Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ä men absolut jag fortsätter gärna och läser @sofiesarenbrant böcker. Andra andningen var grym och när jag ser den här i bokhyllan tar jag hellre den än hypnotisören. Sen hoppas jag på en mindre dramatisk natt än igår där jag låg med förlossningen i örat stup i kvarten på grund av vidrig tandvärk. Varför jag ringde förlossningen? Jag behövde ett ok på att få ta starkare smärtlindring vilket jag inte fick. Nu har jag fått Citodon utskrivna men har inte behövt ta någon än så det är mycket bättre. Igår var det kris. Jag var helt knäckt. Vid två somnade jag av ren och skär utmattning. Ikväll ser det betydligt bättre ut. Säkert psykiskt också. Bara att ha Citodon vid min sida gör mig lugn.#instacollage

You Might Also Like

 • Marianne
  9 oktober, 2013 at 20:59

  Tandvärk är inte roligt på något sätt – men varför ringer Du inte tandläkaren Katrin?

 • Me
  9 oktober, 2013 at 22:12

  Det var ett ständigt gnäll om fysiska krämpor!

 • the flaming potato
  9 oktober, 2013 at 22:44

  De där böckerna ser intressanta ut, ser lite ut som thriller böcker vilket jag älskar!!, får se om biblioteket lånar ut dem som eböcker online då jag bor i england 🙂

  http://theflamingpotato.blogspot.co.uk/

 • Birgitta Beijer
  9 oktober, 2013 at 22:47

  Kära Katrin.Jag har ett superbra tips vid tandvärk:Corsodyl,ett gel som du kan köpa receptfritt på apotek.Pensla på den onda tanden,med en tops ell.liknande.Smärtan försvinner!Mycket bättre änCitodon sm är sjukt starka.
  Kram
  Birgitta

 • LisaK
  10 oktober, 2013 at 07:07

  Japp, som gravid kan man få sådana förstår du. Ont i ryggen och bäckenet, svullna ben, halsbränna, mm mm. Dom flesta gravida får någon känning av något, särskilt sista månaderna.

 • anonym
  10 oktober, 2013 at 07:54

  Citodon är ju rena knarket. Beroendeframkallande. Du måste vara desperat, din stackare.

 • Tabdsköterskan
  10 oktober, 2013 at 08:41

  Verkar som du har en infektion i roten och då hjälper väl knappast något bakteriedödande att badda på tanden utvändigt. Jag har haft liknande problem med en tand som kom och gick i flera år. En misslyckad? rotfyllning, operation i rotspetsen och till slut fick jag ta bort tanden. Oerhört skönt att slippa tandvärk som återkom med jämna mellanrum genom åren. Penicillin hjälper några månader men håller endast ner infektionen som blossar upp igen efter ett tag. Det tar nog några dagar till innan ditt penicillin biter tag ordentligt. Tro bara inte att det är för evigt för det kommer tillbaka om man inte åtgärdar tanden Hur och när det vet ju din tandläkare bäst som har rtg etz. Lycka till ! Tandvärk är hemskt att ha. Jag vet. Idag klarar jag mig utmärkt utan min ena 6:årstand i underkäken.

 • Kicki
  10 oktober, 2013 at 08:58

  Hon har ju redan varit där och tandis vill inte operera när hon är gravid

 • marie
  10 oktober, 2013 at 10:13

  Jag vill bara lägga in ett varningens ord för citodon alla mår inte bra utav dem! alla reagerar olika på medicin så det är inte säkert att du känner av något men jag fick dem utskrivna mot min kroniska spänningshuvudvärk tog en tablett och har aldrig varit så dålig, hamnade på sjukan över natten började yra kallsvettats inte visste om jag var i en dröm eller om det var verklighet frossade och kände mig allmänt psyksjuk, visade sig att jag var överkänslig mot morfin så no more citodon för mig! det var riktig obehagligt. men sen finns det ju dem som mår ju prima på dem tydligen

 • Eva Dahlgren rocks
  10 oktober, 2013 at 11:50

  Låter döjobbigt att vara gravid.

 • Me
  10 oktober, 2013 at 12:08

  Det var inte det jag sa, att man inte får ont när man är gravid, utan att man inte behöver gnälla om sina krämpor jämt och ständigt, gravid eller inte! Tycker alla går omkring och klagar nuförtiden.

 • Ellen
  10 oktober, 2013 at 12:41

  Började läsa ”andra andningen” för ett tag sedan. Slutade snabbt. Så dåligt skriven att man får andnöd. Hon skriver lika illa som Läckberg.

 • Carrie
  10 oktober, 2013 at 13:11

  Men sluta klaga själv då 😉

 • anonym
  10 oktober, 2013 at 13:13

  Men Katrin tyckte ju att den var grym, så då är den väl det eller….

 • Mia
  10 oktober, 2013 at 16:51

  Om sina krämpor menar jag givetvis, Carrie. Vis kommentar du 😉