Okategoriserade

En bra dag har sitt slut

Jag drog just över min bok. Det är helt sant. Jag hade sista plåtningen idag (kommer inte att bli den sista) och för en sekund sen drog jag iväg all text för korr. Recepten alltså. Själva texten har jag inte börjat med. Så jävla skönt att bli av med den biten i alla fall för det ger mig nån vecka att finslipa det sista. Den här boken kommer att bli helt jävla otroligt bra kan jag säga. Absolut den bästa boken jag gjort. Den blir proffsig och inte mysig om ni fattar. Jag skulle vilja att boken var svart. Jag skulle aldrig få igenom svart men jag skulle vilja det. Svart med blodrödtext. Inte så familjärt kanske? Näe.

Katrins Snapshots

Sen ringde Björn Rimér. Björn är en karaktär ska ni veta. ”Jag har hört att du ska köpa bil”, sa han. ”Det stämmer Björn”, svarade jag. ”Är det något som jag kan så är det bilar”, sa Björn. ”Låt höra”, sa jag. ”Du ska ha en Countryman”, sa Björn. ”En vaddå?”, undrade jag. ”En Mini Countryman punkt slut”, sa Björn och sen fanns det ingen hejd på hans utläggning om hur fantastisk bilen är och hur den passar mig som handen i handsken. Sen säger plötsligt Björn ”Annars kan du komma och ta en av mina bilar för de står ju bara här. Jag har en Toureg, en Defender, en Fiat Fiesta – fast den gillar jag och en Nissan King Cab”. Så började jag googlade som en galning och så utbrast jag ”Jag tar Defendern FY FAAAAAAN VA COOL! eller King Cab:en den ser ruff ut!” ”Min King Cab låter du bli det är min bästa vän och har varit det i tio år men de andra kan du ta”, sa Björn. Sen fortsatte han ”Blir du inte alls sugen på den där Toureg:en? Den är som ett rymdskepp. Bara en massa kanppar att trycka på…”, ha ha ha men jag blir inte sugen på Toureg. Lillbabs kör Toureg jag kör inte Toureg.

Jag har bestämt mig för att suga i mig allas åsikter och sen fatta ett beslut. Inget förhastat. Jag vill ha en bra bil. För mig.

Bra bra bra. Jo! Har ni sett våra produkter på ICA Alvik?! Titta!

ica alvik lchf hylla

Bild från:http://szackrisson.se/ica-alvik-har-en-lchf-hylla/

You Might Also Like

 • anonym
  26 februari, 2013 at 07:52

  Sådana LCHF hyllor. finns i många affärer här i Malmö!

 • Kristina
  26 februari, 2013 at 09:03

  Björn? Bingo?

 • Martina
  26 februari, 2013 at 09:41

  Jag blir ärligt talat chockad över alla elaka kommentarer på den här bloggen. Brukar inte läsa dem, men har gjort det några gånger nu. Känns som att precis som vissa bloggare har en person som rensar bort allt taskigt så har den här bloggen en person som rensar bort allt snällt.. 🙁 Usch. Jag vet att inget rensas här (som jag förstått det) men hur kan den ha så många läsare och nästan alla som kommenterar är jävligt elaka? Blä. Jag förstår att Katrin är kontroversiell på många sätt, men långt ifrån alla inlägg har ju någon touch som uppmanar till debatt.

 • Sonja
  26 februari, 2013 at 09:58

  Anonym, var i Malmö finns de LCHF hyllorna?? Har inte hittat några, tipsa gärna.

 • Vinter
  26 februari, 2013 at 14:12

  Hur mycket fick du betala för att bli godkänd som leverantör till ICA, Katrin?

 • anonym
  26 februari, 2013 at 15:56

  ica caroli har en 5o meter lång hylla med lchf produkter + att det inne på caroli finns en lchf butik Så det är bara att slå två flugor i en smäll!
  .

 • Camilla
  26 februari, 2013 at 22:34

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till camill[email protected]

 • Sonja
  26 februari, 2013 at 23:03

  Tack, får åka dit och kolla

 • Kath
  27 februari, 2013 at 07:36

  Fiat Fiesta?? Hmm.. 😛

 • Annelie
  27 februari, 2013 at 21:13

  köp en Lada lite jeepaktig modell. Jag lovar ingen annan har en.. Skitcoolt!

 • Lina
  28 februari, 2013 at 18:22

  vill ha era saker på ica maxi i kristianstad eller ica i Åhus!!!