Okategoriserade

God morgon!

Jag undrar om kroppen endast är kapabel att fokusera på en smärtpunkt för i tre dagar har jag bara haft tandvärk och ingen halsbränna alls. I natt hade tandvärken lagt sig jättemycket men då vaknade jag och fick klunka Gaviscon istället. Men skit samma det verkar som att penicillinet har kickat in och det känns som det viktigaste.

Morgonen började med tandläkarbesök för Ringo. Hans första. Så nu vet vi att han har 20 tänder och inget hål. Dessutom vet vi att hans bett ser bra ut och inte har tagit stryk av nappen. Så det så!

Idag sitter jag bänkad på kontoret hela dagen, jag ser verkligen fram mot det. Bara sitta och plöja och röja i mejlen, betala fakturor och stöka undan. Jag ska handla mat på nätet också! Det är vår nya grej. Storhandla på nätet och använda tvättbil för tvätten. Man eliminerar mycket bråk med såna små saker kan jag säga.
Katrins Snapshots

Ringos första tabdläkarbesök hos Torbjörn. Världens mest pedagogiska tandläkare på Östermalm!

You Might Also Like

 • Cornelia
  10 oktober, 2013 at 09:24

  Aldrig storhandlat via nätet, kanske borde testa det där 😉

  XOXO
  http://Cutelittlethings.se – Stil & Ungmamma-blogg

 • Cathrine
  10 oktober, 2013 at 09:55

  Antagligen är det Dr. Johansson på Nybrogatan 44?….

 • anonym
  10 oktober, 2013 at 10:06

  Kollade upp det där med tvättbilen. Men tyvärr blev det alldeles för dyrt då vi är fem i familjen,trist.

 • anonym
  10 oktober, 2013 at 10:12

  Vem bryr sig, han tar väl bara emot patienter, som bor på ÖSTERMALM!!!

 • S
  10 oktober, 2013 at 10:42

  Så fort jag körde tandblekningsskiten har jag nu oxå fått problem med ont och ngt som liknar en tandinfektion nästsista tanden
  Försöker förgäves att reklamera skiten.
  Tands påstår att det är normalt och ger mig bara nya blekningsgel!
  Grrrrrrrrr,
  Dock det skönaste jag sett på länge, bingos utmaning till P. Roberto tränandes där ringo står och hejar på.
  Sådan värme där svenska män verkligen ger prov på att vara fina män att leva med.
  Elr ska vi säga att du kämpade fram din Karl ?

 • Lina
  10 oktober, 2013 at 11:11

  Vart ifrån beställer du maten?

 • Eva Dahlgren rocks
  10 oktober, 2013 at 11:49

  bra där Ringo, grattis till 0 hål.

 • Petra
  11 oktober, 2013 at 11:49

  Det stämmer att man bara kan ha överjävligt ont på ett ställe i taget! Jag led av vidrig ryggvärk som gjorde mig halvt handikappad, men så pajade en visdomstand och jag hade vidrig tandvärk i två dagar istället. De två dagarna m ont i käften kände jag överhuvudtaget inte av ryggen.

 • P
  11 oktober, 2013 at 21:41

  Jaha…???