Instagram

LANTA FASHION

Jag var en magdansös i mitt förra liv. En zigenare som livnärde sig på att dansa på gatorna. Det säger i alla fall spådamerna och jag kan känna att det faktiskt kan stämma. Det är söndag och det är min sista bikinibild på väldigt länge. Sista söndagen på Koh Lanta. Nästa gång jag dansar blir på Stureplan i jeans. Längtar till jeansen. Tänk om jag inte får på mig dem? Om jag blivit så biffig att jag inte får på mig kläderna hemma. Har liksom inte haft en våg här har ingen aning om vad jag väger. Skit i vågen. Jag är sjukt stark. Bästa tänkbara förutsättningen för en grym vår hemma. Shit va jag längtar hem!

You Might Also Like

 • Reductil
  3 mars, 2019 at 20:53

  Äkta Reductil. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi. Erbjudanden just nu.

  [email protected]

 • Krister
  3 mars, 2019 at 23:57

  Åka till en militärdiktatur är inget bra ex för barnen.

 • Henryjolab
  4 mars, 2019 at 14:40

  http://bit.ly/2EMSi83

 • Z
  5 mars, 2019 at 12:41

  Du har gått ner i vikt, toppen.
  Muskler? Nä ser inga.
  Skaffa Paula Rosas pt om du vill ha resultat.

 • Annakarin
  6 mars, 2019 at 00:42

  Du kämpar härligt att se Jag tycker du gjort så bra Tänk på detta insidan gör dej vacker du måste också börja arbeta på din insida Härligt att se dej o Bingo hoppas ni gifter er Min son ha vart modell han tyckte den världen va ytlig men Bingo tyckte han om

 • Icka
  6 mars, 2019 at 20:28

  Underbart Katrin!
  Skit i vågen! Lev livet, ät och njut av god mat så länge livet varar! Du är toppen!
  Kram

 • Millan
  8 mars, 2019 at 07:08

  Det här med spådamer.. Enligt dom var jag en också en gång i tiden 😅

 • katarina
  11 mars, 2019 at 14:02

  Oerhört snygg!

 • nn
  18 mars, 2019 at 09:45

  Ja ja Katrin, nu har vi sett den här bilden tillräckligt länge! Patetiskt och tyder på låg självkänsla när man inte kan komma med något nytt på en blogg utan ha en bikini bild utlagd på sig själv en månad.

 • A
  21 mars, 2019 at 02:08

  Funkar inte bloggen längre eller?

 • sandra
  22 mars, 2019 at 16:31

  Hej, saknar bloggen!!

 • Kanske
  23 mars, 2019 at 06:02

  Din nya bil, inte snygg färg och inte snygg lackering på sidan, men du är snyggt klädd. Du har gjort ett bra jobb mrd din träning ,att få till en snygg figur.
  ”Cleaneating” associerar till utrensning inför en undersökning.