Instagram

Katrins Snapshots

Familjen Zytomierska/Rimér är på äventyr. Destinationen är Ao Nang. Och alltså den första bilden är så fantastisk var ska jag börja? Bilden beskriver väldigt tydligt varför jag och @bingorimer inte kunde ha en fungerande relation. Och häng nu inte upp er vid väskorna. Se symboliken. Den här bilden beskriver våra personligheter så bra. Bingo – fyra stora väskor för sig själv. Jag – en liten väska för mig, Ringo, Rambo och Falke. Den innefattar alltså även blöjor, flaskor, nappar. Badbyxor, ombyte. Vi ska vara borta i två dygn VAD I HELVETE har människan tagit med sig? Svar: Allt. Det ger mig panik såna här personligheter. Jag får andnöd. Han har hårddisken med sig. Han sa det till Nova, jag hörde. Panikens människa. Aha sen missade vi vår transfer så vi hoppade på en bananbåt det var fantastiskt! Falke var i chock som ni ser. Han tjatade ”Åka båten åka båten”, kunde väl aldrig ana att hans dröm skulle bli sann. Bananbåt i svarta natten. Chocken var total. Sen blev vi pepprade med världens största pepparkvarn som om dagen inte redan var den roligaste någonsin. Fast roligt för mig blev det när jag fick uppleva ett bråk mellan en indisk (hiphop) snubbe och en thaikvinna i receptionen som bråkade på engelska. Det var han som bråkade. ”You dont know what people I know, you gonna regret you did not give me best service”. På engelska med indisk brytning. Kan tyvärr inte återberätta hur kul det lät. Svårt att låta ascool och tas på allvar när man hotas med indisk brytning eller? Samma som en arg norrman. Det går liksom inte. Aja, härlig dag har sitt slut. Bingo drog vinstlotten delar rum med Nova och Rambo. Jag fick Falke – the machine. Ringo är ju en liten ängel men den där Falke alltså. Vild. Nu sover de i alla fall och det ska jag också göra. Jag ska balansera på kanten. ”Mamma säng mamma säng mamma säng”. Imorgon ska vi shoppa. Skor till Ringo framför allt han åkte utan. Ja vet helt sjukt. Vår bil plockade oss precis utanför dörren så jag missade när ungen hoppade in utan skor man blir ju knäpp. Godnatt. Asså kolla en gång till på hans packning. Kolla på min. Fråga sen aldrig igen om vi ska bli ihop igen.

You Might Also Like

 • Reductil
  1 mars, 2019 at 17:11

  Effektiva Reductil dietpiller vid intresse.

  e m m a [email protected]

 • Susanne Edvardsson
  2 mars, 2019 at 16:47

  Tror ni passar bäst som det är nu, synd att förstöra ett vinnande koncept👍

 • Lovisa
  3 mars, 2019 at 07:25

  Haha, liiite skillnad i packnings-tänk!

 • Yeganeh
  5 mars, 2019 at 07:24

  Haha, en bild säger mer än…. ja överflödigt att upprepa klichéer

  Ser ut som härlig familjetid i vart fall.

  Yeganeh, Marpeach Graphic Design & Creative Agency
  https://marpeach.com