Instagram

Katrins Snapshots

Aonang var mysigt. Ingen stad jag skulle propsa på att man måste besöka men det var okej. Vi åt glass i stora lass på Hagendaz och det var faktiskt första gången jag kände västerländsk känsla på några månader det var härligt. Kommersiellt. På Lanta lever man som förr i tiden finns ingenting och det var precis vad jag behövde. Inte mer. Jag är så redo för kängor, kappa, smink, jeans jeans! Jag längtar efter att ta på mig jeans. Inatt åker @novarimer1 hem till Sverige det är astrist för oss. Nova är 100 procent positiv energi för oss alla. Hon är liksom allas vår stora idol. Sen säger folk att det är tufft med tonåringar, det tror jag inte ett dugg på. Det har med uppfostran och gener att göra. Nova är noll problem. 100 procent snäll, klok, rolig, smart, vettig. Stora barn stora problem… absolut inte.

You Might Also Like

  • Reductil
    3 mars, 2019 at 20:54

    Äkta Reductil. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi. Erbjudanden just nu.

    [email protected]