Instagram

Katrins Snapshots

Jag vill hylla den här storslagna kvinnan. Trots att det inte kommer att nå henne eller på något sätt förändra hennes liv så vill jag upplysa världen om den här unika tillgången. Jag har pluggat ganska mycket i mitt liv. Olika ämnen i olika delar av världen. Jag har aldrig mött en bättre lärare. En så dedikerad, passionerad, pedagogisk kämpe. Jag vill inte på något sätt förminska den lilla ön vi är på men att den här tjejen inte föreläser på Harvard, Sorbonne eller annan plats där hon får utlopp för sin storhet är fan så jävla dumt. Att världen slösar på en sån här tillgång. Headhunta henne, ge henne säckar med pengar för att få låna henne hon är ett unikum. I två månader har jag lärt mig av henne. Thai, politik, kultur, mänskliga värderingar. Det har varit en fröjd och en stor ära att få vara hennes elev. Jag önskar jag kunde få vara det livet ut. Ha henne i mitt liv. Få människor man stöter på i livet ger så mycket energi som den här stora lilla människan. Världen! Ta henne, gör något med henne. Ni hittar henne på lantaschool.com. Hon heter Ying.

You Might Also Like

  • B r u n U t a n S o l
    28 februari, 2019 at 14:28

    Effektiva R.e.d.u.c.t.i.l D.i.e.t.p.i.l.l.e.r till Salu.

    [email protected]