 18:47

  Min lillebror lekte katt en hel sommar när han var i den åldern. Han kröp överallt och mjauade. Bedårande! 🙂 Morris hette han då, haha.

 • Lina
  28 februari, 2013 at 23:05

  Jodå, att vara ”katt” är mycket populärt bland dagisbarn, märker jag på min 3-åring! Men det är ju ganska sött så man kan väl låta dem hållas. 😉