Okategoriserade

Katrins Snapshots

Min nya besatthet är Friggs Chaité. För många år sen jobbade jag med Friggs bland annat med att lansera deras nya tesmaker. Jag har fortfarande kvar teer från den här tiden, lakrits, citron och det här chaiteet med smak av kanel och kardemumma. Det känns väldigt juligt så det kommer nog att hänga kvar ett tag hemma hos oss för Bingo gillar det också till frulle. Med sukrin och mjölk i. Jag var på Barnskospecialisten hos Tessan förra veckan och köpte vinterskor och höstskor till Ringo. Älskar den butiken och Tessan eftersom man med säkerhet vet att man köper bra saker till sitt barn genom att handla där. Syrran och Laura var med också. ”Laura har en si och så fot så hon ska ha de här vinterskorna och Ringo har en si och så fot så han kan välja mellan de här och de här…” Jag var mest glad över att Ringo valde Kavat på båda sina skor för jag gillar Kavat. Tycker mindre om Viking. Här kan ni se vilka skor som Ringo kör på i höst och i vinter. Laura valde de här höstskorna och de här vinterskorna! Om ni inte har något planerat för idag och bor i Stockholm så tycker jag att ni ska ta er en tripp till Tessan på Fridhemsplan och investera i ett par skor till era barn!

Katrins Snapshots

Själv ska jag och Ringo trippa ner till Bonti för att köpa en doppresent till lilla Lea som har namngivningsfest imorgon. Sen ska vi på dans som vanligt och sen på 4H-gård med Dougge och Edward. Dags för mig att ta en dusch med andra ord. Ha en trevlig lördag!

You Might Also Like

 • anonym
  12 oktober, 2013 at 11:36

  Prova att koka chaiteet i mjölk istället för vatten, dom teerna är gjorda för det fick jag nyligen lära mig i en hälsokost affär och jisses vad mycket godare det blev 🙂

 • Chocochock
  12 oktober, 2013 at 11:42

  Jag ska bo på ett chokladhotell 🙂
  http://chocochock.se

 • simmarsmulan
  12 oktober, 2013 at 13:42

  VIlka fina skor!

 • Suss
  12 oktober, 2013 at 15:32

  En otroligt fin dag i Stockholm på världens barn-galan.
  vill bara säga att hjälpen kommer fram och gör så stor skillnad.
  Jag känner mig glad över att få vara med ikväll!
  Önskar även Sveriges landslag stort lycka till med fotbollen!!

  Tusen tack för alla fina kommentarer! Det är inte dumt alls att ha så fina lyssnare som ni är. Igår var en magisk kväll och dag. Hade så fina samtal med de musiker och artister som medverkade. Jessica Andersson och jag pratade länge om hennes nya skiva som jag tycker är jätte fin, rar tjej också!
  I guess I have to go on tour in US then so glad that you seem to like my music!! Take care now.


  Fler nya bästisar som hon kan snacka skit om dig för så att de kan blocka dig. Nu heter hon Jessica Andersson

 • Suss
  12 oktober, 2013 at 15:34

  25709 Facebook
  3329 Twitter

 • Lussan
  12 oktober, 2013 at 15:35

  Varför måste hon snacka skit om mig för. Har aldrig träffat henne och vill aldrig göra det heller.

 • Cathrine
  12 oktober, 2013 at 19:17

  Skobutik är det ju ni är i

 • signe
  12 oktober, 2013 at 23:22

  Sluta med reklaminläggen. Den där skoaffären måste ha mailat ut till många bloggande småbarnsmammor nu eftersom så många gör reklam för dem. Ingen går på det. Finns många andar bra skoaffärer också.
  Likadant med den andar affären du länkar till. Doppresent gratis för det eller?

 • Carrie
  13 oktober, 2013 at 07:17

  Vad är det för fel med reklam? Varför ska hon sluta med det?