Okategoriserade

Måndag morgon

”Jag har längtat efter dig mamma, jag älskar dig”, sa Ringo när jag kom hem i lördags. Då kanske ni fattar vitsen av att skaffa barn. Det var bra så jag behöver inte så mycket mer. De närmaste åren. ”Jag har längtat efter dig också, var jag borta för länge?”, undrade jag och då nickade Ringo .”Men du har haft det bra, va?”, undrade jag. ”Ja! Jag älskar pappa och baba och Lola!”, tjoade Ringo och sen åkte vi ut för att stänga ner ön för vintern. Jag överansträngde mig totalt så igår kväll kunde jag inte gå för jag fick nån låsning i ryggen. Vi har börjat kolla Breaking Bad (skeptisk än så länge) så där låg jag med överjävlig tandvärk, typ ryggskott, halsbränna och allmänt dålig. När jag skulle gå för att hämta tandtråd för att pilla lite i käften kom jag nästan inte fram till badrummet utan att trilla. Eftersom jag är så svullen i tandköttet så började det genast forsa blod vid minsta lilla beröring a det var inte bra igår. Men jag slapp halsbrännan hela natten och nu tror jag att jag har kommit på vad som gör skillnad. Jag får inte äta middag. Alls. Jag får äta en rejäl lunch och sen pilla i mig ytterst lite mat vid sex. Sen ingenting. Då har jag inte halsbränna på natten sen. Tandvärken är kvar dock och jag tror att vi måste rotfylla. Fick en akuttid idag så ska dit om ett par timmar.Typiskt.

Bingo har för övrigt haft det superlätt utan mig hetsandes hemma. Ni som följer honom på instagram har sett. Alla ni övertöntiga pappor som sitter och kommenterar hans instagram och ger honom vatten på hans kvarn är så jääääävla töntiga. På ett gulligt sätt såklart. Åhhh ni får inget utrymme för att ta för er hemma… Ni får aldrig chansen att ens försöka för tjejerna är så bestämda… Men bu hu. Stackars er, va? Ja men Bingo lyckade till och med få på Ringo skorna som jag kämpat med i veckor. Han har totalvägrat och sagt att de är hårda och obekväma. ”Glöm inte att fortsätta kämpa med de lila skorna”, var det sista jag sa till Bingo innan jag for. ”Det var väl inga problem att få på honom skorna! Bara man tar det lugnt och gosar och tar sovmorgon så löser sig det mesta!”, skrev Bingo och la demonstrativt ut den finaste bilden på Ringo på instagram dagen efter att jag åkt. Mmmm… vad säger man? Vinner han? Men jag försöker att ”tagga ner” får ni höra det från era killar? Att ni ska tagga ner. Att det inte behöver vara städat och undanplockat och som för visning varje dag hemma? Att man inte måste vara på dagis prick tio i nio så att man själv är på jobbet prick nio så att man hämtar absolut senast 16.30 så att maten står på bordet prick 18 så att man sen har tid att plocka och städa och tvätta och fixa snyggt hemma… Jag försöker att nonchalera prylar som står i vägen MEN DET GÅR INTE.
Katrins Snapshots

Dagens Ringo:

Tröja: Polarn, Byxor: NovaStar, Skor:awaremini.se, Mössa: neff från Kitson i LA. Skaljacka: barnskospecialisten, Regnbyxor: Tretorn

Dagens mamma:

Tröja: Mom2mom, Jacka: FilippaK, Byxor: Ragdoll, Skor: Ugs, Trosor: Rosa SexybySweden

 

You Might Also Like

 • Cornelia
  7 oktober, 2013 at 10:55

  Åh vad fina ni är! 🙂

  Kram
  http://Cutelittlethings.se – Stil Shopping & Ungmamma-blogg

 • ninca
  7 oktober, 2013 at 11:14

  Så gullig han är Ringo. Mån om sin mamma tror jag bestämt. Stora killen nu. Snart storebror dessutom.

 • Sonja
  7 oktober, 2013 at 11:36

  jag har bara varit med om att höra att jag inte borde slappna av så mkt.

 • Anonym
  7 oktober, 2013 at 12:15

  Katrin! Se genast till att ta bort sådana här kommentarer på din blogg, där en av dina läsare skriver ”du borde ju bara råka ut för en olycka, eller liknande”. Det är hot mot person. Din blogg kan bli anmäld!

 • Adina
  7 oktober, 2013 at 12:41

  Hur kan man önska att en annan människa, skall råka ut för en olycka eller liknande. Personen som skrivit detta måste vara psykiskt störd.
  ”Det är synd om människorna” som Strindberg skrev.

 • Adina
  7 oktober, 2013 at 13:18

  Var ligger blogginnehavarens ansvar, för denna typ av kommentarer, där läsarna önskar livet av varandra. De går väl att ta bort eller……………..

 • Kelly
  7 oktober, 2013 at 13:24

  Hennes fans är beredda att gå i döden för henne.

 • Kelly
  7 oktober, 2013 at 13:42

  Och att hota andra till livet verkar det som.
  Fyyyyyyyy

 • anonym
  7 oktober, 2013 at 13:57

  Det skiter väl Katrin i och med all rätt. Hon är bäst på att trycka ner andra människor. Och med all rätt. Hon är ju helt klart BÄST.
  Era jävla små kryp. Hahahahahahahahahahahahaha………….

 • anonym
  7 oktober, 2013 at 14:08

  KATIRIN…Jag vill bara att du skall veta……………………..

 • anonym
  7 oktober, 2013 at 14:18

  KG

 • jannice lindell
  7 oktober, 2013 at 16:09

  så fina ni är!=) kram jannice – http://www.lovebyjannicelindell.blogspot.com

 • Linda
  8 oktober, 2013 at 10:58

  hej! angående breaking bad. inte förrän i slutet av säsong 2 blir de bra sen e serien grym.. vi va oxå skeptiska jag o min man men gav det tid sen så 🙂

 • Daniela
  9 oktober, 2013 at 10:23

  Hej Katrin!
  Väntar bebis nr 2 och är i vecka 36! Jag har också haft problem med halsbränna.. Både med nr 1 och 2..
  Kom på för 1 vecka sen hur jag skulle göra!
  Tips!
  Har provat typ alla tabletter från Apoteket men det funkar inte. Utan jag måste efter 17:00 dricka mycket mjölk.. Smäller nog 1 liter om dagen.
  Dricker mjölk till middagen.. Och dricker 1 glas mjölk 1 gång i timmen tills jag ska sova och då dricker jag mjölk precis innan läggningen. Då får jag ingen halsbränna alls. Visst ibland har det hänt att jag vaknat kl 2 på natten, men då är det bara ner till köket och dricka 1 glas mjölk och sen nappytime 🙂

  Nu vet jag inte om du dricker mjölk? Men det är värt att prova.

  Innan dess fick jag halsbränna/sura uppstötningar.. Och vaknade med spya i munnen.. Inte roligt!

  All lycka till dig! Tycker du är en skön person och mamma!